نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چک کردن وضعیت یک سایت

  1. #1

    Unhappy چک کردن وضعیت یک سایت

    سلام میخواستم بدونم تابع ای وجود داره که ورودی اون url سایت باشه و تشخیص بده که این سایت ( url ) وضعیتش در چه حالی هست منظورم فعال یا غیر فعاله و بیشتر مد نظرم وضعیت هاستش هست قطع هست یا نه ؟

    ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: چک کردن وضعیت یک سایت

    سلام می توانید از HTTP Request استفاده کنید این هم نمونه کد :

    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)HttpWebRequest.Create("your url");
    request.AllowAutoRedirect = false; // find out if this site is up and don't follow a redirector
    request.Method = "HEAD";
    try {
    response = request.GetResponse();
    // do something with response.Headers to find out information about the request
    } catch (WebException wex)
    {
    //set flag if there was a timeout or some other issues
    }



  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن وضعیت یک سایت ( up یا down بودن )
    نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1390, 18:15 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 05:46 صبح
  3. مشکل در Save کردن صفحات این سایت
    نوشته شده توسط omidsm در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 17:04 عصر
  4. چک کردن وضعیت چند باتون قبل از خروج
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 22:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •