نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در فارسی نویسی

  1. #1

    مشکل در فارسی نویسی

    با سلام
    من میخوام یه برنامه بنویسم که یک جدول رو از دیتا بیس بگیره و اونو با تگ تیبل به نمایش در بیاره
    هم برنامه هم دیتا بیس هم جدول دیتا بیس و هم فیلدها utf-8 هستن.
    اما وقتی میخوام اونارو تو تیبل به نمایش بزارم علامت سوال چاپ میکنه.
    مسی میدونه چیجوری میتونم حلش کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    خوب کد هایی که توی برنامه استفاده کردید رو بزارید تا بقیه بتونن کمک بکنن!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    خود صفحه رو هم به صورت utf-8 ذخیره کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    برای نمایش صحیح فارسی باید تا کار انجام بدین:
    1-فیلدهایی از جدول که مقادیر فارسی دارند حتما utf8 باشند
    2-در صفحه html در قسمت head باید از متا تگ زیر استفاده کنید:
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8">
    3-در هنگام اتصال به دیتابیس بعد از select دیتابیس از دستور زیر استفاده کنید:
    mysql_query('set names utf8'); 

  5. #5

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    من همه کارارو کردم نشد
    اون راه حل آخر ر که امتحان کردم اولش شد بعد از چندتا refresh دیگه نشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط joker.. مشاهده تاپیک
    من همه کارارو کردم نشد
    اون راه حل آخر ر که امتحان کردم اولش شد بعد از چندتا refresh دیگه نشد
    هر سه تا راهو باید انجام بدین و در ضمن با ادیتوری هم که برنامه مینویسید اون هم باید رو utf8 تنظیم باشه دیگه نباید مشکلی باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی

    اینجور مواقع بهتره کل کد بررسی بشه
    کدتون رو بزارید تا بررسی بشه

  8. #8

    نقل قول: مشکل در فارسی نویسی


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فارسی نویسی
    نوشته شده توسط mehraaveh80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1384, 13:41 عصر
  2. مشکل تکراری فارسی نویسی و امثال آن!
    نوشته شده توسط shaghayegh_miri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 14:34 عصر
  3. مشکل در فارسی نویسی در دلفی 7
    نوشته شده توسط golihaghighi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1382, 17:25 عصر
  4. مشکل در فارسی نویسی
    نوشته شده توسط m_reza در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •