نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تابع لیست رو نمیفهمم :(

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    Question تابع لیست رو نمیفهمم :(

    سلام دوستان، من هرچی این کتابو میخونم چیزی از تابع لیست نمیفهمم :/
    بعد ی سوال دیگه:
    اگه بخوام آینده کاری در php داشته باشم باید توابع پویا و بی نام رو هم بلد باشم یا مهم نیستن؟ :/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: تابع لیست رو نمیفهمم :(

    ..::SPAM::..

  3. #3

    نقل قول: تابع لیست رو نمیفهمم :(

    تابع list به ترتیب مقادیر آرایه رو توی متغیرهایی که مشخص کردین، ذخیره میکنه.

    $student = array('ali', 'hoseini', 'mohsen', 25);
    list($name, $family, $father, $id) = $student;
    echo '<p>' . $name . '</p>' . PHP_EOL; // output: ali
    echo '<p>' . $family . '</p>' . PHP_EOL; // output: hoseini
    echo '<p>' . $father . '</p>' . PHP_EOL; // output: mohsen
    echo '<p>' . $id . '</p>' . PHP_EOL; // output: 25

    بازم اگه جایی رو متوجه نشدین، بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.
    ضمناً اگه بعنوان ابزار شغلی آینده میخواین از PHP استفاده کنید، باید تا جایی که میتونید، موارد مختلف رو یاد بگیرین و توابع بی نام و پویا هم استثنا نیستن. موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مقادیر پارامتر های تابع به صورت لیست شده.
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 19:10 عصر
  2. سوال: ارسال یک لیست به عنوان ارگومان به تابع
    نوشته شده توسط root88 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 16:13 عصر
  3. سوال: تابع لیست تک پیوندی
    نوشته شده توسط moh-jafari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1387, 00:33 صبح
  4. یک تابع برای لیست فایلها
    نوشته شده توسط navid_gh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 14:25 عصر
  5. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •