نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تا زمانی که فرم باز است...

  1. #1

    تا زمانی که فرم باز است...

    می خوام تا زمانی که فرم باز هست پشت سر هم اطلاعات دیتاگرید یا دیتابیس رو بررسی کنه
    می شه راهنمایی کنید؟

    =====================

    می خوام یه چیز تو مایه های یاد آوری انجام کار درست کنم
    می خوام زمان انجام کار + کاری که باید انجام بشه تو دیتابیس ذخیره بشه
    بعد تا زمانی که برنامه بازه دیتابیس بررسی بشه، هر وقت زمان انجام کار رسید پیغام بده که زمان انجام کار رسیده
    آخرین ویرایش به وسیله samin_panahi : یک شنبه 07 مهر 1392 در 21:46 عصر

  2. #2

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    یه خورده بیشتر توضیح بدین

  3. #3

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    نقل قول نوشته شده توسط cisco ++ مشاهده تاپیک
    یه خورده بیشتر توضیح بدین
    می خوام از وقتی که برنامه شروع به کار می کنه یه حلقه ی for اجرا بشه و اطلاعاتم رو بررسی کنه، وقتی for به آخر رسید دوباره از اول شروع کنه


    for (int i = 0; i < dataGridView.Rows.Count - 1; i++)
    {
    if (dataGridView.Rows[i].Cells[0].Value.ToString() == DateTime.Now.ToShortTimeString())
    {
    MessageBox.Show(dataGridView.Rows[i].Cells[1].Value.ToString());
    break;
    }
    }


    می خوام کاری که کد بالا انجام می ده مدام (تا وقتی که فرم بازه) انجام بشه نه تو رویداد کلیک یه باتن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    تا وقتی که فرم بازه
    رویداد form_load چون تا فرم میاد بالا کد شروع میشه خب پس تا فرم بازه این کد اجرا میشه
    اگه منظورتون اینه که مثلا هر ثانیه کد اجرا شه پایینو بخون
    مدام
    در این صورت کدو داخل یه تایمر بزارید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    خیلی ساده ،

    while(1 == 1 ){


    //Do something

    }

    از نخ استفاده کن ، سپس ، نخ رو تو یه رویداد هات بزار !!!

  6. #6

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    نقل قول نوشته شده توسط matrix-program مشاهده تاپیک
    رویداد form_load چون تا فرم میاد بالا کد شروع میشه خب پس تا فرم بازه این کد اجرا میشه
    اگه منظورتون اینه که مثلا هر ثانیه کد اجرا شه پایینو بخون

    در این صورت کدو داخل یه تایمر بزارید
    تا حالا با تایمر کار نکردم، می شه بگید چطور؟

    من می خوام یه چیز تو مایه های یاد آوری انجام کر درست کنم
    می خوام زمان کار + کاری که باید انجام بشه تو دیتابیس ذخیره بشه
    بعد تا زمانی که برنامه بازه دیتابیس بررسی بشه، هر وقت زمان انجام کار رسید پیغام بده که زمان انجام کار رسیده

  7. #7

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    خیلی ساده ،

    while(1 == 1 ){


    //Do something

    }

    از نخ استفاده کن ، سپس ، نخ رو تو یه رویداد هات بزار !!!
    اتفاقا می خواستم با while (1=1) بنویسم ولی زیرش خط قرمز می کشه با while (textBox2.Text != "dgfdg") نوشتم ولی نمی دونم while رو باید کجا بذارم
    هر جا می ذارم یه مشکلی هست
    تو form هم می ذارم مجبورم دوتا break بذارم تا بذاره برنامه load بشه که با این حال باز هم کاری که می خوام انجام نمی شه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    شما باید از thread و یا در حالت ساده تر از timer استفاده کنی. استفاده ار for باعث قفل شدن برنامه میشه. کافیه یک کنترل timer بندازی رو فرمت و عملیات مورد نظزت رو تو رویداد tick تایمر انجام بدی. خاصیت اinterva رو برابر زمانی که میخوای اطلاعات ریفرش بسه به میلی ثانیه قرار بده . یادت نره خاصیت enabled رو هم true کنی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    حلقه رو بیخیال شو
    در این مورد از تایمر استفاده کنید بهتره
    یک کنترل تایمر به فرمتون اضافه کنید و اینتروال رو برابر ( اگر میخواهید هر 5 ثانیه یکبار کنترل شود) برابر 5000 قرار دهید
    و در رویداد تایمر ، کدهای کنترل دیتابیستون رو قرار بدید و رویداد فرم لود هم تایمر رو فعال کنید

  10. #10

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    سلام

    با وی بی قبلا نوشتمش با استفاده از تایمر : http://www.poroje.com/download-proje...%8C%DA%A9.html

    کداشو میزارم مشابشو تو سی شارپ استفاده کن :

     
    Private Sub Timer1_Timer()
    Label1.Caption = Time
    Label2.Caption = Date
    Dim t, d, a, b As String
    On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    If Adodc1.Recordset.EOF <> True Then
    t = Label1.Caption
    d = Label2.Caption
    For i = 1 To Adodc1.Recordset.RecordCount
    a = Adodc1.Recordset.Fields("saat")
    b = Adodc1.Recordset.Fields("tarikh")
    If t = a And d = b Then _
    c = MsgBox("ÊæÌå º ÒãÇä í˜ ãæÖæÚ ÝÑÇ ÑÓíÏå " + Chr(13) + Chr(13) + "äÇã : " + Adodc1.Recordset.Fields("mozo") + Chr(13) + "ÊæÖíÍÇÊ : " + Adodc1.Recordset.Fields("tozihat"), vbExclamation, "ÊæÌå")
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next
    End If
    End Sub

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    چرا از خاصیت visible استفاده نمیکنی؟!
    یه دستور while داریم که تا وقتی که فرم بازه یه کار رو برات انجام میده:

                while (Visible)
    {

    //حلقه یا کدی که میخوای اجرا بشه رو اینجا بنویس

    }

  12. #12

    نقل قول: تا زمانی که فرم باز است...

    تشکر از همه ی دوستان، تقریبا انجام شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه دسترسی به فرم پدر موقعی که فرم فرزند باز است.
    نوشته شده توسط sajadzare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 07:22 صبح
  2. سوال: ثبت اطلاعات در فرم 1 و نمایش اطلاعات در فرم 2 که باز است
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 22:16 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1390, 14:29 عصر
  4. سوال: باز شدن يك فرم فقط يك بار تا وقتي كه باز است
    نوشته شده توسط headphone در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 20:37 عصر
  5. مخفی کردن فرم اول ، وقتی فرم دوم باز است
    نوشته شده توسط قله بلند در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 00:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •