نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن نام تابع و باتن صدا زننده استثنا

  1. #1

    گرفتن نام تابع و باتن صدا زننده استثنا

    سلام دوستان
    من می خوام تابع یا رویدادی که باعث ایجاد استثنا شده رو بگیرم و اون رو نمایش بدم
    حالا مشکلم اینه که نمی دونم چطوری نام تابعی که استثنا رخ داده رو بگیرم (بجز اینکه خودم بشینم یکی یکی براش بنویسم)
    برای مثال کد زیر رو ببینید
     private void start_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    function1();
    }
    catch { MessageBox.Show("exption in function1"); }
    MessageBox.Show("next function1");
    try
    {
    function2();
    }
    catch { MessageBox.Show("exption in function2"); }
    MessageBox.Show("next function2");


    }
    private void function1() { int x = 0; int y = 1 / x; MessageBox.Show("result"+y); }
    private void function2() { function1(); }


    خب این یه تفریق بر صفر هست من می خوام زمانی که هر باتمی این تابع رو فراخوانی کرد اگر تقسم بر صفری رخ داد نام باتن یا تابع والدی که اونو صدا کرده رو بگیرم
    مثلا باتن استارت فانکشن 1 رو فراخوانی که کرده و باید نام استارت رو بدست بیارم راهش رو نمی دونم ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید

    پ.ن عمدا تقسیم بر صفر گذاشتم تا موضوع روشن باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: گرفتن نام تابع و باتن صدا زننده استثنا

    خب sender را برای چنین روزی گذاشتند. try catch را ببر توی فانکشن و بعنوان ورودی باتن (همون sender) یا نام تابع صدا کننده را بده

  3. #3

    نقل قول: گرفتن نام تابع و باتن صدا زننده استثنا

    مشکلش این هست که اگه sender رو بدم نوعش رو هم بر می گردونه که از نوع باتن هست با فضای نامیش
    و رشته شلوغ میشه
    با این همه حال ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: گرفتن نام تابع و باتن صدا زننده استثنا

    خودش را نده که name آبجکت را بده

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن یک تابع ریاضی از Textbox
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 09:38 صبح
  2. گرفتن یک تابع از ورودی
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 13:56 عصر
  3. گرفتن نام سرور sql server از فایل ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 10:45 صبح
  4. قرار گرفتن نام برنامه فقط در بخش Processes
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1382, 20:16 عصر
  5. گرفتن نام table هااز sql در TQuery
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 12:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •