نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    سلام

    چه کار کنم،یک سرویس که درست کردم قبل از لاگین شدن به ویندوز اجرا بشه؟؟

    تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    سلام

    چه کار کنم،یک سرویس که درست کردم قبل از لاگین شدن به ویندوز اجرا بشه؟؟

    تشکر
    فکر کنم این لینک ها کمکت کنه
    http://support.microsoft.com/kb/142905
    http://stackoverflow.com/questions/5...s-before-login

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    نه این لینک ها هم کمکی نکرد.
    چیزی دیگه نیست.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    نه این لینک ها هم کمکی نکرد.
    چیزی دیگه نیست.

    به امید خدا این یکی کمک کنه
    http://www.codeproject.com/Articles/...s-Service-in-C

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    یادت نره اگر موفق شدی روشش به ما هم بگو.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    سلام
    عجب دردسری شده.
    با یک کلک رشتی اجراش کردم. قبول نکرد و ثابت کرد اشتباهه و سرویس های دیگر از این روش استفاده نمی کنند.
    کسی راه درست نداره.
    در ضمن سرویس من از یک تایمر استفاده می کنه و نمی دونم چرا گاهی سرویس از start خارج میشه. و این هم شده difficult عظمی.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    سلام
    درست متوجه نشدم
    ولی اگر می خواید هنگام بالا آمدن فعال باشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%B3

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    persepolis
    پست
    51

    Question نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    سلام
    عجب دردسری شده.
    با یک کلک رشتی اجراش کردم. قبول نکرد و ثابت کرد اشتباهه و سرویس های دیگر از این روش استفاده نمی کنند.
    کسی راه درست نداره.
    در ضمن سرویس من از یک تایمر استفاده می کنه و نمی دونم چرا گاهی سرویس از start خارج میشه. و این هم شده difficult عظمی.
    حالا رشتی بگو چی کار کردی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: نوشتن یک سرویس که قبل از لاگین به ویندوز اجرا بشه!

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    درست متوجه نشدم
    ولی اگر می خواید هنگام بالا آمدن فعال باشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%B3
    سلام
    خب وقتی یک سرویس ایجاد می کنید حتی با حالت اتوماتیک و start، بعد از اینکه سیستم را ریست کنید می بینید که سرویس Stop شده است و دوباره باید Start شود.
    سرویس نباید Stop شود و حتما قبل از لاگین کاربر به ویندوز باید اجرا شود.
    فکر کنم متوجه شده باشید. اصلا یکبار امتحان کنید شاید رو سیستم من اینطور هست که با ریست سیستم، سرویس استارت نیست.
    من یک تایمر در سرویس گذاشتم که هر ثانیه در فایل یک خط می نویسد و سیستم را ریست می کنم حالا سیستم که بالا می اید حدود چند دقیقه صبر می کنم و لاگین نمی کنم و بعد از لاگین فایل را بررسی می کنم که در این چند دقیقه سرویس کار کرده یا نه.
    لطفا شما هم امتحان کنید.

    و اما یک سوال دیگر از سرویس:
    چرا وقتی Add Installer را می زنیم دو تا Object برای ما درست می کند. چرا یکی نیست.
    این سوال از من پرسیده شد و جواب خوبی نداشتم که بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله water_lily_2012 : دوشنبه 15 مهر 1392 در 11:14 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن یک سرویس در دلفی
    نوشته شده توسط نوشین فلاحپور در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 20:12 عصر
  2. طریقه نوشتن وب سرویس
    نوشته شده توسط raha2006 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 01:29 صبح
  3. سوال: نوشتن وب سرویس برای php و استفاده ار اون برای #C
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 12:26 عصر
  4. سوال: نوشتن برنامه ی ای که هنگام بالا اومدن سیستم اجرا بشه
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 01:05 صبح
  5. نوشتن یک سرویس ویندوز
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •