نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

  1. #1

    اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    سلام
    من یه کد دارم که توی اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه:
    کسی می تونه بگه چرا و چیکار کنم که کار کنه؟
    <script src="jquery-1.7.2.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="jquery-1.7.2.min.js" type="text/javascript"></script>
     <script>
    $(document).ready(function () {
    var viewportRight = $(window).width();
    var documentRight = $(document).width();

    //Lets listen for mousemove event on body tag
    $('.m').mousemove(function (e) {
    //Get current y position
    var X = e.pageX - $(this).scrollLeft();

    //Based on current proportion, update the document's scrollTop.
    $(this).scrollLeft((X / viewportRight) * documentRight);
    });


    // $('body').mousemove(function (e) {
    // var y = e.pageX - this.offsetLeft;
    // var x = e.pageY - this.offsetTop;
    // $('.m').css({ 'top': x , 'left': y });
    // });
    });
    </script>



    <div class=".m" style="width: 1583px">

    kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    gggg&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    gggggggggg<br />
    f<br />
    <br />
    b<br />
    nb<br />
    mn<br />
    n<br />
    <br />
    <br />
    <div class="m" style="width: 466px; background-color: #CC00FF">gg</div>
    <br />
    n<br />
    <br />
    n<br />
    <br />
    <br />
    <br />
    n<br />
    <br />
    <br />
    n<br />
    n</div>

  2. #2

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    اول اینکه شما فقط یه دونه جی‌کوئری به صفحه‌ات باید اضافه کنه. دوتا اضافه کردی این ممکنه باعث اختلال بشه.
    دوما این که این کد دقیقا باید چکار کنه؟؟؟
    من این کدها رو نوشتم که با mousemove به چپ و راست اسکرول میشه. شاید منظورتون این باشه.
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style>
    			body {
    				width: 2000px;
    				height: 2000px;
    				margin:0; padding: 0;
    				background-color: skyblue;
    			}
    		</style>
    	</head>
    	<body>
    		<script src="jquery.js"></script>
    		<script>
    			$(document).ready(function () {
    
    				$(document).mousemove(function (e) {
    					var $this = $(this);
    					var X = e.pageX - $this.scrollLeft();
    					$this.scrollLeft(X);
            	    
    				});
    			});
    		</script>
    	</body>
    </html>

  3. #3

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    یه دنیا ممنون ازت همینو می خواستم

  4. #4

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    جیکوئری رو چه جوری یادگرفتی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار merlin425
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    141

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    از اینجا فیلم های jQuery رو ببین کامل نیست ولی اشنا میشی چیز کاملی زیاد پیدا نمیشه بیشتر تجربیه

    اقای jalili_gh راهنمایی کردن لطف کردن ولی واسه تشکر کردن از دکمه "تشکر کردن" که گوشه پایین هر پست هست استفاده کن اگه این جوری باشه که تمام سایت باید با پست های تشکر پر میشد

    دو تا فایلی که اول به صفحه لینک کرده بودی هر دوش یکیه منتها یکیشون توش کلمه min داره که نشون میده فشرده شدست که بهش میگن minify که فضاهای خالی از توش حذف شده و باعث میشه سری تر load بشه شما همیشه از jquery-min استفاده کن

  6. #6

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    دوستان اون کدی که بالا قرار دادم کار میکنه ولی زیاد جالب نیست. اونو آپدیت کردم. الان هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی با حرکت موس اسکرول میشه.
    فکر کنم با این روش و تکنیک پارالکس بشه سایت‌های جالبی طراحی کرد.
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style>
    			body {
    				margin:0; padding: 0;
    				overflow: hidden;
    			}
    			td {
    				padding: 100px;
    				font-size: 2em;
    				background-color: skyblue;
    			}
    		</style>
    	</head>
    	<body>
    		<table>
    			<tr>
    				<td>1</td>
    				<td>2</td>
    				<td>3</td>
    				<td>4</td>
    				<td>5</td>
    				<td>6</td>
    				<td>7</td>
    				<td>8</td>
    				<td>9</td>
    				<td>10</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>11</td>
    				<td>12</td>
    				<td>13</td>
    				<td>14</td>
    				<td>15</td>
    				<td>16</td>
    				<td>17</td>
    				<td>18</td>
    				<td>19</td>
    				<td>20</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>21</td>
    				<td>22</td>
    				<td>23</td>
    				<td>24</td>
    				<td>25</td>
    				<td>26</td>
    				<td>27</td>
    				<td>28</td>
    				<td>29</td>
    				<td>30</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>31</td>
    				<td>32</td>
    				<td>33</td>
    				<td>34</td>
    				<td>35</td>
    				<td>36</td>
    				<td>37</td>
    				<td>38</td>
    				<td>39</td>
    				<td>40</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>41</td>
    				<td>42</td>
    				<td>43</td>
    				<td>44</td>
    				<td>45</td>
    				<td>46</td>
    				<td>47</td>
    				<td>48</td>
    				<td>49</td>
    				<td>50</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>51</td>
    				<td>52</td>
    				<td>53</td>
    				<td>54</td>
    				<td>55</td>
    				<td>56</td>
    				<td>57</td>
    				<td>58</td>
    				<td>59</td>
    				<td>60</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>71</td>
    				<td>72</td>
    				<td>73</td>
    				<td>74</td>
    				<td>75</td>
    				<td>76</td>
    				<td>77</td>
    				<td>78</td>
    				<td>79</td>
    				<td>80</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>81</td>
    				<td>82</td>
    				<td>83</td>
    				<td>84</td>
    				<td>85</td>
    				<td>86</td>
    				<td>87</td>
    				<td>88</td>
    				<td>89</td>
    				<td>90</td>
    			</tr>
    			<tr>
    				<td>91</td>
    				<td>92</td>
    				<td>93</td>
    				<td>94</td>
    				<td>95</td>
    				<td>96</td>
    				<td>97</td>
    				<td>98</td>
    				<td>99</td>
    				<td>100</td>
    			</tr>
    		</table>
    		<script src="lib/jquery.js"></script>
    		<script>
    			$(document).ready(function () {
    				var $doc = $(document),
    					$win = $(window),
    					
    					docWidth = $doc.width(),
    					winWidth = $win.width(),
    					diffWidth = docWidth - winWidth,
    				
    					docHeight = $doc.height(),
    					winHeight = $win.height(),
    					diffHeight = docHeight - winHeight;
    
    				$(document).mousemove(function (e) {
            	    	$doc.scrollLeft(e.pageX / docWidth * diffWidth)
            	    		.scrollTop(e.pageY / docHeight * diffHeight);
    				});
    			});
    		</script>
    	</body>
    </html>

  7. #7

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    درود خدمت دوستان یه سوال داشتم بنده همچین کدی نوشتم روی هر جای صفحه کلیک میکنم div من باهاش حرکت میکنه حالا همین کار رو میخوام زمانی که کلیک چپ موس رو گرفتم بتونم با حرکت دستم حرکتش بدم .
    window.addEventListener('click', function(e) {
    var square = document.getElementById('square');
    square.style.left = e.offsetX;
    square.style.top = e.offsetY;

    var windowWidth = document.body.clientWidth;
    var windowHeight = document.body.clientHeight;

    if(e.offsetX + 150 > windowWidth) {
    square.style.left = windowWidth - 150;
    }
    if(e.offsetY + 150 > windowHeight){
    square.style.top = windowHeight - 150;
    }

    });

  8. #8

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    کار میکنه؟
    window.addEventListener('move', function(e) {if (e.buttons != 1) return;
    var square = document.getElementById('square');
    square.style.left = e.offsetX;
    square.style.top = e.offsetY;


    var windowWidth = document.body.clientWidth;
    var windowHeight = document.body.clientHeight;


    if(e.offsetX + 150 > windowWidth) {
    square.style.left = windowWidth - 150;
    }
    if(e.offsetY + 150 > windowHeight){
    square.style.top = windowHeight - 150;
    }




    });

    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : دوشنبه 18 آذر 1398 در 17:03 عصر

  9. #9

    نقل قول: اسکرول شدن صفحه با متد mousemove

    [QUOTE=ASHKANLAEI;2425356]کار میکنه؟[JAVASCRIPT]window.addEventListener('move', function(e) {if (e.buttons != 1) return;
    var square = document.getElementById('square');
    square.style.left = e.offsetX;
    square.style.top = e.offsetY;
    خیر کار نمیکنه

    از سایت های خارجی چیزایی پیدا کردم ولی نمیدونم چرا استفاده میکنم کار نمیکنه
    $(document).ready(function(){
    $
    ('#test').on('mousedown',function(e){
    $this
    = $(this);
    $
    (document).bind('mousemove',function(e){
    var left = e.pageX -($this.width()/2);
    var top = e.pageY -($this.height()/2);
    $
    ('#test').css({
    'left': left +'px',
    'top': top +'px'
    });
    });
    });
    $
    (window).on('mouseup',function(e){
    $
    (document).unbind('mousemove');
    });
    });

    لینک سایت

    https://stackoverflow.com/questions/...e-using-jquery

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اسکرول شدن صفحه اینترو ؟
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1392, 17:22 عصر
  2. لود شدن تصاویر پس از اسکرول خوردن صفحه
    نوشته شده توسط computer-mag در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1390, 00:12 صبح
  3. حرفه ای: load شدن صفحه هنگام اسکرول کردن کاربر (مانند Google Image)
    نوشته شده توسط nasr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 15:44 عصر
  4. بهم ریخته شدن صفحه ( ظاهر شدن اسکرول )
    نوشته شده توسط Sprants در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •