نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در تغییر کلید در لیست

  1. #1

    مشکل در تغییر کلید در لیست

    سلام دوستان من یه مشکل دارم
    من یک لیست دارم که اینجوری تعریف شده
    static List<KeyValuePair<object, object>> bank = new List<KeyValuePair<object, object>>();

    که در قسمت اول یا همون key یک رشته هست که نشان گر یک ادرس هست
    و در قسمت دوم یا value ان یک کد هست
    حالا من می خوام بگم جایی که مقدار کد یا همون value برابر با مقداری از لیست ویو بود مقدار key رو تغییر بده
     foreach (KeyValuePair<object, object> data in bank)
    {
    if (data.Value == listView1.Items[counurl].SubItems[1].Text) { }
    }

    حالا نمی تونم تغییر مقدار رو اعمال کنم
    می خوام این کد نوشته بشه اما ارور داره
    ممنون میمش راهنماییم کنید
    data.Key = baseurl +Convert.ToString( numbertarikh);

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تغییر کلید در لیست

    سلام دوستان
    بالایی که نمی شد بهش مقداری رو ست کرد احتمالا تعریف نشده
    برای همین اومدم از ساختار ها استفاده کردم
    اما مشکل اینجاست که تنها یک نمونه رو میگیره و بصورت شمارشی هم نیست
    حالا می خوام شمارشی بشه تا همه مقادیر خوانده شده از دیتابیس رو بتونه بگیره اما نمیتونم
    ممنون میشم این اخرش رو کمکم کنید تا بتونه شمارشی بشه و مقادیر رو بگیره
     listnew p;
    DataTable dtlistview = new DataTable();
    public delete_data()
    {
    InitializeComponent();
    }
    struct listnew
    {
    public string key{set;get;}
    public string value { set; get; }

    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //listnew p;
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=MASOUD\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=hesab;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter ada = new SqlDataAdapter("select * from dbo.industry", con);
    ada.Fill(dtlistview);
    for (int s = 0; s < dtlistview.Rows.Count; s++)
    {
    p.key =Convert.ToString( dtlistview.Rows[s][dtlistview.Columns[1].ToString()]);
    p.value = Convert.ToString( dtlistview.Rows[s][dtlistview.Columns[0].ToString()]);;
    }
    ListViewItem itema = new ListViewItem(p.key.ToString());
    itema.SubItems.Add(p.value.ToString());
    listView1.Items.Add(itema);
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تغییر کلید در لیست

    کسی از دوستان می تونه در این زمینه راهنماییم کنه
    اگر بخوام بصورت شمارشیش کنم چکار باید بکنم و اولین تجربه هست و نمی دونم چکار باید بکنم
    public class updateindustry:IEquatable<KeyValuePair<string,stri  ng>>
    {
    public string key { get; set; }
    public string value { get; set; }
    public IEnumerator<KeyValuePair<string, string>> GetEnumerator()
    {
    yield return new KeyValuePair<string, string>("key", key);
    yield return new KeyValuePair<string, string>("value", value);

    }


    }


    نمی دونم دقیقا باید چجوری پیاده سازیش کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 13:04 عصر
  2. مشکل در تغییر رنگ.............. ؟
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 13:15 عصر
  3. مشکل در تغییر Font
    نوشته شده توسط Matin_t در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 01:11 صبح
  4. مشکل در تغییر مقادیر یک ستون از نوع date در datagrid ...
    نوشته شده توسط lomir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 16:47 عصر
  5. مشکل عدم تغییر فونت در FastReport ، در حالت Runtime
    نوشته شده توسط Look in future در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •