نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درمورد اینتر فیسینگ با ویژوال بیسیک و استفاده از پورت های سریال وموازی

  1. #1

    درمورد اینتر فیسینگ با ویژوال بیسیک و استفاده از پورت های سریال وموازی

    درمورد اینتر فیسینگ با ویژوال بیسیک و استفاده از پورت های سریال وموازی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    32
    پست
    1,227
    لطفا سوالتون واضح تر بیان کنید .....
    برای استفاده از پورت ها در ویپوال بیسیک در ویندوز Xp باید از یک dll استفاده کنید .....
    داخل تالار یه جستجو کن پیدا می کنی ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •