نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب یکی از گزینه های combobox بعد از کلیک بر روی یکی از سطرهای datagridview

  1. #1

    Cool انتخاب یکی از گزینه های combobox بعد از کلیک بر روی یکی از سطرهای datagridview

    با سلام به همه دوستان یه سوالی داشتم که هرچی گشتم جوابی رو براش پیدا نکردم
    ببینید من یه گرید ویو دارم که به یه جدول پایگاه داده وصله واطلاعات رو به درستی نشون میده
    حالا من میخوام زمانی که روی یکی از سطر های گرید ویو کلیک کردم اطلاعات اون سطر رو داخل چند تا تکس باکس و کمبو باکش نشون بده
    من اطلاعات رو مثلا نام محصول رو در تکس باکس نشون دادم اما سوال من اینجاس که من یه تعداد گروه ثابت دارم مثلا گروه زنانه ، مردانه، بچه گانه اینارو اومدم داخل یه کمبو باکس گذاشتم که طرف دیگه نیاد واسه درج محصول جدید تایپ کنه، مشکل اینجاس که طرف که کلیک میکنه رو سطر گرید ویو اطلاعات مربوط به گروه تو کمبو باکس تغییر نمیکنه کسی هست بلد باشه مرسی از همه؟

  2. #2

    نقل قول: انتخاب یکی از گزینه های combobox بعد از کلیک بر روی یکی از سطرهای datagridview

    تو رویداد CellClick دیتا گرید کد زیر رو با توجه به برنامه تون تغییر بدید و بنویسید


    if (dataGridView.SelectedRows.Count == 1 && dataGridView.SelectedRows[0].Cells[1].Value.ToString() != String.Empty)
    {
    textBox1.Text = dataGridView.SelectedRows[0].Cells[0].Value.ToString();
    textBox2.Text = dataGridView.SelectedRows[0].Cells[1].Value.ToString();
    comboBox1.Text = dataGridView.SelectedRows[0].Cells[2].Value.ToString();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله samin_panahi : یک شنبه 14 مهر 1392 در 00:52 صبح

  3. #3

    نقل قول: انتخاب یکی از گزینه های combobox بعد از کلیک بر روی یکی از سطرهای datagridview

    با سلام دوست عزیز از کد زیر هم میتونی استفاده کنی

    comboBox2.SelectedValue = dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان فهمید کدام یک از گزینه های ComboBox انتخاب شده است؟
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 14:23 عصر
  2. بهترین روش انتخاب افراد با گزینه های متفاوت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 00:10 صبح
  3. رنگی کردن یکی از گزینه های منو
    نوشته شده توسط mohamadmjk در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 00:26 صبح
  4. اتصال گزینه های combobox به table ها
    نوشته شده توسط maryam206 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 08:26 صبح
  5. انتخاب گزینه های combobox
    نوشته شده توسط maryam206 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1382, 11:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •