نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کنترل تکست باکس ها

  1. #1

    کنترل تکست باکس ها

    سلام دوستان
    من میخوام برای همه تکست باکس های برنامم طوری ست کنم که موقعی که هر تکست باکس انتخاب میشه رنگ پس زمینش عوض شه و موقعی هم که ازش رد میشن رنگش دوباره سفید شه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Cool نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    WindowsFormsApplication1.zip

    این ساده ترین حالت ممکنه شه !!!!

    راه های دیگه هم مثله استفاده از sender و Chanege کردن focus هست ، ولی این باحال تره!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    سلام
    باید یه ایونت سراسری واسه همه تکستاتون بنویسید و توی اون تغییر رنگا رو انجام بدید.

  4. #4

    نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
    من یخورده مبتدی هستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    با سلام
    زمانی که شما یه ایونت رو انتخاب میکنید تو تعریف اون شیئتون این ایونت هم بصورت کد تولید میشه. حالا شما میتونید با تغییری که تو اون ایونت و ارجاء همه اونها به یه تابع میدید تمام اشیائتون رو مدیریت کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    نقل قول نوشته شده توسط pishraft مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
    من یخورده مبتدی هستم
    .................................................. ............................................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: کنترل تکست باکس ها

    می توانید از کد زیر هم استفاده کنید:

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.BackColor = Color.Red;
    foreach (Control item in this.Controls )
    {
    if (item is TextBox )
    {
    item.Click += new EventHandler((object sendr, EventArgs a) =>
    {
    foreach (Control item2 in Controls )
    {
    if (item2 is TextBox)
    item2.BackColor = Color.White;
    }
    ((TextBox)sendr).BackColor = Color.Red ;
    });
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله farhad.k.t : پنج شنبه 18 مهر 1392 در 13:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه باکد به فرم کنترل تکست باکس اضافه کنم در قسمت خاصی از سایت؟
    نوشته شده توسط saeed5884 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 21:07 عصر
  2. سوال: کنترل تکست باکس ها
    نوشته شده توسط dare_khamosh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1388, 18:05 عصر
  3. سوال: نمایش یک فیلد از جدول بانک در کنترل تکست باکس
    نوشته شده توسط nimnegah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 01:26 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 16:57 عصر
  5. انتقال محتوای دیتاگرید ویو به کنترل تکست باکس
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 18:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •