نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تمپلیت ها در CI

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    69

    تمپلیت ها در CI

    سلام دوستان من میخواهم یک فولدر به نام template در بسازم که بتوانم پوسته های وبسایت رو در انجا قرار دهم و از view استفاده نکنم چون view امکان اینکلود فایل هایی مثل تصاویر و سی اس اس و جاوااسکریپت رو نمیده آیا این امکان وجود داره ؟
    سوال دومم اینه من میخواهم یک سری توابع آماده کنم مانند تابع

    function returnhello(){
    return 'hello world';
    }

    اماده کنم و بتوانم در پوسته خود این تابع را صدا بزنم .
    من تازه کارم لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: تمپلیت ها در CI

    سلام دوستان من میخواهم یک فولدر به نام template در بسازم که بتوانم پوسته های وبسایت رو در انجا قرار دهم و از view استفاده نکنم چون view امکان اینکلود فایل هایی مثل تصاویر و سی اس اس و جاوااسکریپت رو نمیده آیا این امکان وجود داره ؟
    فایل های javascript و css رو باید بیرون folder application نگهداری کنید ! و اگر پوشه template هم بسازید باز هم باید تو پوشه application بگذارید که بازهم اجازه دسترسی ندارد !
    اگه فایل .htaccess پوشه application رو پاک کنید این امکان وجود دارد ولی امنیت زیر سوال میره چون اجازه دسترسی به فایل های داخل اون پوشه را به دیگران می دهید !
    سوال دومم اینه من میخواهم یک سری توابع آماده کنم مانند تابع
    باید یک Helper ایجاد کنید تو گوگل Search کنید به نتیجه دلخواه خواهید رسید !

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه تمپلیت مونستر کامل و بدون نقص با سورس کامل هر تمپلیت.
    نوشته شده توسط Template در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 23:30 عصر
  2. template(تمپلیت)
    نوشته شده توسط eyelash در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 12:53 عصر
  3. انتخاب آیتم های چک باکس قرار گرفته در یک ستون تمپلیت
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1383, 11:03 صبح
  4. تمپلیت ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •