نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک برای ajax

  1. #1
    کاربر جدید آواتار .:Mahdi:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    I'm Messing around in Cyber world...
    پست
    27

    Question کمک برای ajax

    سلام
    من تازه میخوام ایجکس رو شروع کنم.
    برای شروع این کد رو نوشتم ولی کار نمیکنه.کسی میدونه مشکلم چیه؟

    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <title>AJAX</title>
    <script type="text/javascript">
    function createXMLHttp(){
    if(typeof XMLHttpRequest !="undefined"){
    return new XMLHttpRequest();
    }else if(window.ActiveXObject){
    var iEVersion=["MSXML2.XMLHttp.5.0","MSXML2.XMLHttp.4.0","MSXML2. XMLHttp.3.0","<MSXML2.XMLHttp","Microsoft.XMLHttp"];
    for(var i=0;i<iEVersion.length;i++){
    try{
    var xmlHttp=new ActiveXObject(iEVersion[i]);
    return xmlHttp;
    }catch(oError){
    }
    }
    }
    throw new Error("XMLHttp ovject could not be created.")
    }
    function getData(dataSource,divID){
    xmlHttp=createXMLHttp();
    xmlHttp.open("GET",dataSource);
    xmlHttp.Onreadystatechange=function(){
    if(xmlHttp.readyState==4 && xmlHttp.status==200){
    obj.innerHTML=xmlHttp.responseText;
    }
    }
    xmlHttp.send(null);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input type="button" value="Display Message" onclick="getData('Data.txt','targetDiv')">
    <div id="targetDiv">
    <p>Display Message Here.</p>
    </div>
    </body>
    </html>


    در ضمن کنار این فایل html یه فایل Data.txt هم ساختم که حاوی یه جمله هست

  2. #2

    نقل قول: کمک برای ajax

    داخل تابع getData :
    اول اینکه onreadystatechange رو باید تماما با حروف کوچک بنویسی (‌تو جاوااسکریپت همه رویدادها با حروف کوچک نوشته میشن).
    دوم اینکه شما obj رو تعریف نکردی. باید یه جایی داخل این تابع اینجوری obj رو تعریف کنی:
    var obj = document.getElementById(divID);

    در ضمن همیشه برای تعریف متغیر قبلش از var استفاده کن. داخل تابع getData خط اول رو اینجوری بنویس:
    var xmlHttp=createXMLHttp();

  3. #3
    کاربر جدید آواتار .:Mahdi:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    I'm Messing around in Cyber world...
    پست
    27

    نقل قول: کمک برای ajax

    ممنون.
    کد رو همون طور که گفتید بازنویسی کردم و کار کرد.
    راست میگید حواسم نبود obj رو تعریف کنم.

    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <title>AJAX</title>
    <script type="text/javascript">
    function createXMLHttp(){
    if(typeof XMLHttpRequest !="undefined"){
    return new XMLHttpRequest();
    }else if(window.ActiveXObject){
    var iEVersion=["MSXML2.XMLHttp.5.0","MSXML2.XMLHttp.4.0","MSXML2. XMLHttp.3.0","<MSXML2.XMLHttp","Microsoft.XMLHttp"];
    for(var i=0;i<iEVersion.length;i++){
    try{
    var xmlHttp=new ActiveXObject(iEVersion[i]);
    return xmlHttp;
    }catch(oError){
    }
    }
    }
    throw new Error("XMLHttp ovject could be created.")
    }
    function getData(dataSource,divID){
    var obj = document.getElementById("target");
    var xmlHttp=createXMLHttp();
    xmlHttp.open("GET",dataSource);
    xmlHttp.onreadystatechange=function(){
    if(xmlHttp.readyState==4 && xmlHttp.status==200){
    obj.innerHTML=xmlHttp.responseText;
    }
    }
    xmlHttp.send(null);
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input type="button" value="Display Message" onclick="getData('Data.txt','targetDiv')">
    <p id="target">Display Message Here.</p>
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: کمک برای ajax


    xmlHttp.open("GET",dataSource, true);


    اون true یعنی بصورت asynchronous (ایجکس) با سرور ارتباط برقرار بشه..


    باید بگید چه اروری میده... یا با چه مرورگری مشکل دارید؟

    برای دیدن ارور ctrl+shift+i رو توی فایرفاکس(فکر کنم برای کروم هم همین باشه) بزنید و بعد برید به تب network.. (یا بهتر از اون افزونه firebug رو نصب کنید)
    آخرین ویرایش به وسیله Javidhb : جمعه 19 مهر 1392 در 18:43 عصر

  5. #5
    کاربر جدید آواتار .:Mahdi:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    I'm Messing around in Cyber world...
    پست
    27

    نقل قول: کمک برای ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Javidhb مشاهده تاپیک

    xmlHttp.open("GET",dataSource, true);


    اون true یعنی بصورت asynchronous (ایجکس) با سرور ارتباط برقرار بشه..


    باید بگید چه اروری میده... یا با چه مرورگری مشکل دارید؟

    برای دیدن ارور ctrl+shift+i رو توی فایرفاکس(فکر کنم برای کروم هم همین باشه) بزنید و بعد برید به تب network.. (یا بهتر از اون افزونه firebug رو نصب کنید)
    ممنون همونطور که پست قبلی گفتم کد کار کرد.
    اون true هم فکر کنم اگه ننویسم خودش همون true حساب میکنه

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای نوشتن بازی با VB
    نوشته شده توسط BENY در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1385, 12:47 عصر
  2. کمک برای چاپ در دلفی
    نوشته شده توسط اعظم در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 01:33 صبح
  3. کمک برای TreeView جدید در .net
    نوشته شده توسط Amin_tus در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1382, 01:26 صبح
  4. کمک برای فایل های OCX
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مهر 1382, 15:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •