نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بازنویسی رشته

  1. #1

    بازنویسی رشته

    سلام دوستان
    من یک رشته دارم که از یک سایت اون رو می گیرم یک کلمه ای هم هست
    حالا زمانی که اون کلمه رو داخل جدول جستجو می کنم جوابی نمیاد و چیزی پیدا نمی کنه
    ولی وقتی خودم همون کلمه رو به یک متغییر میدم می تونه اون کلمه رو داخل جدول پیدا کنه چک کردم و فضای خالی هم نبود که باعث مشکل بشه
    حالا می خوام راهی برای بازنویسی اون رشته داشته باشم که این مشکل رفع بشه اما نمی دونم چکارش کنم

    با utf8 هم چکش کردم و تنها دو بایت اخرش فرق داشت دو رشته عین هم بودن
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 04 مهر 1392 در 13:32 عصر دلیل: ادغام چند پست متوالی

  2. #2

    نقل قول: بازنویسی رشته

    برای مثال من این قسمت رو میزارم که نشون دهنده مشکل من هست
    با اینکه هر دو یکی هستن منظورم کلمه وات هست اما برابر هم نیستند

    این کد
     string test = File.ReadAllText("e:\\ss.txt");
    MessageBox.Show(test);
    string namad = "وات";
    if (namad == test) { MessageBox.Show("dorost ast"); }


    اینم کلمه ای که در فایلss هست

    وات

  3. #3

    نقل قول: بازنویسی رشته

    اگه مشکل همین فایله شما موقع ذخیره encoding اونو رو utf-8 بزار مشکل حل میشه ...
    اما میتونی تبدیل هم بکنی:

    byte[] ansiBytes = File.ReadAllBytes("d:\\ss.txt");
    var test = Encoding.Default.GetString(ansiBytes);
    MessageBox.Show(test);
    string namad = "وات";
    if (namad == test) { MessageBox.Show("dorost ast"); }

  4. #4

    نقل قول: بازنویسی رشته

    ممنون بابت پاسخت
    حالا اگه بخوام یک رشته رو تبدیل کنم چکار باید بکنم
    من این شکلی انجام دادم نشد
    UTF8Encoding ut = new UTF8Encoding();
    string s = Convert.ToString(Symbol);
    byte[] ansiBytes = ut.GetBytes(Symbol);
    Symbol = Encoding.Default.GetString(ansiBytes);

  5. #5

    نقل قول: بازنویسی رشته

    از یه همچین چیزی باید استفاده کنی:

    byte[] ansiBytes = Encoding.GetEncoding(1252).GetBytes(str);
    byte[] utf8Bytes = Encoding.Convert(Encoding.GetEncoding(1252), Encoding.UTF8, ansiBytes);
    var test = Encoding.UTF8.GetString(ansiBytes);

  6. #6

    نقل قول: بازنویسی رشته

    همه رو تبدیل به علامت سوال می کنه علی جان

  7. #7

    نقل قول: بازنویسی رشته

    اگه به جای 1252 از 65001 استفاده نم مشکل بر می گرده و تعداد بایت های رشته زیاد می شه

  8. #8

    نقل قول: بازنویسی رشته

    میشه ادرس سایت رو بدی ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: بازنویسی رشته

    حالا زمانی که اون کلمه رو داخل جدول جستجو می کنم جوابی نمیاد و چیزی پیدا نمی کنه
    ولی وقتی خودم همون کلمه رو به یک متغییر میدم می تونه اون کلمه رو داخل جدول پیدا کنه چک کردم و فضای خالی هم نبود که باعث مشکل بشه
    سلام
    موارد زیر رو بررسی کن:
    1- ممکن است اون کلمه دارای کاراکتر های "ی" و "ک" باشد . راه حل = با موارد داخل جدول چک شود و در صورت یکی نبودن اصلاح شود (دراین باره تاپیک های زیادی در این انجمن است)
    2- ممکن است اون کلمه مولتی لاین باشد مثلا قبلش یا بعدش یک اینتر خالی باشد راه حل = گرفتن مقدار خالص و تبدیل به استرینگ tostring.trim
    3- ممکن است ابتدا یا انتهای اون کلمه یک اسپیس یا بیشتر باشد. راه حل شماره 2
    .............در غیر این صورت کد و آدرس سایتی که اون کلمه رو برمی گردونه و همچنین موارد مشابه در جدولتون رو بذارید تا بررسی بشه

تاپیک های مشابه

  1. تعیین محل چاپ رشته با اندازه میلیمتر (VB.NET)
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1392, 12:15 عصر
  2. مقایسه دو رشته
    نوشته شده توسط قیوم در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:24 عصر
  3. طریقه ارسال رشته به چابگر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 07:03 صبح
  4. جستجو در عبارت رشته ای
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 22:43 عصر
  5. رشته ها
    نوشته شده توسط سجاد در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1382, 11:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •