نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

  1. #1

    اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

    سلام دوستان
    من میخوام یک فرم3 رو زمانی که فرم 2 باز میشه بیارم
    تو رویداد Load فرم 2 نوشتم ولی بعد اجرا اول فرم 3 باز میشه
    من میخوام فرم 2 باز شه بعدش فرم 3 روی فرم 2 بیاد
    میشه مثل همیشه راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

    سلام خب در رویداد لود فرم اینکارو نکن در قسمت شروع تعریف اون کلاس یعنی مثلا اگه فرم2 داری اینجا اینکارو کن:
    Public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    Form3 frm3 = new Form3();
    frm3.ShowDialog();
    }

  3. #3

    نقل قول: اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

    مرسی ولی اینم مثل قبلی کار میکنه
    من میخوام فرم 2 نمایش داده شه بعد فرم 3 بیاد رو فرم 2 نشون داده شه

  4. #4

    نقل قول: اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pishraft مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من میخوام یک فرم3 رو زمانی که فرم 2 باز میشه بیارم
    تو رویداد Load فرم 2 نوشتم ولی بعد اجرا اول فرم 3 باز میشه
    من میخوام فرم 2 باز شه بعدش فرم 3 روی فرم 2 بیاد
    میشه مثل همیشه راهنمایی کنید
    ممنون
    خب شما میتونی دقیقا برعکس این کارو انجام بدی تا به هدفت برسی
    یعنی از فرم1 ، فرم3 رو فراخوانی کن بعد تو Load فرم3 ، فرم 2 رو فراخوانی کن تا اول فرم 2 رو نشون بده بعد فرم 3 رو
    به این میگن یه ترفند زیبا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: اجرا کردن یک فرم در Load فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pishraft مشاهده تاپیک
    مرسی ولی اینم مثل قبلی کار میکنه
    من میخوام فرم 2 نمایش داده شه بعد فرم 3 بیاد رو فرم 2 نشون داده شه
    سلام ببخشید من عکسشو متوجه شدم، یه راه حل، توی رویداد Shown اینکارو کنید:
            bool LoadedOnce;
    private void Form1_Shown(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!LoadedOnce)
    {
    LoadedOnce = true;
    Form3 frm3 = new Form3();
    frm3.ShowDialog();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا کردن فایل اجرایی درون یک فرم در سی شارپ؟
    نوشته شده توسط firoozi90 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 26 تیر 1393, 15:38 عصر
  2. اجرا کردن رویداد یک شی در شی دیگر
    نوشته شده توسط aghayex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 18:18 عصر
  3. سوال: اجرا کردن یک فایل اکسس در فرم اصلی
    نوشته شده توسط masoud903 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 13:13 عصر
  4. سوال: اجرا کردن تابع یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط alireza.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 17:09 عصر
  5. اجرا کردن یک event از فرم دیگر
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 26
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •