نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سئوال

  1. #1

    چند سئوال

    سلام دوستان توی تایپیک قبلیم یک مشکلم حل شد و یک مشکلم باقی مونده
    + چند سئوال هم دارم

    دوستان اگه کسی میتونه این مشکلمو حل کنه هزینه رو هم میدم

    - کد کپچایی درست کردم برای جلوگیری از تقلب
    اگر کاربری بار اول فرمو پر کنه و کد کپچا رو بزنه درست کار میکنه و برمیگرده به همون صفحه کد کپچا حالا اگه صفحه رو رفرش کنم یک گزینه میاد به این شکل :




    - میخوام یک دکمه رو مثلا بعد از 10 ثانیه که صفحه لود شد نمایش داده بشه
    مثلا بنویسه لطفا 10 ثانیه منتظر بمانید تا 1 بشه و بعد دکمه ثبت نشون داده بشه
    کدشو میخوام اگه دوستان لطف کنند

    - یک کد میخوام که مثلا 3 تا دکمه داشته باشه بعد کاربر فقط بتونه روی یک دکمه کلیک کنه بعد به صورت کاملا تصادفی یک عدد 1 رقمی بین 1 تا 9 براش انتخاب بشه و به یک متغیر اضافه بشه

    - کسی سورس بازی های ساده رو مثل سودوکو یا هر بازی ساده رو داره ؟

    دوستان لطف کنن کمک کنند ممنون میشم
    البته سئوال اولم خیلی برام واجبه کسی بتونه مشکلمو حل کنه هزینه رو میدم خدمتشون
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چند سئوال


    <?php

    $error = "N";
    if(isset($_POST['submit'])) {

    if( ($_POST['captcha']) != ($_POST['user_captcha']) ){
    echo('<p class="error"> کد امنیتی را صحیح وارد نمایید!</p>');
    }


    else {

    if($xACCOUNT[0] == 0){
    mysql_query("UPDATE `users` SET `tmp` = `tmp` + '1' WHERE `users`.`id` = {$xUS['id']} LIMIT 1;");
    }

    }

    $error = "Y";

    }

    function Random(){
    $length=11; // تعداد حروف و اعداد که برای کاربر نمایش داده میشوند
    $str = "123456789abcdefghijklmnpqrstuvwxyz";
    $max = strlen($str)-1;
    $random="";
    for ($i=0; $i<$length; $i++){
    $number = mt_rand(0,$max);
    $random.= substr($str,$number,1);}
    return $random;
    }
    $random = Random();

    ?>







    <fieldset>

    <form action="" method="post">

    <p class="captcha"><?php echo $random;?></p>
    <p>کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر فوق را در فیلد زیر وارد نمایید</p>
    <input type="text" name="user_captcha" style="direction:ltr" />
    <input type="hidden" value="<?php echo $random; ?>" name="captcha" />
    <br />
    <input type="submit" name="submit" value="ارسال" />
    </form>

    </fieldset>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: چند سئوال

    سوال اولت یه چیز عادی توی مرورگرا هست. ینی اینکه وقتی فرم سابمیت بشه با رفرش شدن صفحه دوباره عمل سابمیت انجام میشه

  4. #4

    نقل قول: چند سئوال

    خب من کار ندارم عادیه یا نه الان برای کار من مشکل به وجود آورده
    یعنی هیچ راهی نیست اون گزینه ها نیاد ؟؟؟؟
    چون فقط مشکلش با کد کپچا نیست و باید اون حذف بشه

  5. #5

    نقل قول: چند سئوال

    لطفا جواب بدید دوستان

تاپیک های مشابه

  1. چند سئوال در خصوص شبکه در ویندوز سرور 2003
    نوشته شده توسط sh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 18:54 عصر
  2. چند سئوال در مورد فایل دیتابیس
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 13 فروردین 1386, 23:58 عصر
  3. چند سئوال در ...
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش Foxpro
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1383, 03:12 صبح
  4. چند سئوال در مورد SQL
    نوشته شده توسط object در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1382, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •