نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

  1. #1

    رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    سلام برای رنگی کردن ستونهای گرید بر اساس نوع نامه باید چطور عمل کرد ؟
    به عنوان مثال در حال پیگیری زرد و ...

    میشه راهنمایی کنید در صورت امکان یک نمونه عالی هستش ممنون از همگی

  2. #2

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    سلام، باید از این کد استفاده کنی:
    for(i=0;i<=datagridview.rows.count;i++)
    {
    if (datagridview.selectedrows[i].cell[1].value.tostring() == " عبارت مورد نظرت که البته در سلول شماه مثلا 1 هست")
    datagridview.rows[i].defaulcellstile.backcolor=color.red;
    }

  3. #3

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

     for (i = 0; i <= dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    if (dataGridView1.SelectedRows[i].Cells[1].Value.ToString() == "تست")
    dataGridView1.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor=Color.Red;
    }


    تست کردم ولی جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    این کد رو در کدوم قسمت نوشتی؟

  5. #5

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    در Form_Load ،باید در رویداد خاصی نوشته بشه ؟

  6. #6

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    بله ! خب شما اول گریدت رو پر می کنی و ازاین کد استفاده میکنی یا نه ؟
    شما این کد رو دقیقا بعد از جایی بنویس که گریدت رو پر می کنی، مشکل حل می شه!

  7. #7

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    میشه یه نمونه بزاری هرچه سعی کردیم نشد !

    ممنون در ضمن بیشتر در پروژه هامون از گرید Telerik استفاده میکنیم که این گرید DefaultCellStyle رو نداره ؟اطلاعی از این تابع در گرید تلریک دارید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdioo12194
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    801

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    اگه از eval استفاده می کنی با eval هم میشه!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    نقل قول نوشته شده توسط Masoudse7en مشاهده تاپیک
    میشه یه نمونه بزاری هرچه سعی کردیم نشد !

    ممنون در ضمن بیشتر در پروژه هامون از گرید Telerik استفاده میکنیم که این گرید DefaultCellStyle رو نداره ؟اطلاعی از این تابع در گرید تلریک دارید ؟
    .................................................. ...................
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    ممنون مچکر ! کل سطر رو بخواد پوشش بده به چه صورت میشه ؟

    تو گرید تلریک backcolor تغییر نمیکنه ولی foreColor تغییر میکنه رنگش !

  11. #11

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    سلام از این می تونی استفاده کنی
    dataGridView1.Columns[2].DefaultCellStyle.BackColor = Color.BurlyWood;

    و یا می تونی از این استفاده کنی
    ابتدا دیتا گرید رو از اطلاعات پر کن و انتهای کد های پر کردن دیتا گرید این کد را بنویس
                foreach (DataGridViewRow row in dvg_kol.Rows)
    {
    if (row.Cells["clm_mande"].Value.ToString() == "0")
    row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }

  12. #12

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    مشکل کد حل شد !الان بحث سره گرید تلریکه که چطور backColor رو عوض کرد !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    نقل قول نوشته شده توسط Masoudse7en مشاهده تاپیک
    ممنون مچکر ! کل سطر رو بخواد پوشش بده به چه صورت میشه ؟

    تو گرید تلریک backcolor تغییر نمیکنه ولی foreColor تغییر میکنه رنگش !
    .................................................
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: رنگی کردن ستون گرید بر اساس نوع نامه

    پست اولی ک پاک کردید فاقد محتوا نبوده بی مورد تو پست ها دخالت نکنید !ببنید چه سوالی پرسیده شده !بعد پاکش کنید !

    "مدیران انجمن" خواهشا پیگیری کنند !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب کردن سطر گرید بر اساس محتویات خودش
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 14:54 عصر
  2. مشکل در کد جمع کردن ستون گرید
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1390, 23:07 عصر
  3. سوال: فبلتر کردن دیتا گرید بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 18:49 عصر
  4. سوال در مرود true کردن ستون گرید که از نوع checkbox است؟
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 18:15 عصر
  5. اضافه کردن ستون گرید ویو
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 15:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •