نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

  1. #1

    لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    سلام دوستان گلم. من این سایت رو با MVC3 برای شرکت برنامه نویسان نوین پندار نوشتم ولی هنوز قیمت ندادم. نظرتون راجع بهش چیه و به نظرتون چقدر بگم؟
    www.8np.ir

  2. #2

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    میشه بپرسم انیمشن اولی سایت رو که گذاشتی جطوری گذاشتی؟

  3. #3

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    منظورتون اسلایدر بالای صفحه است؟
    از اسلایدر Skitter استفاده کردم.

  4. #4

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    سایتت خیلی خوب کار شده. من که خوشم اومد. یه جورایی تو مایعات گرافیک بالاست به جشم مشتری ....
    Skitter رو از کجا تهیه کنم. ادرسی براش داری؟ و با نحوه کارکردش؟
    در ضمن پایین که میای فلش بالا اومدن صفحه فعال میشه. اون جه شکلیه؟ با اون اتفاقا بیشتر حال کردم.
    در موردش یه توضیحی بده جطوری درستش کردی؟
    در ضمن با جه زبان هایی نوشتی؟

  5. #5

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    اسلاید شو رو می تونی از این سایت دانلود کنی.کلی هم نمونه داره.http://www.skitter-slider.net/
    اون فلش هم از اسکریپت scrolltopcontrol استفاده کردم البته یکم تغییر دادم.
    زبان برنامه نویسی هم ASP.Net MVC3 Razor هستش.

  6. #6

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    از html5 , css3 استفاده کردی؟ یه سوال واسه استفاده از اینا تو mvc گذاشتم ولی جواب نگرفتم...
    https://barnamenevis.org/showthread.p...86%D9%85%D8%9F

  7. #7

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    آره استفاده کردم.

  8. #8

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    شما از تگ های html5 و ccs3 استفاده کن. تو مرورگرهایی که پشتیبانی می کنن ممکنه مشکل ایجاد شه ولی در حالت کلی بدون هیچ مشکلی یا نصب افزونه اجرا می شه

  9. #9

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    فایل هاش تو کدوم قسمت سات هستن؟ جی ها رو از اون سایت باید بگیرم؟

  10. #10

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    نقل قول نوشته شده توسط star_rh مشاهده تاپیک
    شما از تگ های html5 و ccs3 استفاده کن. تو مرورگرهایی که پشتیبانی می کنن ممکنه مشکل ایجاد شه ولی در حالت کلی بدون هیچ مشکلی یا نصب افزونه اجرا می شه
    مشکل اینه که این وسط لیست شدن تگ های جدید رو نداریم.!!!
    یعنی inteligence این وسط جی میشه؟!!

  11. #11

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    اگه html5 , css3 رو مطالعه کنی دیگه نیاز به فایل نداره. اگه از dot net 10 به بعد استفاده کنی بدون هیچ مشکلی پشتیبانی می کنه. افزونه ای که میگی برای شناسایی و رنگی کردن تو محیط ادیتور هستش و دیگه به درد نمی خوره.
    تو لینک زیر هم توضیح داده
    http://blogs.msdn.com/b/webdev/archi...-2010-sp1.aspx

  12. #12

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    نقل قول نوشته شده توسط star_rh مشاهده تاپیک
    شما از تگ های html5 و ccs3 استفاده کن. تو مرورگرهایی که پشتیبانی می کنن ممکنه مشکل ایجاد شه ولی در حالت کلی بدون هیچ مشکلی یا نصب افزونه اجرا می شه
    وقتی پروژه mvc رو انتخاب میکنیم. و سپس razor رو تیک زدیم باید اون بغل تیک Html5 semantic mark رو هم بزنیم؟ تا بتونیم از html5 استفاده کنیم؟

  13. #13

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    فایل هاش تو کدوم قسمت سات هستن؟ جی ها رو از اون سایت باید بگیرم؟
    منظورم اینجا این بود که خود java scrip ای که استفاده کرده گفته کدوم هاست ... و یکسری فایل css هم که داره اونجا ....
    منظورم این بود این فایل هاشو کجای سایت کجاشته تا دانلود کنم و به پروژه اضافه کنم؟ این سایت رو گفتم http://www.skitter-slider.net/

  14. #14

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟


  15. #15

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    نقل قول نوشته شده توسط star_rh مشاهده تاپیک
    باز نمیکنه؟!! ارور میده...

  16. #16

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    برو http://www.skitter-slider.net/ و از منوی بالا دانلود رو بزن و تو صفحه جدید یکی از سه گزینه رو انتخاب کن. اگه می خوای تو دات نت استفاده کنی گزینه وسطی رو بزن.
    اگه دانلود نکرد تو سایت github.com ثبت نام کن بعد.

  17. #17

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    لطفا اگه میشه فایل هاشو برای اپلود کن....

  18. #18

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    باشه ببینم میشه . در ضمن خودمم میخام mvc کار کنم

  19. #19
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    یه بررسی اجمالی کردم به نظرم چند تا مساله هست:
    1- نمای کلی سایت خوب و راضی کننده به نظر میرسه
    2- هدر سایت خیلی شکیل نبود به نظرم و ترکیب دو رنگ ابی و نارنجی که استفاده کردید با فونت های غیر هم اندازه و اندازه های کوچیک و بزرگ تو زمینه سفید، خیلی خوب دیده نمیشه به نظرم و اگر کلا اون دو تا رو بزارید سفید بمونه خیلی بهتر دیده میشه.
    3- بعضی وقت ها احساس میشه که سایت خیلی سفید هست و نوز چشم رو میزنه، بهتره به جای سفید خالص، خیلی کم متمایل به خاکستزی کنید زمینه رو
    4- یه قسمت های سایت (مخصوصا پانل های سمت راست) اگر جدا کننده های ظریفی براشون بزارید تا از هم متمایز دیده بشن به نظرم حس بهتری به کاربر میده چون الان گاها احساس گیج شدن به ادم دست میده.
    5- در مورد تگ های پست های ارسالی، بعضی هاشون به کنترلر Cat و بعضی به کنترلر Tag ارسال میشن (البته نمیدونم دلیلش چی هست و اصلا کجا این دو از هم جدا میشن)
    6- ادامه مطلب تون رو که میخواید نشون بدید، پست مورد نظر رو فقط با عنوان پست شناسایی میکنید؟ چون من ندیدم که تو Url غیر از عنوان پست چیز دیگه ای هم ارسال بشه. اگر واقعا اینطوره دو تا ایراد داره:
    a) نمیتونید دو تا پست با عنوان یکسان داشته باشید
    b) تهیه permalink برای کاربر سخت میشه

  20. #20

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    خیلی ممنون از تظرتون.قالب سایت به عنوان قالب اولیه است و ممکن تغییر کنه.
    در مورد Tag و Cat برای گروه بندی و تگهاست که البته تو یه محل هستند.
    در مورد آدرس هم به خاطر افزایش سئو از آدرس های یکتا استفاده می کنیم.
    در مورد قالب هم نظرتون جالب بود حتما یه تغیراتی رو میدم.

  21. #21

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    .box_skitter_large {
    width: auto;
    height: 300px;
    }

    من میخام کل صفحه منو پوشش داده بشه که شد.... نمیخاستم کادر اسلاید ما وسط صفحه باشه .. و بهمون اندازه ای که هست کل صفحه رو بگیره . خود کادر اسلاید بزرگ شده اما خود اسلاید همونجا قبلیش مونده ! کدوم width ها رو auto کنم . لطفا راهنمایی کن دوست من :(

  22. #22

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    دوست عزیز من از نسخه قدیمی Skitter استفاده کردم که برای تغییر اندازه از کد زیر استفاده می کردم:
    $('.box_skitter_normal').css({width: 400, height: 300}).skitter({animation: 'blind', interval: 2000, hideTools: true});

    نمی دونم تو نسخه جدید کار کنه یا نه

  23. #23

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    راستش من همون وسط اوردم اسلاید رو...
    یه سوال بپرسم؟ که من از تگ <center> استفاده کردم که تو html5 ساپورت میشه .... اما تو view من این تگ نیست و دستی نوشتمش و اجرا هم گرفتم جواب داد... اما زیر تگ رنگ سبز به خودش گرفته ...

  24. #24

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    لطفا سوال بالای من رو جواب بده . در ضمن جیکار کنم تا این تگ رو داشته باشم؟ و دیگه دستی ننویسم... جطوری html5 رو به این الحاق کنم؟

  25. #25

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    اگه از center برای جابجایی اسلایدر استفاده کردی می تونی به جاش از div استفاده کنی.
    <div align="center" style="width:100%"></div>

  26. #26

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    یه مثال از این میذاری؟
    scrolltopcontrol

  27. #27

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    نقل قول نوشته شده توسط star_rh مشاهده تاپیک
    اگه از center برای جابجایی اسلایدر استفاده کردی می تونی به جاش از div استفاده کنی.
    <div align="center" style="width:100%"></div>
    الان center مگه مئرد داره؟

  28. #28

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    div که
    align="center" نداره؟!!

  29. #29

    نقل قول: لطفا نظرتون رو راجع به این سایت به من بگید؟

    این همون اسکریپتیه که تغییرش دادم.
    var scrolltotop={setting:{startline:100,scrollto:0,scr  ollduration:1000,fadeduration:[500,100]},controlHTML:'<a href="#"></a>',controlattrs:{offsetx:'5%',offsety:55},anchork  eyword:'#top',state:{isvisible:false,shouldvisible  :false},scrollup:function(){if(!this.cssfixedsuppo  rt)
    this.$control.css({opacity:0});var dest=isNaN(this.setting.scrollto)?this.setting.scr ollto:parseInt(this.setting.scrollto);if(typeof dest=="string"&&jQuery('#'+dest).length==1)
    dest=jQuery('#'+dest).offset().top;else
    dest=0;this.$body.animate({scrollTop:dest},this.se tting.scrollduration);},keepfixed:function(){var $window=jQuery(window);var controlx=$window.scrollLeft()+$window.width()-this.$control.width()-this.controlattrs.offsetx;var controly=$window.scrollTop()+$window.height()-this.$control.height()-this.controlattrs.offsety;this.$control.animation( {left:controlx+'px',top:controly+'px'});},toggleco ntrol:function(){var scrolltop=jQuery(window).scrollTop();if(!this.cssf ixedsupport)
    this.keepfixed();this.state.shouldvisible=(scrollt op>=this.setting.startline)?true:false;if(this.sta te.shouldvisible&&!this.state.isvisible){this.$con trol.stop().animate({opacity:1,bottom:this.control attrs.offsety},this.setting.fadeduration[0]);this.state.isvisible=true;}else if(this.state.shouldvisible==false&&this.state.isv isible){this.$control.stop().animate({opacity:0,bo ttom:-100},this.setting.fadeduration[1]);this.state.isvisible=false;}},init:function(){jQ uery(document).ready(function($){var mainobj=scrolltotop;var iebrws=document.all;mainobj.cssfixedsupport=!iebrw s||iebrws&&document.compatMode=="CSS1Compat"&&wind ow.XMLHttpRequest;mainobj.$body=(window.opera)?(do cument.compatMode=="CSS1Compat"?$('html'):$('body' )):$('html,body');mainobj.$control=$('<div id="topcontrol">'+mainobj.controlHTML+'</div>').css({position:mainobj.cssfixedsupport?'fixe d':'absolute',bottom:mainobj.controlattrs.offsety, right:mainobj.controlattrs.offsetx,opacity:0,curso r:'pointer'}).attr({title:'Scroll Back to Top'}).click(function(){mainobj.scrollup();return false;}).appendTo('body');if(document.all&&!window .XMLHttpRequest&&mainobj.$control.text()!='')
    mainobj.$control.css({width:mainobj.$control.width ()});mainobj.togglecontrol();$('a[href="'+mainobj.anchorkeyword+'"]').click(function(){mainobj.scrollup();return false;});$(window).bind('scroll resize',function(e){mainobj.togglecontrol();});}); }};scrolltotop.init()

    این رو تو یه فایل ذخیره کن و جایی که می خوایی استفاده کنی لود کن.
    بعد کد CSS
    #topcontrol {    width:50px;    height:50px;    position:fixed;    right:20px;    bottom:20px;    display:block;    z-index:99999999;    -webkit-transition:all .7s ease-in-out;    -moz-transition:all .7s ease-in-out;    -o-transition:all .7s ease-in-out;    -ms-transition:all .7s ease-in-out;    transition:all .7s ease-in-out}#topcontrol a{    display:block;    height:50px;    background:url(img/arrow.png) rgba(0,0,0,0.6) center center}#topcontrol a:hover{    background:url(img/arrow.png) rgba(124,203,252,0.6) center center}

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1391, 18:49 عصر
  2. نظرتون رو راجب این سایت بگین لطفا
    نوشته شده توسط fire_off در بخش PHP
    پاسخ: 23
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 16:08 عصر
  3. گفتگو: نظرتون در مورد طراحی این سایت چیه
    نوشته شده توسط mirhosseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 11:19 صبح
  4. نظرتون را راجع به این سایت بگید.
    نوشته شده توسط saharv در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 07:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •