نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از MySQL در C#‎‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    استفاده از MySQL در C#‎‎

    سلام
    برنامه نویس C#‎‎ هستم و می خواهم از MySQL در ویندوزی که IIS نیز روی ان نصب هست استفاده کنم.
    هیچی از MySQLبلد نیستم. اول باید چی نصب کنم؟؟
    MySQL مثل SQL Server برنامه دارد؟؟
    بعد از نصب آیا میشه بانک های اون را در Server explorer ویژوال باز کرد و با لینک و entity به ان متصل شد.؟؟

    تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: استفاده از MySQL در C#‎‎

    سلام
    به نظر من بهترین نرم افزاری که می تونی استفاده کنی برنامه easyphp12 هست نرم افزار کوچیک و سبکی هست و کار باهاش خیلی راحته. البته از Appache استفاده میکنه
    سرچ کنی شاید لینک های بهتری هم پیدا کنی
    http://dl.nuller.ir/EasyPHP-12.0_wit...ller.ir%5D.rar
    پسورد: www.nuller.ir

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: استفاده از MySQL در C#‎‎

    نحوه کانکشن زدن هات هم به این صورته
    MySqlConnection objConnection = new MySqlConnection("Server=127.0.0.1;Port=3306;Databa  se=DBNAME;Uid=root;");

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: استفاده از MySQL در C#‎‎

    تشکر ولی
    من باید اول خود mysql server را نصب کنم درسته؟
    و بعد از یه برنامه مثل wamp,xamp,workbench را برای مدیریت روی پایگاه داده نصب کنم. درسته؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: استفاده از MySQL در C#‎‎

    این هم لینک دانلود MYSql5.5.25
    http://dl.denadownload.com/softwares...5/MySql5.5.rar
    پسورد: www.denadownload.com

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: استفاده از MySQL در C#‎‎

    من خودم روی یکی از پروژه هام دارم از دیتا بیس MYSql استفاده می کنم چون از قبل Easyphp رو داشتم و کار کردن باهاش خیلی برام ساده تر بود اونو پیشنهاد دادم.
    بعد از نصب روی ایکونش تو taskbar کلیک راست می کنی و روی administration کلیک می کنی و بعد از باز شدن تو بروزرت( IE یا Firefox یا ...) روی Open کلیک کنی Mysql باز می شه و می تونی خیلی راحت دیتابیس بسازی و تیبل توش ایجاد کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در استفاده از MySQL Administrator
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 15:18 عصر
  2. استفاده از mysql در cd
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 07:14 صبح
  3. استفاده از mysql یا Access
    نوشته شده توسط namin در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 07:43 صبح
  4. استفاده از mysql در برنامه های تحت Desktop
    نوشته شده توسط arash_hemmat در بخش MySQL
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 14:29 عصر
  5. استفاده از MySQL در Win2003
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1382, 20:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •