نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    41
    پست
    369

    Question نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    سلام

    من یه معماری برای محافظت از برنامم در نظر گرفتم که از دوستان و اساتید درخواست ارائه نظر و انعکاس ایرادها و نقاط قوت آن را دارم

    1- بیس برنامه بصورت برنامه نویسی سه لایه هست ( تا دسترسی به لایه های زیرین سخت تر بشه )
    2- اجزاء برنامه ( مثلا فاکتور فروش ) رو بصورت کامپوننت (WindowsFormsControlLibrary) نوشتم که باز سه لایه هستن

    3-یه سری اقدامات امنیتی مثل :
    هش کردن پسوردها
    پیغامهای خطا (خطاهای مربوط به شرط اجرای برنامه ) و عنوان فرم ها ( لوگین و ریجستر ) رو از یه متغیر گرفت
    آدرس dll ها رو به جایی در پوشه ویندوز تغییر داد

    4- برای وابسته کردن آن به سخت افزار از یه قفل سخت افزاری استفاده میکنم مثل تاینی

    5- در آخر هم فایل exe و dll ها رو با یه پروتکتور محافظت میکنم ( مد نظر خودم یه پروتکتور بومی هست به دلیل اینکه در زمینه راهنمائی و پشتیبانی بیشتر میتونه مثمر ثمر واقع بشه )


    6- جلوگیری از کرک شدن نرم افزار از طریق مهندسی اجتماعی ( مثلا چنان خدماتی بدی که مشتری بگه حاضرم بیشتر پول پرداخت کنم ولی از خدماتش بهره مند بشم نه مثل بعضی نرم افزارها که خدمات که نمیدن هیچ مرتب باید مبلغی رو پرداخت کنی تا نرم افزار قفل نکنه یا به اصطلاحی اکسپایر نشه )

    7- استفاده از اسنیفر ( مثل نرم افزار فتوشاپ - بابیلون و ... ) که یک کد تو برنامه هست که چک میکنه ببینه اینترنت وصله یا نه و در صورت وصل بودن اطلاعاتی رو برای سرور میفرسته تا شرکت سازنده بدونه چه افرادی احتمالا دارن از نسخه کرک شده استفاده میکنن ( به همین خاطره که هنگام کرک فتوشاپ باید فایل hosts رو ویرایش کرد و آدرس سرور رو به آی پی سیستم خودمون تغییر بدیم )


    این پست با نظر دوستان تکامل پیدا میکنه و ویرایش میشه
    آخرین ویرایش به وسیله perkas : سه شنبه 09 مهر 1392 در 21:12 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    هرچند امنیت کامل برقرار نمیشه هیچوقت اما بااین کارا راه کرک کردن برنامه رو سخت میکنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    تکه تکه کردن برنامه کراکر رو برای کرک کردن برنامه سردرگم میکنه و باعث میشه زمان بیشتری برای کرک کردن صرف بشه
    به نظر من امروزه قفل های سخت افزاری قدرت گذشته رو ندارن چون شرکتهای تولید کننده بیشتر به امنیت به کیفیت ساخت و هزینه تمام شده اون فکر میکنن
    در نهایت هم استفاده از یه پروتکتور قوی میتونه 50% ماجرا باشه چرا که اگر نفوذگر به کد اصلی برسه زمان زیاد طولانی نمیشه و بازه زمانی معمولا" بین 2 الی 5 روز خواهد بود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    31
    پست
    671

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    سلام بنده برای دست گرمی و روش های مقابله با کرک شدن برنامه خودم.
    یه چندتا نرم افزار رو کرک کردم اگه شد سعی می کنم برنامه شما رو با روش ها که تاالان یاد گرفتم کرک کنم.
    تا بیینم که بازخورد این روش چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام بنده برای دست گرمی و روش های مقابله با کرک شدن برنامه خودم.
    یه چندتا نرم افزار رو کرک کردم اگه شد سعی می کنم برنامه شما رو با روش ها که تاالان یاد گرفتم کرک کنم.
    تا بیینم که بازخورد این روش چیه؟
    اگر منظورتون پروتکتور آرتان هست بسیار خوشحال میشم این بررسی رو انجام بدید و مطمئن باشید از نتایج کارتون استقبال میکنم :)
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : شنبه 06 مهر 1392 در 20:25 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    منم با گفته دوستمون آقا نیما موافق هستم

    و استفاده از یک پروتکتر خوب بهتر از همه این ها ست

    نمیا چان یه نمونه قرار می دی ؟ سعی کنیم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    31
    پست
    671

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    سلام ما منتظریما.

    تو رو خدا شروع کن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    هرکدوم از دوستان که تمایل دارن نمونه فایل پروتکتور رو تست کنن یه فایل نمونه ( دات نتی یا غیر دات نتی ) به آدرس Info@artanprotector.com ارسال کنن تا فایل محافظت شده براشون ایمیل بشه
    این سازو کار هم به این خاطر هست که نمونه دمو از پروتکتور منتشر نشده...

  9. #9

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    اقا نیما این پروتکتور مثل smart assembely میاد کد ها را نامفهوم میکنه درسته؟
    حالا دوتا سوال:
    1- قدرت smart assembly بیشتره یا پروتکتور شما؟
    2-ایا این پروتکتور فقط میاد کدها را نامفهوم میکنه و باز هم ما نیاز به یک قفل نرم افزاری یا سخت افزاری داری یا نه هم کدها را نامفهوم میکنه و هم خودش نوعی قفل هستش؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    41
    پست
    369

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    برای افزایش سطح امنیتی نرم افزار پروتکتورها نقش خیلی مهمی دارن
    چون اگه سورس برنامه قابل مانیتورینگ و ویرایش بشه کار کرکش 1 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه ( با 4 دستور اسمبلی که کد معادل هگزشون 74 ,86 و ... هست همین )

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    41
    پست
    369

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    سوالی که از مدیر بخش " مهرداد صفا " پرسیده بودم این بود که :

    در صورت تغییر آدرس dll ها به پوشه ویندوز>>سیستم32 نیازی هست تو سورس آدرس دهی کنیم ؟


    جواب ؟
    ویندوز به طور خودکار Dll ها و فایلهایی که توسط برنامه استفاده می شوند رو در پوشه برنامه جستجو می کنه و در صورت پیدا نکردن به سراغ یک سری پوشه های مشخص میره که System32 یکی از اونهاست. هر فایلی که در System32 ریخته باشید نیازی به تعیین آدرس برای دسترسی نداره، حتی DLL ها.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    اقا نیما این پروتکتور مثل smart assembely میاد کد ها را نامفهوم میکنه درسته؟
    حالا دوتا سوال:
    1- قدرت smart assembly بیشتره یا پروتکتور شما؟
    2-ایا این پروتکتور فقط میاد کدها را نامفهوم میکنه و باز هم ما نیاز به یک قفل نرم افزاری یا سخت افزاری داری یا نه هم کدها را نامفهوم میکنه و هم خودش نوعی قفل هستش؟
    پروتکتور آرتان ابتدا میاد برنامه دات نتی شما رو به صورت Native تبدیل میکنه و بعد اون کد Native رو محافظت میکنه چراکه آرتان یه Win32 Protector هست و در مقابل فایلهای Native قدرت بیشتری داره
    در مورد مبهم سازی هم بله روی کدهای شما مبهم سازی هم انجام میده تا قابل تحلیل نباشه
    آرتان قفل نرم افزاری نیست و فقط یه پروتکتور هستش البته با توجه به برنامه هایی که دارم انشالله تا 1 ماه آینده نسخه قفل نرم افزاری اون هم روانه بازار میشه که کاربران میتونن برنامه خودشون رو وابسته به ماشین خاص بکنن و ... ولی فعلا" این برنامه شامل قفل تلفنی یا ... نمیشه و فقط از کدهای شما محافظت میکنه
    در مورد قدرت Smart و آرتان مسلما" قدرت آرتان بیشتر هستش و به خاطر اینکه کسی دچار این سوء تعبیر نشه که شاید این جمله بیشتر از اینکه واقعیت باشه تبلیغاتی هست اگر دوستان مایل بودن میتونم نحوه آنپک و ابهام زدایی یک فایل محافظت شده توسط Smart رو نشون بدم تا ببینید که کل مراحل زیر 1 دقیقه طول میکشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    41
    پست
    369

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    قویترین و کاربردی ترین پکر ها به لحاظ امنیتی و محافظتی ی بسیار بالا, Themida و Winlicense و The Enigma Protector و MoleBox Pro میباشند.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    658

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    بیخیال این الان یک تبلیغ نیست؟
    فقط میشه بدونم چه روشهایی برای آنتی دیباگ کردنش بکار برده شده؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    528

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    سلام...
    یادمه aspack طوری فایل exe رو پک میکرد که هیچ دیکامپایلری نمیتونست آنپکش کنه...
    البته قدبما ها....یاهاهاها....

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    تکه تکه کردن برنامه کراکر رو برای کرک کردن برنامه سردرگم میکنه و باعث میشه زمان بیشتری برای کرک کردن صرف بشه
    به نظر من امروزه قفل های سخت افزاری قدرت گذشته رو ندارن چون شرکتهای تولید کننده بیشتر به امنیت به کیفیت ساخت و هزینه تمام شده اون فکر میکنن
    در نهایت هم استفاده از یه پروتکتور قوی میتونه 50% ماجرا باشه چرا که اگر نفوذگر به کد اصلی برسه زمان زیاد طولانی نمیشه و بازه زمانی معمولا" بین 2 الی 5 روز خواهد بود.
    میتونم بپرسم چقدر تاثیر داره؟
    مثلا اگر هسته یک برنامه ۳۰ الی ۴۰ قسمت باشه, چقدر تفاوت ایجاد میکنه نسبت به ۴ قسمت؟(برنامه مورد بحث با user interface و plug-in هاش به ۲۰۰ تا library میرسه)


    از OP هم معذرت میخوام که توی تاپیکش یک سوال احتمالا OT پرسیدم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    41
    پست
    369

    نقل قول: نظر شما درباره معماری محافظت از برنامه به این روش چیه ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    میتونم بپرسم چقدر تاثیر داره؟
    مثلا اگر هسته یک برنامه ۳۰ الی ۴۰ قسمت باشه, چقدر تفاوت ایجاد میکنه نسبت به ۴ قسمت؟(برنامه مورد بحث با user interface و plug-in هاش به ۲۰۰ تا library میرسه)


    از OP هم معذرت میخوام که توی تاپیکش یک سوال احتمالا OT پرسیدم.
    این دیگه به قانون احتمالات ریاضی و شرط اجرای برنامتون بستگی داره
    مثلا اگر هر dll شرط جدا گانه ای داشته باشه با فرمول متفاوت فرق میکنه تا همه dll ها یک شرط برای اجرا داشته باشن
    بعضی نکات برنامه نویسی هم خیلی مهمن ( مثلا هر تابعی بعد از اینکه کارش رو انجام داد حتما کدی برای خروجش بعد از اتمام کار باشه و باز نمونه )

تاپیک های مشابه

  1. نظر سنجی درباره امکانات فارسی در برنامه شما !
    نوشته شده توسط Marine در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 03:24 صبح
  2. نظرسنجی: نظر شما درباره برنامه نویس چیست؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 42
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •