نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    سلام من میخوام یه برنامه ای بنویسم که با کلیک روی دکمه مقدار عنصر QLineEdit رو بگیره و در یه برچسب نمایش بده. هر چی جستجو می کنم چیز بدرد بخوری پیدا نمی کنم.
    متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    سلام دوست عزیز میبینم شماهم مثل من از تالار php به اینجا اومدی
    برای اینکار یه GUI Application درست میکنی. بعد یه باتن و lineedit و label میذاری رو فرم و روی باتن راست کلیک میکنی و goto slot رو میزنی . بعد clicked رو انتخاب میکنی و در صفحه ی کد که باز میشه این کد رو میزنی

    ui->label->setText(ui->lineEdit->text());


    lineEdit اسم تکست باکست هست و label اسم لیبلت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    ببخشید حالا اگه من بخوام مقداری که از تکست(lineEdit) میگیرم رو بدم به یه متغییر که بعدا استفاده کنم مثلا بدم به دیتابیس چطوری باید این کار رو بکنم؟
    یعنی چطوری مقداری که از تکست گرفتم رو بدم به یه متغییر؟
    راستی من هر چی توی کتاب ها دنبال همچین بحث ساده ای هستم پیدا نمی کنم شما یه کتاب بدرد بخور سراغ دارید؟
    متشکرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    کافیه یک متغیر از نوع QString بسازید :
    QStringtemp=ui->lineEdit->text();

    سوالات مربوط به Qt را هم در این تالار بپرسید :
    https://barnamenevis.org/forumdisplay...A7%DB%8C%D8%B4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    اینطوری که فهمیدم کیو تی یه واسط گرافیکی برای سی پلاس پلاس هست. میخواستم بدونم C++‎ چند تا دیگه واسط گرافیکی داره؟ و کدومشون بهتره؟
    متشکرم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit

    در واقع کیوت یک فریم ورک هست که کتابخانه گرافیکی را هم شامل میشه و کلی کلاس برای کار های مختلف و تکنولوژی های دیگه...
    C++‎‎‎‎‎ که کتابخانه گرافیکی زیاد داره مثل :
    MFC (کلاس های بنیادی مایکروسافت) ، + wxWidget,GTK,GTK و کتابخانه VCL بورلند C++‎‎‎‎‎ هم هست...
    و همینطور میشه توسط C++‎‎‎‎‎/CLR از کلاس های دات نت استفاده کرد...
    کدومشون بهتره؟
    جواب دادن به این سوال سخته ، چرا که اولا اونقدر نمیشه همشون را تجربه کرد و دوما برای مقاصد مختلف میتونه مزیت ها و معایب متفاوت باشه...
    اما به طور کل اگر صرفا توسعه در ویندوز براتون مهمه ، میشه گفت MFC گزینه ی بهتریه (و البته سختی های خودشم داره) و اگر Cross-platform بودن براتون مهمه میشه گفت Qt در جایگاه بهتری قرار داره...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1391, 11:59 صبح
  2. سوال: نمایش اطلاعات وارد شده ......
    نوشته شده توسط smh_5800 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 14:37 عصر
  3. مقدار وارد شده در textbox
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 00:23 صبح
  4. سوال: چک کردن مقدار وارد شده توسط کاربر در edit box؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 12:18 عصر
  5. سوال: نمایش مقدار استفاده شده از هاست
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •