نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارتباط label وب با label فرم

  1. #1

    Question ارتباط label وب با label فرم

    سلام
    ببخشید یه سوال
    اینو نگاه کنین مال یه سایت هست که کد کپچا داره و وقتی کپچا اشتباه وارد میشه این ارور رو میده
    <span class="error">
    Wrong answer to verification characters. Please try again
    </span>

    حالا من میخوام وقتی که کد کپچا رو اشتباه وارد میکنیم و این ارور رو میده توی وب بروزر . ما این Wrong answer to verification characters. Please try again چطور میتونم تو یه لیبل (label) تو فرم نمایش بدیم ؟ اونایی که id دارن راحت میشه نمایش داد ولی این نمیشه خیلی باهاش کار کردم نشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارتباط label وب با label فرم

    شما برای این مورد باید کل المنت هایی که با تگ span وجود دارن رو بررسی کنید و بعد متن موجود درش رو چک کنید که آیا اخطال جواب غلط هست یا خیر

  3. #3

    نقل قول: ارتباط label وب با label فرم

    میشه کدش رو برام بزارین مممون میشم یا نمونه ای چیزی برام بزارین
    بخدا دیونه شده باهاش

  4. #4

    نقل قول: ارتباط label وب با label فرم

    اگه قصدتون تنها نمایش متنی است که درون تکست باکس هست که میتونید از HTML Agility و عبارت با قاعده کار کنین ....
    وگرنه به راحتی میتونید تنها بگردین تو کد ببین همچین چیزی وجود داره یا نه .....(webdocument)....
    من برای HTML Agility یه نمونه تو فایل های ضمیم پیدا کردم گذاشتم اما نمونه برای موارد دیگه تو سایت هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارتباط label وب با label فرم

    نقل قول نوشته شده توسط elinaashegh مشاهده تاپیک
    میشه کدش رو برام بزارین مممون میشم یا نمونه ای چیزی برام بزارین
    بخدا دیونه شده باهاش
    کد ها بسته به سورس کد پیج ها فرق میکنن. خیلی ساده هست، شما فرمودید توی وب بروزر:
    HtmlElementCollection spans = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("span");

    این کد المنت هایی که تگ span دارن رو در میاره و شما میتونید متن های هر المنت رو بررسی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله pedram.11 : سه شنبه 16 مهر 1392 در 18:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط محتویات یک فیلد در فرم با جدول ها
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 14:52 عصر
  2. چگونگي ارتباط بين جداول و تهيه فرم مربوطه
    نوشته شده توسط bita_ziba77 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 12:53 عصر
  3. ارتباط ایجاد کردن بین دو فرم تحت بانک
    نوشته شده توسط nadiko در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 06 بهمن 1386, 08:01 صبح
  4. پیدا کردن label های موجود در فرم
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1385, 16:54 عصر
  5. پیاده سازی ارتباط چند به چند در فرم ها
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 16:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •