نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در فرایند اجرای فیلم ... !!!!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    خطا در فرایند اجرای فیلم ... !!!!

    سلام .... من یه برنامه نوشتم که لازمه توش یه فیلمی اجرا بشه .... !!!!
    خب تو سیستم خودم و تو سه تا سیستم دیگه فیلم رو ابجکت ویندوزمدیاپلیر اجرا شد .... ولی رو یه سیستم دیگه وقتی رو دکمه پخش کلیک میکردم .... یا فقط صدای فیلم میومد .... یا این ارور رو میداد و از برنامه خارج میشد .... !!!!!
    میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟

    Problem signature:
    Problem Event Name: BEX
    Application Name: WinApp.exe
    Application Version: 1.0.0.0
    Application Timestamp: 5246b72f
    Fault Module Name: nvd3dum.dll_unloaded
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 4d9e7b5d
    Exception Offset: 5903d1cb
    Exception Code: c0000005
    Exception Data: 00000008
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

    Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در فرایند اجرای فیلم ... !!!!

    یه جوابی بدین ... خب ... !!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خطا در فرایند اجرای فیلم ... !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    یه جوابی بدین ... خب ... !!!!!
    به احتمال زیاد روی سیستمی که برنامه درست کار نمی کنه Windows Media Codecs ناقصه و بایستی بروزآوری بشه


    توضیحات اضافی ::


    حتماً برای شما نیز پیش آمده که پس از دانلود فیلم و یا کلیپ تصویری از اینترنت، Player های موجود در سیستم قادر به پخش کردن آن کلیپ نبوده و یا به صورت ناقص آن را پخش می کنند (مثلاً صدای کلیپ پخش می شود ولی تصویری آن نمایش داده نمی شود! ) این مشکل به خاطر نصب نبودن Codec مناسب برای پخش این کلیپ های تصویری بر روی ویندوز شما می باشد.
    امّا Codec چیست؟ كلمه Codec به معنای COmpressor/DECompressor (فشرده ساز / باز كننده فشردگی) است: یعنی یك روتین نرم افزاری كه ویدئوی خام آماده ذخیره سازی را فشرده كرده و سپس آن را جهت اجرا بر روی كامپیوتر از فشردگی خارج می نماید.

    K-Lite Codec Pack مجموعه ای از Codec های لازم برای پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری می باشد، به طوری که پس از نصب این مجموعه می توانید اکثر کلیپ های صوتی و تصویری (WMA, AAC AC۳, M۴A, MP۲, OGG, DivX, AVI, WMV, RM, MOV, MP۴) را در سیستم خود اجرا (پخش) کنید. این مجموعه در هنگام نصب، همچنین یک Media Player Classic نصب می کند که می توانید به جای تمامی Player های موجود در سیستم از این Player برای پخش فایل های صوتی و تصویری خود استفاده کنید. شما با نصب K-Lite Codec Pack در ویندوز می توانید با استفاده از برنامه هایی مانند JetAudio و Windows Media Player تمام فرمت های موجود را پخش کنید در این حالت برای پخش فایل های RM و RAM دیگر نیاز به نصب RealPlayer ندارید و یا برای پخش فایل های MOV نیاز به نصب Quick Time ندارید. برای پخش DVD و SVCD نیاز به نصب پلاگین یا برنامه ای مانند PowerDVD ندارید و ...
    لینک دانلود



    لینک

    لینک 2

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در فرایند اجرای فیلم ... !!!!

    اتفاقا با مدیاپلیر پلی کردم .... و اجرا شد .... ولی تو برنامه من فیلم نمایش داده نمیشد و ارور میداد .... !!!!

تاپیک های مشابه

  1. خطا در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط forozeshfard در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 07:52 صبح
  2. خطا در زمان اجرای برنامه ASP dot NET
    نوشته شده توسط mRizvandi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 18:29 عصر
  3. خطا گرفتن در اجرای بعضی توابع
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 14:01 عصر
  4. خطا در هنگام اجرای Dsniff
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 23:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •