نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: OnPropertyChanged چیه؟

  1. #1

    OnPropertyChanged چیه؟

    کسی میدونه این برنامه چرا خطا میده؟
    این کدهارو تو windowsphone sdk7.1 نوشتم

    public class InformationViewModel : viewmodelbase
    {
    private long _AvilableFreeSpace;
    private long _Quota;


    public InformationViewModel()
    {
    using (var store=IsolatedStorageFile.GetUserStoreForApplicati on())
    {
    AvilableFreeSpace=(store.AvailableFreeSpace / 1047586);
    Quota=(store.AvailableFreeSpace / 1047586);
    }
    }


    public long AvilableFreeSpace
    {
    get { return _AvilableFreeSpace; }
    private set
    {
    if (_AvilableFreeSpace != value)
    {
    _AvilableFreeSpace = value;
    OnPropertyChanged("AvilableFreeSpace");
    }

    }

    }

    public long Quota
    {
    get { return _Quota; }
    private set
    {
    if (_Quota != value)
    {
    _Quota = value;
    OnPropertyChanged("Quota");
    }

    }
    }


    }

  2. #2

    نقل قول: OnPropertyChanged چیه؟

    من الان sdk ویندوز فون ندارم رو سیستم ... چه ارروری میده و چه جایی ؟

  3. #3

    نقل قول: OnPropertyChanged چیه؟

    موقع اجرا OnPropertyChanged("AvilableFreeSpace"); ارورر میده

    ارورش اینه Error 1 The name 'OnPropertyChanged' does not exist in the current context

تاپیک های مشابه

  1. نظرتون راجع به نمایش نقشه سایت چیه؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 07:21 صبح
  2. iis چیه؟
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 12:47 عصر
  3. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر
  4. نظر شما درباره جداسازی اعلانات عمومی از تاپیکهای بخشها چیه؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:43 عصر
  5. کی می دونه این پیغام برای چیه؟
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1382, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •