نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل هنگام برگشت از سایت بانک

  1. #1

    مشکل هنگام برگشت از سایت بانک

    سلام

    هنگام برگشت از بانک خطای زیر داده میشه به نظر شما مشکل از کجا هست

    تراکنش ها در بانک اوکی هست

    *البته همه تراکنش ها اینطور نمیشه. برخی از تراکنش ها اینگونه میشه و در برخی مواقع برای %90 تراکنشها این مشکل پیش میاد

    پاکت ها سرور 128 هست نباید کم بیاره



    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: implode(): Invalid arguments passed

    Filename: controllers/uorder.php

    Line Number: 170





    Line 170


    $log = implode(",", $this->input->post());


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل هنگام برگشت از سایت بانک

    حتما post خالی بوده یا محتوی کد اررور هستش
    این رو جایگزین کن ببین چی میاد از بانک
    $post = $this->input->post();
    if ( is_array($post))
    $log = implode(",", $post );
    else
    {
    echo ' ERROR $post is not an array : ';
    var_dump($post);
    exit();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل هنگام برگشت از سایت بانک

    احتمالا به خاطر اینکه CSRF رو فعال کردید ، یک بار CSRF رو غیر فعال کنید اگه درست شد بگید تا راهنمایتون کنیم ؟!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل هنگام ورود به سایت
    نوشته شده توسط saina2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 11:50 صبح
  2. مشکل هنگام خواندن از بانک اطلاعات Access
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 08:50 صبح
  3. مشکل هنگام وارد شدن به سایت
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 07:20 صبح
  4. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  5. یک مشکل هنگام خواندن داده ها از بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •