نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Ajax یا Jquery

  1. #1

    Ajax یا Jquery

    سلام
    برای برنامه نویسی تحت دات نت که بخوایم Ajax استفاده کنیم آیا توسط Jquery باشه بهتره یا با خود Ajax بنویسیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: Ajax یا Jquery

    jQuery از شیوه متفاوتی استفاده نکرده بلکه همون دستورات JS رو خلاصه و بهینه کرده.

  3. #3

    نقل قول: Ajax یا Jquery

    کدهای jquery بسیار خواناتر، کوتاه تر و منعطفتر از خود جاوااسکریپته..
    در مورد ajax هم این مورد صدق میکنه و پشت پرده کدهای jquery هم از XMLHttpRequest استفاده میکنه امـــا
    کنترل شما با jquery بیشتر (راحتتر) خواهد بود; مثلا میتونید قبل ، حین و بعد از درخواست ajax کدهاتون رو تقسیم بندی کنید|نوع مقدار دریافتی رو با یه کلمه به json, xml, html, text تغییر بدید و ...

تاپیک های مشابه

  1. jQuery.ajax() با jQuery plugin validation
    نوشته شده توسط binboy در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 08:12 صبح
  2. سوال: ارائه مثالی برای استفاده از Ajax در jQuery
    نوشته شده توسط L u k e در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 19:13 عصر
  3. سوال: AJAX در jQuery
    نوشته شده توسط LORD AELX در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1389, 17:25 عصر
  4. تفاوت یا شباهت Ajax با Jquery
    نوشته شده توسط javad_mjt در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 23:58 عصر
  5. لطفا اموزش در مورد ajax و jquery بزارید
    نوشته شده توسط milad1370s در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 15:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •