نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال email

  1. #1

    ارسال email

    barnameye zir ro bedune error ejra mishe amma ersale mail soorat nemigire.
    khahesh mikonam tajrobiate khodeubo dar in zamine dar ekhtiyaram bezarid.
    mamnoon
    -------------------------------------------------------------------
    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    mailproperty=new MailMessage();
    mailproperty.From="redmind_110@yahoo.com";
    mailproperty.To="openmind_110@yahoo.com";
    mailproperty.Subject="mailproperty";
    mailproperty.Body="mailproperty";
    }
    private void send_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    SmtpMail.SmtpServer="127.0.0.1";
    SmtpMail.Send(mailproperty);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله elham.net : سه شنبه 15 فروردین 1385 در 01:11 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    127.0.0.1 آدرس locallhost شماست
    شما این کد را در انترنت قرار داده اید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpMail.SmtpServer="smtp.gmail.com";
    mail.Fields.Add( "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate",1 );
    mail.Fields.Add("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl","true");
    mail.Fields.Add( "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusername","یک email رجستر شده در gmail" );
    mail.Fields.Add( "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendpassword","پسورد Email" );
    mail.To=txtEmail.Text;
    mail.BodyFormat = MailFormat.Html;
    mail.Body = "شماره پرونده شما:<b>1</b><br>"+"پسورد شما:2";
    mail.From = "mahdi.negahi@gmail.com";
    SmtpMail.Send(mail);


    توجه کنید شما هر smtp را که می دهید باید یک email در همان smtp داشته باشید یعنی اگر yahoo می دهید با در کد زیر یک email رجستر شده در yahoo دهید
    mail.Fields.Add( "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusername","یک email رجستر شده در yahoo" );


    کد زیر برای smtp هایی است که از ssl استفاده می کنند مثل gmail
    mail.Fields.Add("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl","true");


    این کد کار کرده و امتحان خودشو پس داده

  4. #4

    تشکر

    ممنونم آقای نگاهی از توجهتون

تاپیک های مشابه

  1. آیا در ارسال email مشکل دارید؟
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 11:46 صبح
  2. چطوری تو دلفی با اینترنت پروکسی دار میتونم Email بزنم
    نوشته شده توسط Soroush_webmaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1386, 18:38 عصر
  3. ایجاد پست الکترونیکی (email ) در شبکه
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 18:06 عصر
  4. ارسال و مدیریت email در ++vc
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 19:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •