نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: کپی متن انتخاب شده به Textbox

  1. #1

    کپی متن انتخاب شده به Textbox

    سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز

    فرض کنیم یه کلمه ای رو در هر جایی از ویندوز به حالت انتخاب یا همون هایلایت قرار دادیم ، حالا چجوری میشه این کلمه رو با زدن کلید Ctrl+p به داخل یه textbox توی فرممون انتقال بدیم . فکر میکنم تو یه برنامه دیکشنری این حالت رو دیدم . ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .
    آخرین ویرایش به وسیله loads : چهارشنبه 16 فروردین 1385 در 13:03 عصر

  2. #2
    چرا پرتم کردید به صفحه دوم !
    کسی جواب این سوال رو نمیدونه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    خیلی بامزه ای ، پرتت نکردیم ، خودت رفتی
    اما خب سوال من هم هست ، دوستان نگاهی بندازید

    ممنون از همه

  4. #4
    بازم پرتم کردید به صفحه دوم که ( قابل توجه جناب Yavari )
    یعنی VB همچین قابلیتی نداره ؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام
    مگه میشه که نشه ؟؟؟
    دوستان خواهشا کمک کنید

    ممنون از همه

  6. #6
    اول یک timer بزار تو فرمت بعدا interval را روی 1000 بزار بعد روی timer روی فرمت دبل کلیک کن بعد متن ذیل را بنویس
    Private Sub Timer1_Timer() Text1.Text = Clipboard.GetText

    End Sub

    در این روش هر یک ثانیه یک بار هر چی توی کلیپ برد ویندوز موجود باشه البته متن رو توی تکست باکست می بینی

    در ضمن برای کپی کردن باید دکمه Cntrol+C را بزنی نه P

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    دست حمید آقای گل درد نکنه
    خیلی روش باحالی بود ، حالا چرا به فکر خودم نرسید رو نمی دونم !!!
    ما اگه شما رو نداشتیم چکار میکردیم ؟؟؟

    حالا یه سوال دیگه :
    چه جوری همین که ctrl+c رو گرفتیم برنامه اجرا بشه
    درست مثل دیکشنریها !!

    بازم ممنون

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط hamid2002ir
    اول یک timer بزار تو فرمت بعدا interval را روی 1000 بزار بعد روی timer روی فرمت دبل کلیک کن بعد متن ذیل را بنویس
    Private Sub Timer1_Timer() Text1.Text = Clipboard.GetText

    End Sub

    در این روش هر یک ثانیه یک بار هر چی توی کلیپ برد ویندوز موجود باشه البته متن رو توی تکست باکست می بینی

    در ضمن برای کپی کردن باید دکمه Cntrol+C را بزنی نه P
    سوالو درست نخوندی. جوابم درست ندادی. دوباره بخون.

  9. #9
    پیمان جان اگه می شه بیشر توضیح بده

  10. #10
    yavari عزیز
    یک دستور
    me.Show
    به انتهای سطر برنامه ات وارد کن
    در ضمن اگر می خواهی برنامه همش کلیپ برد را نخونه و فقط وقتی متن عوض شد این کار بکنه از گزینه change در textbox استفاده کن

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط hamid2002ir
    پیمان جان اگه می شه بیشر توضیح بده
    ایشون گفتن کنترل P نه کنترل c مثلا بابیلون با شیفت + رایت کلیک خودش متن رو های لایت میکنه و دیکشنری هم باز میشه و کلمه در دیکشنری هم نشون داده میشه.
    چون برنامه برای یه منظور خاصیه نباید رو کلیبورد کار کنیم. چون شاید طرف بخواد آدرس یه سایت کپی پیست کنه که برنامه باز میشه و این اعصاب خورد کنه. باید با یه کلید مخصوص خود برنامه کار کنه.

  12. #12
    پیمان جان متوجه شدم برنامه اش را می نویسم بعد میزارم تو سایت

  13. #13
    حالا که میخوای بنویسی میتونی مثل بابیلون بنویسی؟
    بابیلون بعد کلیک رو یه کلمه و بدون های لایت کردن آن و بعد از زدن شیفت + رایت کلیک کل کلمه های لایت میشه و در دیکشنری ظاهر میشه.

  14. #14
    فکر نکنم بتونم

  15. #15
    آره مشکله.
    بابیلون خیلی هوشمنده. خودش کلمه رو تشخیص میده. خیلی دوست دارم روش کارشو بفهمم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    چه زود جا زدی آقا حمید ؟؟؟
    مگه میشه آدم نتونه یه کاری رو بکنه
    تازه روش قبلیت برا من یکی که جالب بود (گذشته از اون ایرادش که آقا پیمان متذکر شدن)، ولی خب کار نشد نداره !
    حتما هممون هر کاری بخوایم می تونیم بکنیم

    موفق باشی

  17. #17
    اینم راه خوبیه. تو P30world ارایه شد. گفتم بد نیست اینجام بگم.
    باید یه تایمر بذاری. وقتی که Ctrl+p زدی send key کنی Ctrl+c . بعد با api get focus رو فرمت و رو تکس باکست فوکوس کنی و send key کنی Ctrl+v

  18. #18
    سلام دوستان
    از توجه شما به سوالم ممنونم . Payman جان درست حدس زدن سوال من اینایی نبود که شما نوشتید اگر قرار باشه اینطوری باشه ، خوب کاربر کپی/ پیست بکنه راهتره که ! من یه چیزی مثل همون بابیلون یا نارسیس میخوام .راستی یادم اومد دیکشنری ایستگاه رو دیدید وقتی یه متنی رو هایلایت میکنید و کلید Ctrl+Q رو میزنید برنامه اجرا میشه و معنی اون کلمه رو میگه همچین سورسی وجود داره ؟

  19. #19
    load عزیز دیکشنری ها موقعی که شما کلید رمزو میزنی بسته نیستن. فقط Visible شون فالسه. حتی مثلا آیکون بابیلون کنار ساعت هم دیده میشه. بعید میدونم برنامه اجرا نباشه و با زدن رمز خودش اجرا شه. مگر اینکه بشه کلید CTRL + P رو تو ویندوز به اسم خودمون رجیستر کنیم که با زدنش برنامه اجرا شه. نمیدونم این کار شدنیه یا نه ولی بعید میدونم بشه. چون اگه شدنی بود خیلی از تروجان ها به جای نشستن تو استارت آپ کلید برا خودشون رجیستر میکردن.

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط Payman62
    load عزیز دیکشنری ها موقعی که شما کلید رمزو میزنی بسته نیستن. فقط Visible شون فالسه. حتی مثلا آیکون بابیلون کنار ساعت هم دیده میشه. بعید میدونم برنامه اجرا نباشه و با زدن رمز خودش اجرا شه. مگر اینکه بشه کلید CTRL + P رو تو ویندوز به اسم خودمون رجیستر کنیم که با زدنش برنامه اجرا شه. نمیدونم این کار شدنیه یا نه ولی بعید میدونم بشه. چون اگه شدنی بود خیلی از تروجان ها به جای نشستن تو استارت آپ کلید برا خودشون رجیستر میکردن.
    Payman62 عزیز منظور من هم از اجرا شدن برنامه همین بود یعنی برنامه قبلا اجرا شده ولی در حالت معمولی فعال نیست . اگر میخواهید منظورمو بهتر بفهمید دیکشنری ایستگاه رو از لینک زیر دانلود کنید ( البته اگه اونو ندارید )

    لینک دانلود : http://www.istgah.com/istgah/unzip_dic.exe

    اینم توضیحاتش : http://www.istgah.com/content/view/sel_325/id_23/

  21. #21
    میدونم چی میگی.
    این کاره نشان دادن برنامه بعد از فشردن کلیدها کاری نداره. ته کدات بذار me.show ولی چه طور میشه تو تایمر کد اسکی کلیدهای فشرده شده رو به دست بیاریم؟ مخصوصا CTRL.

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •