نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    Question با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

    باسلام

    با چه کدی در TreeView هنگام کلیک تمام زیر مجموعه های یک گره (ممکن است زیر مجموعه ها هم دارای زیرمجموعه های متعددی باشند) را رنگی کنم یا فونت یا حالتشون رو طوری تغییر بدم که مشخص شود زیر مجموعه اون گره هستند؟

    آیا روشی هست که هر گره و زیر مجموعه هاشون (ممکن است زیر مجموعه ها هم دارای زیرمجموعه های متعددی باشند) رو در TreeView با یک رنگ خاص همون گره مشخص کرد؟

    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله ehsanvb : سه شنبه 09 مهر 1392 در 14:16 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsenrahx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    105

    نقل قول: با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

    سلام... تنها راهی که من پیدا کردم اینه که از تابع بازگشتی استفاده کنی
    کد زیر به صورت بازگشتی تغییرات رو اعمال میکنه:


    PrivateSub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    TreeNodeLookUp(TreeView1.Nodes(1))
    EndSub
    '----------------------------------------------------------------------
    PrivateSub TreeNodeLookUp(ByVal sender AsTreeNode)
    ForEach Node In sender.Nodes
    Node.BackColor =
    Color.Black
    If Node.Nodes.Count > 0 Then
    Call TreeNodeLookUp(Node)
    EndIf
    Next
    EndSub


    توجه کن که در کد باتن سرگره رو دادم تا تغییرات رو تو کل زیر مجموعه هاش اعمال کنه
    بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم.
    آخرین ویرایش به وسیله mohsenrahx : سه شنبه 09 مهر 1392 در 19:05 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsenrahx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    105

    نقل قول: با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

    دوست عزیز abdullah20 این سورسی که گذاشتید محدود هست .. اما سورس بازگشتی نامحدود تمام زیر مجوعه ها رو تغییر میده

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

    آقا محسن کدت عالی بود همونی بود که میخواستم دستت درد نکنه

    یه سوال دیگه هم داشتم که هرچی گشتم و خودم تلاش کردم نتونستم یه کد کارا براش بنویسم گفتم یه موضوع جدید باز نکنم همینجا بپرسم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم

    برای جستجوی یک کلمه در زیر مجموعه های یک گره از چه کدی استفاده کنم به طوری که با زدن مثلا یک دکمه مورد اول را سلکت کنه و با زدن همون دکمه مورد بعد و به همین ترتیب تا آخر زیر مجموعه های گره پیش بره و اگر به آخر آن رسید دوبار از اول زیر مجموعه ها شروع به گشتن و سلکت کردن کنه

    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsenrahx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    105

    نقل قول: با چه کدی تمام زیر مجموعه های یک گره را در TreeView رنگی کنم؟

    سلام دوست عزیز..

    همین الان این پست رو دیدم وگرنه سریعتر جواب میدادم..

    این سورس کاملش اگه بازهم مشکلی داشتی خوشحال میشم کمک کنم..



    موفق و پیروز باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم به دست آوردن زیر مجموعه های یک مجموعه
    نوشته شده توسط momal2008 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1393, 00:11 صبح
  2. زیر مجموعه های k عضوی
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 21:00 عصر
  3. حذف یک رکورد و تمامی زیر مجموعه های آن
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 19:25 عصر
  4. بزرگترین زیر مجموعه های ممکن اعداد پشت سرهم
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 23:37 عصر
  5. پیدا کردن زیر مجموعه های یک مجموعه
    نوشته شده توسط mahtab_18 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 11:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •