نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    سلام برشما دوستان گرامی
    من از sp و Ado.net برای ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده می کنم استور پروسیجر را به صورت زیر نوشته ام :
    ALTER proc [dbo].[AddStudent]
    @FName nvarchar(50),
    @LName nvarchar(50),
    @FatherName nvarchar(50),
    @BirthDay nvarchar(50),
    @mobil int ,
    @tell int ,
    @NumSt int ,
    @Pic varbinary(MAX),
    @IDPaye int ,
    @CLID int
    as
    insert into TblStudent (FName,LName,FatherName,BirthDay,mobil,tell,NumSt, Pic,IDPaye,CLID)
    values (@FName,@LName,@FatherName,@BirthDay,@mobil,@tell, @NumSt,@Pic,@IDPaye,@CLID)

    و کد سی شارپ اضافه کردن اطلاعات به بانک به صورت زیر است:
     SqlCommand cmd = new SqlCommand("AddStudent", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@CLID", CmbClass.SelectedValue);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@IdPaye", CmbPaye.SelectedValue);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FName", TxtName.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@LName", TxtFamily.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@FatherName", TxtFatherName.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@BirthDay", MaskTxtBirthDay.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tell", TxtTell.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@mobil", Txtmobil.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@NumSt", TxtNumStudent.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Pic", SqlDbType.VarBinary).Value = arrpic;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات دانش آموز مورد نظر با موفقیت ثبت شد");

    عکس خطا را هم پیوست کرده ام
    لطفا کمک کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    خوب معنیش اینه که یکی از پارامتر هایی که داری به پروسیجرت می فرستی nvarchar هست و تو اون پارامتر رو و همچنین فیلد رو در جدولت int تعریف کردی
    باید اون مقدار nvarchar رو پیدا کنی و کانورتش کنی

  3. #3

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    اینا به نظر میاد از تکست باکس گرفتی که اگر اینجور هست اینا nvarchar هستن و باید کانورت کنی


    TxtTell.Text.Trim());
    Txtmobil.Text.Trim());
    و بقیشون


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    با تشکر از پاسخ شما
     Convert.ToInt32(TxtTell.Text.Trim()));
    Convert.ToInt32(Txtmobil.Text.Trim()));

    ولی ایراد زیر را می گیرد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    با سلام

    این پیام میگه که .. مقادیری که در تکست باکس وارد کردی و تبدیل به int32 کردی بزرگ تر از .. رنج int32 است..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    سلام من فیلد جدولم از نوعint است دراین نوع فیلد چند عدد را می توان ذخیره کرد؟
    مثلا شماره موبایل را می توان ذخیره کرد یا نه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: دلیل این خطا چیست؟ (Error converting data type nvarchar to int)

    مفدار int 32 حداکثر 2.147.483.647 است .. مثلا شماره موبایل من 9.372.592.869 است ..خب نمشه ذخیره اش کرد...چون بیشتر است

    به نظر من مقادیر شماره موبایل و تلفن رو توی بانکت از نوع varchar قرار بده.. بعد با فرم برنامه که قرار است شماره رو بگیره .. تنظیم کن که فقط عدد قبول کنه.. و حد اکثر طولش رو هم مشخص کن.. اینجوری بهتر است

تاپیک های مشابه

  1. Error converting data type varchar to bigint.
    نوشته شده توسط zahra_kk در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 21:24 عصر
  2. مبتدی: دلیل این خطا چیه؟ Syntax error in php block; Unexpected expression
    نوشته شده توسط exlord در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:43 صبح
  3. سوال: دلیل بروز این خطا چیست؟
    نوشته شده توسط metal gear solid 4 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 12:02 عصر
  4. converting data type nvarchar to int
    نوشته شده توسط gheysar14 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 16:54 عصر
  5. دلیل بروز این خطا چیست؟
    نوشته شده توسط bardia goharbin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •