نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست آوردن تعداد کاراکترها بعد از مثلاً سومین اینتر موجود در متن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    به دست آوردن تعداد کاراکترها بعد از مثلاً سومین اینتر موجود در متن

    سلام.
    من متنی در دیتابیس ذخیره می کنم همراه با اینتر (\r\n) که به صورت زیر Split کردم
    این متنمه

    ایرانی میمینبیب یبیببثقیب یبیبیب\r\nیبیبی یبیب سیب نتنتن یبیبیب ایرانی \r\nمیمینبیب یبیببثقیب یبیبیبیبیبی یبیب سیب نتنتن یبیبیب ایرانی میمینبیب یبیببثقیب یبیبیبیبیبی ی یبیبیب ایرانی میمینبیب یبیببثقیب یبیبیبیبیبی یبیب سیب نتنتن یبیبیب ایرانی میمینبیب یبیببثقیب یبیبیبیبیبی یبیب سیب نتنتن بیب سیب نتنتن یبیبی

    string titr = Literal2.Text;
    string ABS = "";
    string[] separators = new string[] { "\r\n" };
    string[] result;


    result = titr.Split(new string[] { "\\r\\n" }, StringSplitOptions.None);

    Label1.Text = result.Length.ToString();
    Literal2.Text = Literal2.Text.Replace("\\r\\n", "<br>");

    حالا سوالم اینه که چطور می تونم تعداد کاراکترها بعد از اینتر سوم رو بشمرم؟
    آخرین ویرایش به وسیله bftarane : یک شنبه 14 مهر 1392 در 16:39 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: به دست آوردن تعداد کاراکترها بعد از مثلاً سومین اینتر موجود در متن

    بر اساس کاراکتر مورد نظر اسپلیت کنید و در یک آرایه بریزید
    سپس طول رشته های خانه های صفر و یک و دو را باهم جمع کنید و از تعداد کاراکترهای کل متن کسر کنید جواب اونیه که شما میخواین
    البته باید بررسی کنید تعداد خانه ها بزرگتر مساوی 3 باشد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن تعداد خط و کاراکتر
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 فروردین 1388, 19:57 عصر
  2. سوال: به دست آوردن تعداد فرم های یک برنامه
    نوشته شده توسط seven_7_sky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 16:14 عصر
  3. سوال: به دست آوردن تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:06 صبح
  4. به دست آوردن تعداد کاربران حاضر برروی سایت
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:39 عصر
  5. به دست آوردن تعداد صفحات گزارش(کریستال ریپورت) قبل از ارسال به پرینتر
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •