نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر رنگ فونت label

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    Question تغییر رنگ فونت label

    سلام
    نیاز دارم که در برنامه ام رنگ فونت نوشته هام که در label قرار داره تغییر بدهم
    تغییر رو هم در دیتابیسم ذخیره میکنم
    مشکل من اینجاست که رنگی که از colorDialog میخونم اگه رنگ های اصلی باشه نامش ذخیره میشه(Red) اگه رنگ های دیگه باشه کد رنگ(ffff8000) ذخیره میشه
    که موقع خوندن رنگ برام مشکل ساز شده
    چطوری این مشکل رو حل کنم؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: تغییر رنگ فونت label

    کد این تاپیک رو اجرا بگیر. امیدوارم ک کمکن کنه
    convert Hex to Color Name

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: تغییر رنگ فونت label

    کمکم نکرد !

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ فونت label

    Color.FromArgb(255,0,0,0);

    با استفاده از متد FromArgb میتونی مولفه های رنگ رو پاس بدی و color رو بگیری و فقط میمونه تبدیل این اعداد هگز(ffff8000) به دسیمال

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: تغییر رنگ فونت label

    دوستان من مقدار رنگ رو میخوام توی دیتابیسم که sql هست ذخیره کنم
    یه فیلد بنام color دارم که نوعش هم nvarchar(MAX) انتخاب کردم
    حالا وقتی میخوام فونت رو از دیتابیس بخونم و روی لیبل اعمالش کنم رنگ مورد نظر اعمال نمیشه!
    this.lblname.ForeColor = Color.FromName(dataGridView1.SelectedRows[0].Cells[3].Value.ToString());

  6. #6

    نقل قول: تغییر رنگ فونت label

    ستون color در دیتابیس رو از نوع int بگیر. برای ذخیره رنگ هم کافیه رنگ را به int معادلش تبدیل و ذخیره کنی:

    ColorDialog cd = new ColorDialog();
    if (cd.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    this.BackColor = cd.Color;

    int colorInt = cd.Color.ToArgb();
    // store colorInt in database here
    }


    موقع خواندن از دیتابیس بعد از بدست آوردن عدد ، توسط متد FromArgb میتونی به رنگ برسی:

    // get int from database into colorNo
    //int colorNo = ...
    this.BackColor = Color.FromArgb(colorNo);

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ متن label در هنگام اجرا
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 تیر 1391, 09:19 صبح
  2. تغییر رنگ فونت و زمینه در access
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش Access
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 01 شهریور 1386, 11:05 صبح
  3. تغییر رنگ فونت آیتم انتخاب شده در RadioGroup
    نوشته شده توسط kheyri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 16:19 عصر
  4. تغییر رنگ فونت کمبو باکس
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 09:19 صبح
  5. مشکل تغییر رنگ فونت رکورد فعال در DBGrid
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 05:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •