نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

  1. #1

    مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    سلام دوستان،
    برنامه ای ایجاد کردم با 2 اکتیویتی، اکتیویتی اول شامل یک button است، و اکتیویتی دوم شامل textview برای نمایش اطلاعاتی که با فشردن button اطلاعات درون فایل ارجاعی نمایش داده میشود،
    میخواهم بدانم برای اضافه کردن یک button دیگر به صفحه ی اول، و داشتن دو یا بیشتر button، که هر کدام اطلاعات مخصوص به خود را در textview نمایش بدهند، ایا باید برای هر button، یک اکتیویتی جدا تعریف کنم که مسئول نمایش اطلاعات هر کلید باشد یا نه، میتوان یک اکتیویتی برای نشان دادن اطلاعات کلیدهای مختلف داشت؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    Eclipse
    پست
    49

    نقل قول: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    نه نیازی به ساخت چند اکتیویتی به تعداد اطلاعات موجود نیست ، این دو تا لینک رو ببینید + +

  3. #3

    نقل قول: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    من میخوام بدونم از چه دستوری باید استفاده کنم تا برنامه ی من بتونه تشخیص بده در یک اکتیویتی با فشردن هر کلید متن مخصوص به همون کلید نمایش داده بشه،

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    Eclipse
    پست
    49

    نقل قول: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    فرض میکنیم شما یه پایگاه داده دارید ، وقتی شما تو اکتیویتی اول دکمه یک (دکمه دوم یا سوم یا ...) رو میزنید که اکتیویتی دوم اجرا بشه یک مقدار رو هم داخل intent میفرستید (مثلا عدد یک یا دو یا سه و ...) ، تو اکتیوتی دوم چک میکنید اگه عدد دریافتی از intent یک بود ، متن شماره یک رو از پایگاه داده نشون بده ، اگه عدد 2 بود متن شماره دو و ...
    منظورتون این بود دیگه! یا کدش رو میخواهید؟

  5. #5

    نقل قول: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    از پایگاه داده استفاده نکردم...
    کدی که در اکتیویتی اول دارم اینه:
     b1.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {

    // TODO Auto-generated method stub
    startActivity(new Intent(activitye1.this, text.class));
    }
    });
    btn2.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub
    startActivity(new Intent(Activitye1.this, text.class));
    }
    } );

    و کدی که در اکتیویتی دوم دارم اینه:
    public class text extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.text);

    TextView txt1 = (TextView) findViewById(R.id.textView1);
    TextView txt2 = (TextView) findViewById(R.id.textView2);
    TextJustify.run(((TextView) findViewById(R.id.textView2)), 305f);
    //for justify textview

    String displayMatn = "";
    InputStream textView2 = null;
    InputStream textView1 = null;

    /// textView2 = نام فایل متنی و textView1 نام عنوان متن
    textView2 = getResources().openRawResource(R.raw.btnyek);
    textView1 = getResources().openRawResource(R.raw.itonvan);

    int fileLen = 0;
    try {
    fileLen = textView2.available();
    fileLen = textView1.available();
    }
    catch (IOException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    }
    byte[] fileBuffer = new byte[fileLen];
    try {
    textView2.read(fileBuffer);
    textView1.read(fileBuffer);
    }
    catch (IOException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }
    try {
    textView2.close();
    textView1.close();
    }
    catch (IOException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }
    displayMatn = new String(fileBuffer);
    ///تنظیم متن داخل تکست ویو
    txt1.setText(displayMatn);
    txt2.setText(displayMatn);

    ......
    میخوام بدونم در اکتیویتی دوم چه جوری میتونم فایل ارجاعی هر متن رو که با فشار دادن کلید مخصوص خودش نشون داده میشه، جداگانه مشخص کنم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: مبتدی: چند اکتیویتی برای نمایش اطلاعات چند کلید

    سلام
    ابتدا داخل دکمه ها یک عدد به اکتیویتی دومتون می فرسیتد : آموزش
    بعد با دست.ور سوییچ میگی که اگه عدد یک بود این متن رو نشون بده دو بود یه متن دیگه و ... سوییچ
    به همین راحتی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن چند div در یک div برای نمایش اطلاعات کاربر
    نوشته شده توسط azade.kazemi33 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 20:44 عصر
  2. نمایش اطلاعات چند table در یک gridview
    نوشته شده توسط a_mehdizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 19:33 عصر
  3. نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط sahele_sheni در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 10:13 صبح
  4. چند سوال برای کار با صفحه کلید در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 00:38 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1383, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •