نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در دریافت از تکست باکس

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    Smile مشکل در دریافت از تکست باکس

    با سلام

    برای این که مقادیری رو که از تکست باکس دریافت می کنیم به صورت int باشه تا بشه روشون کار کرد باید چیکار کنم ؟؟

    مثلا 3 تا تکست باکس دارم که 3 تا مقدار رو باید بگیرن و با هم جمع کنن و نتیجه رو در لیبل نشون بدن

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    سلام دوست گرامی

    مقداری که در تکس باکس قرار میگیرند به صورت رشته string است .. مثل اگر در یک تکست باکس 123 رو تاپپ کنیم .. به طور پیش فرض اون رو به عنوان یک رشته در نظر میگیره .. برای تبدیل آن به عدد چند روش هست که یکی از آنها استفاده از متد convert است...

      private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    int a = Convert.ToInt32( textBox1.Text);
    int b = Convert.ToInt32(textBox2.Text);
    int c = a + b;
    label1.Text = c.ToString();
    }

    دو عدد تکست باکس به فرم اضافه کن و یک دکمه ... و کد روبه دکمه اضافه کن

    متد Tostring متغیر c رو که از نوع عدد است رو به رشته تبدیل میکنه و در lable1.Text قرار میده

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    c3.jpg

    یه همچین مشکلی دارم من .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس



    int m=Convert.ToInt32(txtmazad.ToString());
    or
    int m=int.Parse(txtmazad.ToString());

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    txtmazad.Text

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mam_65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج 7تیر
    سن
    37
    پست
    57

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    سلام
    امیدوارم بهت کمک کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    شما باید با اضافه کردن Text. به نام تکست باکس خود به برنامه اعلام کنید که با متن درون تکست باکس کار دارید.. و مثلا : باید آن رو تبدیل به عدد کند..

      private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int m = Convert.ToInt32(txtmazad.Text);
    int r = Convert.ToInt32(txtkerranande.Text);
    int a = Convert.ToInt32(txtanbardari.Text);
    int pracc = m + r + a;

    lblresult.Text = pracc.ToString();



    }

  8. #8
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    با تشکر از همه

  9. #9
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    barbari.jpg

    دوستان برای چاپ کردن این فرم ( ارسال به پرینتر و چاپ رو کاغذ) به همراه محتویات تکست باکس و لیبل ها از چه کدی میشه استفاده کرد ؟؟ ( به جز کپچر کردن فرم )

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در دریافت از تکست باکس

    سلام دوست عزیز
    1-قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید، هر دو سوال تکراری بودن
    2-بنا به قوانین در هر تاپیک یک سوال مطرح کنید
    3-برای چاپ باید از ابزارهی گزارشگیر مثل Stimul Report , Crystall Report ,.... استفاده کنید که می تونید از بخش گزارشگیری سایت استفاده کنید و در این تالار هم موجوده و تکراری هست
    https://barnamenevis.org/search.php?search_type=1
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تغییر سایز تکست باکس
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 23:54 عصر
  2. سوال: مشکل نمایش رکورد در تکست باکس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 18:58 عصر
  3. سوال: مشکل در رویداد TextChanged تکست باکس
    نوشته شده توسط unknown87s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 18:57 عصر
  4. حرفه ای: مشکل در نمایش اطلاعات تکست باکس
    نوشته شده توسط Kia_MLS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 18:57 عصر
  5. مشکل در Bind کردن تکست باکس به دیتاست
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •