نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: کنترل button های form با Combobox

  1. #1

    کنترل button های form با Combobox

    سلام
    دوستان من میخوام با یک combobox که در فرم قرار دادم، وقتی آیتمی رو ازش انتخاب میکنم
    یکسری button ها Disable بشه
    کد رو مینویستم ولی warning میده که کدت عملی رو انجام نمیده درضمن من کد رو توی بدنه ی فرم مینویسم
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کنترل utton های form با Combobox

    خب کدتو بنویس ، تا معلوم شه کجاش اشتباست !!!

  3. #3

    نقل قول: کنترل utton های form با Combobox

    همه چی واضح که برادر من
    میخوام با combo boxکنترل کنم

  4. #4

    نقل قول: کنترل utton های form با Combobox

    می تونی از switch case استفاده کنی.... comboBox selectedItem
    switch (comobox1.SelectedItem.tostring()){
    case (comobox1.Items[0].tostring()):
    {button1.Enabled= false;
    break;}
    case ....}


    به آکولادها دقت شود learn switch
    آخرین ویرایش به وسیله Kubuntu : جمعه 05 مهر 1392 در 22:55 عصر دلیل: کد دقیق

  5. #5

    نقل قول: کنترل utton های form با Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط Kubuntu مشاهده تاپیک
    می تونی از switch case استفاده کنی.... comboBox selectedItem
    switch (comobox1.SelectedItem.tostrong())
    case (comobox1.Items[0].tostring()):
    button1.Enabled= false;
    break;
    case ....
    داداش ببخشا ولی این کلا خطا داره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: کنترل utton های form با Combobox


    private
    void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.SelectedIndex == 0)
    {
    button1.Enabled =
    false;
    }
    elseif (comboBox1.SelectedIndex ==1)
    {
    button2.Enabled =
    false;
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    این کد رو تو برنامه نزدم که!!!
    واقعا جای تاسفه که یه برنامه نویس نمی تونه با دیدنه یه کد مطلب اصلی و مورد نیازش رو بگیره
    باید آکولادها رو واسه case بزنی

    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط Kubuntu مشاهده تاپیک
    این کد رو تو برنامه نزدم که!!!
    واقعا جای تاسفه که یه برنامه نویس نمی تونه با دیدنه یه کد مطلب اصلی و مورد نیازش رو بگیره
    ...
    خب دوست من چرا اینجوری میگی ؟؟ نوشته دیگه مبتدی
    اونجوری میگی دیگه سوالشو نمیپرسه .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    سلام ...
    البته اگر میخوای در طول برنامه با خطاهای گوناگون مواجه نشی از این اونت کمبو استفاده کن
    SelectionChangeCommitted
    کدهاتو توی این اونت بنویس کمبوباکس بصورت سایلنت عمل میکنه...

  10. #10

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط Kubuntu مشاهده تاپیک
    این کد رو تو برنامه نزدم که!!!
    واقعا جای تاسفه که یه برنامه نویس نمی تونه با دیدنه یه کد مطلب اصلی و مورد نیازش رو بگیره
    باید آکولادها رو واسه case بزنی

    موفق باشی
    شما تاسف نخور برات خوب نیست
    من برنامه نویس نیستم اگر بودم به این مشکل برنمیخوردم
    دستتم درد نکنه

  11. #11

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط eternal67 مشاهده تاپیک
    خب دوست من چرا اینجوری میگی ؟؟ نوشته دیگه مبتدی
    اونجوری میگی دیگه سوالشو نمیپرسه .
    مرسی دوست عزیز
    نه من برای یادگیری #C از این حرفا نه میترسم نه خجالت میکشم
    بازم ممنون که این حرفو زدی

  12. #12

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    حالا کار کرد آقای مهندس؟!
    بابت اون پست خوشم اومد زدم که انقد چشم بسته کار نکنی... اگه نمی زدم عمرا اگه رو کد کار کنی.... تازه تو کدنویسی وقتی واسه سوالت سرچ می کنی همه چی رو تو دهنت نمی ذارن اگه منتظر عین کد باشی باس منتظر بمونی و بمونی

  13. #13

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    به هر حال من عادتمه اگر ابتدایی ترین چیزها رو هم بلد نباشم توی یه جمع بلند میشم میگم آقا من بلد نیستم
    اصلا مهم نیست کی برام میخنده و ...

    اما کد شما رو توی بدنه ی form نوشتم
    این خظا رو میده A constant value is expected
    اون کروشه ها رو هم درستش کردم بعد از case گذاشتم...
    ولی بازم این پیغام رو میده من خیلی چیزای دیگه رو هم امتحان کردم
    یا خطا میده یا کامپایل میشه جواب نمیده
    مطمئنید نباید comobox رو تنظیم کرد
    آخه توی VB یه تیکی داشت میزدی اونوقت Active عمل میکرد

  14. #14

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    من ب کسی نخندیدم
    دیشب پستم رو ویرایش کردم. آکولادهای ابتدا و انتهای switch رو هم گذاشتی؟
    comboBox تنظیمات نداره

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    برای کدهایی که می خوای غیرفعال بشن در properties در قسمت tag کلمه ی یکسانی قرار بده.
    بعد مثلاً برای انتخاب 0ام کمبوباکس با foreach بگو اونایی که tag یکسانی دارند enableشون رو false کن.

  16. #16

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    آقا اونم حل کردم
    فقط الان مشکل اینه که نمیخوام کاربر اجازه داشته باشه
    توی combobox تایپ کنه
    فقط میخوام گزینه های انتخابی رو انتخاب کنه
    ممنون میشم کمک کنید

  17. #17

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    خب واسه این کار میری تو property
    dropDownStyle رو dropDownList می کنی

  18. #18

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    ممنون دستت درد نکنه

  19. #19

    نقل قول: کنترل button های form با Combobox

    جدا switch بهت کمک نکرد؟!
    خودت SelectedItem و [Item[0 رو بلد بودی آقا مهندس؟!

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب همه ی button های form
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:05 عصر
  2. آموزش: حذف آیتم های انتخاب شده در کنترل هایی نظیر ListBox ، Combobox و ...
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 01:02 صبح
  3. سوال: کنترل رویداد های وب نظیر Refresh,Back,Forward,Form Close
    نوشته شده توسط omidghadiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 22:08 عصر
  4. دانلود کنترل و button های زیبا
    نوشته شده توسط anahita6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 11:54 صبح
  5. کنترل ایستگاه های کاری
    نوشته شده توسط habdolah در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1382, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •