نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

  1. #1

    نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

    سلام
    از یه رشته substr میگیرم، تو بعضی قسمت ها آخرش علامت � نشون داده میشه، بنظرم سر یه حروف خاصی مثل "ه، ل، و" اینجوری میشه، مشکل چیه و از کجا باید حلش کنم؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

    از این کد استفاده کنید


    mb_substr($var,0,5, "utf-8");


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    35

    نقل قول: نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

    میتوانید قبل ازsubstr کردن با کد strip tag کدهای html را دور بریزی و فقط text را نمایش بدهی

  4. #4

    نقل قول: نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

    مشکل بخاطر اینه که کارکترهای فارسی دو بایتی هستن و substr یک بایتی کار میکنه و وقتی میگین مثلاً 7 کارکتر جدا کن، از ابتدای محل قرارگیری رشته شروع میکنه 7 بایت میره جلو و بقیه رو حذف میکنه که ممکنه این بایت هفتم، دقیقاً وسط یک حرف فارسی باشه و درنتیجه نصف کد اون حرف که کد همون علامت سؤالی هست که گذاشتین، توی رشته وجود داره. راه حلش هم همونطور که دوستمون اشاره کردن، استفاده از mb_substr هست که حواسش به کارکترهای Multibyte هست و کارکتری محاسبه میکنه نه بایتی.

  5. #5

    نقل قول: نمایش علامت � در آخر رشته وقتی substr گرفته میشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    مشکل بخاطر اینه که کارکترهای فارسی دو بایتی هستن و substr یک بایتی کار میکنه و وقتی میگین مثلاً 7 کارکتر جدا کن، از ابتدای محل قرارگیری رشته شروع میکنه 7 بایت میره جلو و بقیه رو حذف میکنه که ممکنه این بایت هفتم، دقیقاً وسط یک حرف فارسی باشه و درنتیجه نصف کد اون حرف که کد همون علامت سؤالی هست که گذاشتین، توی رشته وجود داره. راه حلش هم همونطور که دوستمون اشاره کردن، استفاده از mb_substr هست که حواسش به کارکترهای Multibyte هست و کارکتری محاسبه میکنه نه بایتی.
    خیلی ممنون از توضیحتون مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: علامت سوال انتهای رشته هنگام استفاده از substr
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 10:22 صبح
  2. نمایش علامت سوال به جای کلماتی که از بانک خوانده می شود
    نوشته شده توسط mahnaz_apollo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 13:32 عصر
  3. Memo با قابلیت نمایش خودکار خط آخر
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 11:01 صبح
  4. نمایش علامت تیک در دیتاگرید==> راه حل؟
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 19:48 عصر
  5. نمایش قسمتی از یک رشته
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •