نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فارسی تایپ کردن در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    فارسی تایپ کردن در textbox

    با سلام به همه دوستان
    من میخواستم کاربر در textbox فقط فارسی بتواند تایپ کند. از چه روشی باید استفاده کنم؟
    خیلی سرچ کردم اما راهی پیدا نکردم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    خب در رویداد کی پرس چک کن اگه زبان فارسی هست اجازه بده تایپ انجام بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    با بررسی کد اسکی در رویداد key press

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    امکانش هست کدها را برای من ارسال کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    این کد را بزار توی رخداد Enter تکست باکست
                InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.GetCultureInfo("fa-IR"));

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    با بررسی کد اسکی در رویداد key press
    امکانش هست کدش را برای من قرار بدید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    البته این فقط موقع ورود زبان را فارسی میکنه میتونی واسه اینکه کاربر کرم نریزه موقع تکست چنج بزاری

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    در رخداد Enter تکست باکس کد زیر رو بنویس

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.GetCultureInfo("fa-IR"));

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahmood1000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    فردیس
    پست
    331

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    در رخداد Enter تکست باکس کد زیر رو بنویس

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.GetCultureInfo("fa-IR"));
    دوست عزیز منظورم با استفاده از کد اسکی بود

  10. #10

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mahmood1000 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی میتونه با استفاده از کد اسکی این کار رو انجام بده؟

    private void text1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if ((e.KeyChar > 199 || e.KeyChar < 237) && (e.KeyChar < 1574 || e.KeyChar > 1594 && e.KeyChar < 1601 || e.KeyChar > 1608) && e.KeyChar != 1662 && e.KeyChar != 1668 && e.KeyChar != 1670 && e.KeyChar != 1705 && e.KeyChar != 1711 && e.KeyChar != 1740 && e.KeyChar != 8 && e.KeyChar != 32 )
    {
    e.Handled = true;
    SystemSounds.Asterisk.Play();
    this.Text = "( این کاراکتر مجاز به وارد شدن نیست ( لطفا از کاراکتر های فارسی استفاده کنید";
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    البته راه آسون تری هم هست
    private void textBox1_KeyPress_1(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (((e.KeyChar >= 'ا') && (e.KeyChar <= 'ی')&& e.KeyChar!=8)==false)
    {
    e.Handled = true;
    MessageBox.Show("chang the language to persian");
    }
    }

    آیا این راه ایرادی داره؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فارسی تایپ کردن در textbox

    بنظر من از کامپوننت TxtProNet کلی قابلیت داره و قابلیت تایپ فارسی و انگلیسی رو داره

    انجمن رو سرچ کنید پیدا میکنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل حرف ی در موقع فارسی تایپ کردن در visual studio 2010
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1395, 18:01 عصر
  2. محدود کردن کاراکترهای تایپ شده در TextBox
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 14:06 عصر
  3. فارسی کردن اعداد textbox و عواقب آن
    نوشته شده توسط mohammady2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 06:25 صبح
  4. فارسی تایپ کردن بدون اینکه نیاز باشه ویندوز رو فارسی کنم
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 36
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 11:08 صبح
  5. فارسی تایپ کردن در textbox
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 17:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •