نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    سلام

    ممنون میشم در این رابطه راهنماییم کنید....


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    سلام.

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    int myidMadrak = (Int32)dt.Rows[i].ItemArray[2];
    }

    itemArray[2] عدد 2 شماره ستون میباشد.
    شما با این دستور میتوانید همزمات عمل درج هم انجام بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام.

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    int myidMadrak = (Int32)dt.Rows[i].ItemArray[2];
    }

    itemArray[2] عدد 2 شماره ستون میباشد.
    شما با این دستور میتوانید همزمات عمل درج هم انجام بدید.

    راهی غیر از حلقه وجود نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    int a = Int32.Parse(dt.Columns["adad"].ToString());

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    int a = Int32.Parse(dt.Columns["adad"].ToString());

    ؟ محتویات a چی هستش؟چطور یه ستون و داخل یه متغیر میشه ریخت؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    شما یک مقدار خاصی از یک دیتا تیبل را انتخاب میکنید ، مثلا من ستون adad را انتخاب کردم و بعد مقدار را در متغییری قرار دادم . حالا اگر عملیاتی میخواید انجام بدید برروی متغییر انجام میدید.
    a هم یک متغییر هست و مقدار درون ستون adad را در خود نگهداری میکند.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    شما یک مقدار خاصی از یک دیتا تیبل را انتخاب میکنید ، مثلا من ستون adad را انتخاب کردم و بعد مقدار را در متغییری قرار دادم . حالا اگر عملیاتی میخواید انجام بدید برروی متغییر انجام میدید.
    a هم یک متغییر هست و مقدار درون ستون adad را در خود نگهداری میکند.

    منطقی نیست:| یک ستون چند مقدار داره مثلا 100,101,102... چطور اینارو تو a قرار میده؟؟ من دستورتون و نوشتم اررور داره...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    سلام

    دوست عزیز شما یک دیتاتیبل داری و می خوای هر سطر به صورت جداگونه در دیتا بیست ثبت بشه ؟

    درسته روشی که آقا یا خانم rayson گقتن مفید واقع نبود
    پس لطفا کمی بیشتر توضیح بدخ چه چیزی می خوای تا راهنمایت کنیم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست عزیز شما یک دیتاتیبل داری و می خوای هر سطر به صورت جداگونه در دیتا بیست ثبت بشه ؟

    درسته روشی که آقا یا خانم rayson گقتن مفید واقع نبود
    پس لطفا کمی بیشتر توضیح بدخ چه چیزی می خوای تا راهنمایت کنیم

    سلام ممنون از توجهتون

    یه دیتا تیبل دارم که چند تا ستون داره idtell,telltype,tellnumber میخوام مقدار ستون های tellid,tellnumber به علاوه id کانتکت که از دیتابیس قبلا خوندم رو تو دیتابیس درج کنم یعنی نمیخوام مقدار ستون telltype درج شه(شماره تلفن های یه کانتگ که ممکنه از انواع مختلف باشه مثل داخلی شرکت همراه منزل فکس و ...)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط nafisehk مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از توجهتون

    یه دیتا تیبل دارم که چند تا ستون داره idtell,telltype,tellnumber میخوام مقدار ستون های tellid,tellnumber به علاوه id کانتکت که از دیتابیس قبلا خوندم رو تو دیتابیس درج کنم یعنی نمیخوام مقدار ستون telltype درج شه(شماره تلفن های یه کانتگ که ممکنه از انواع مختلف باشه مثل داخلی شرکت همراه منزل فکس و ...)
    خواهش می کنم خوب چرا از یک حلقه froach استفاده نمی کنید ؟
    شما چون تعدادی داده دارید برای دسترسی باید از حلقه استفاده کنید
    حالا به هر نحوی ...

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    table.png
    دوست عزیز شما یک دیتاتیبل داری و می خوای هر سطر به صورت جداگونه در دیتا بیست ثبت بشه ؟
    datatable.png

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم خوب چرا از یک حلقه froach استفاده نمی کنید ؟
    شما چون تعدادی داده دارید برای دسترسی باید از حلقه استفاده کنید
    حالا به هر نحوی ...
    با دستور For باید هر سری به دیتابیس وصل شه تا هر سطر و درج کنه، راه دیگه ای وجود نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله nafisehk : جمعه 12 مهر 1392 در 20:59 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    فکر نکنم راهی باشه اگه هم هست من بلد نیستم

    امیدوارم اساتید اگه کسی بلده مارم از علمشون بهره مند کنه

  14. #14

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    میتونید در یک SqlCommand چند دستور sql بنویسید تا یکباره انجام بشه. کافیه چند دستور insert رو به کامند اضافه کنید و یک بار Executenonequery کنید.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس

    منطقی نیست:| یک ستون چند مقدار داره مثلا 100,101,102... چطور اینارو تو a قرار میده؟؟ من دستورتون و نوشتم اررور داره...
    سلام.
    ببخشید من مشکلی برام پیش آمد که باید نت ترک میکردم.
    شما اگر چند ستون بخواهید بگیرید برای هر ستون باید یکبار این عمل را انجام دهید و همانطور که در پست اول هم گفتم باید در یک حلقه قرار دهید با شرط اینکه تا زمانی که دیتاتیبل خالی نشده و مقادیر لازم را بگیرید.
    شما میتونید سمت اس کیو ال هم این عمل را انجام دهید همانطور که دوست ما آقای افراد گفتند. که اگر سمت اس کیو ال هم این کار انجام دهید سرعت کاری شما هم بالاتر میرود.
    من این پست قرار دادم زیرا یکجورایی خواستم از خودم دفاع کنم:)) روش که قرار دادم طبق گفته و خواسته شما بود.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 00:49 صبح
  2. ذخیره ستون های یک datagridview
    نوشته شده توسط Amin69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 05:09 صبح
  3. پاسخ: 29
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 11:33 صبح
  4. مرتب کردن ستون های عددی ذخیره شده به صورت رشته
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 13:27 عصر
  5. ذخیره داده های اضافی در دیتابیس
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •