نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تنظیم حداقل تعداد ردیف های datagrid

  1. #1

    تنظیم حداقل تعداد ردیف های datagrid

    چطور می شه datagrid رو طوری تنظیم کرد که حتی اگر خالی باشه 10 تا ردیف نشون بده ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تنظیم حداقل تعداد ردیف های datagrid

    سلام
    من یک Column1 به دیتاگرید add کردم بعد:
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 1; i <=10; i++)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(string.Format("Value {0}", i));
    }
    }

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: تنظیم حداقل تعداد ردیف های datagrid

    کدی که دادید کار نمی کنه احتمالا چون دیتاگرید به دیتابیس وصله!

    این کار رو فقط به این دلیل می خوام انجام بدم :
    به تعداد ستون های دیتاگرید تکست باکس بالای دیتاگرید گذاشتم برای سرچ
    وقتی دیتاگرید پر می شه و scroll bar براش فعال می شه یک مقداری اندازه ی فیلد ها تغییر می کنه که این باعث می شه تکست باکس ها دیگه دقیقا بالاش نباشن
    می خواستم طوری باشه که از اول scroll داشته باشه تا این مشکل پیش نیاد







    تنها راهی که به ذهنم رسید همین بود
    حالا اگه بجز این راه، راه بهتری به نظرتون می رسه ممنون می شم بگید.
    آخرین ویرایش به وسیله samin_panahi : جمعه 05 مهر 1392 در 23:08 عصر دلیل: اشتباه تایپی

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بدست آوردن تعداد ردیف های نمایش داده شده در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط vb.net.33 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 21:13 عصر
  2. شمارش تعداد ردیف های دیتا بیس و نمایش عددش در Label
    نوشته شده توسط parisa_joooon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1391, 20:34 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 18:08 عصر
  4. بدست آوردن تعداد ردیف های listbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 07:57 صبح
  5. ایجاد ردیف بین هر یک از ردیف های DataGrid
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1382, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •