نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساختن گزارش در کریستال ریپورت با ساخت یک Datatable دستی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    ساختن گزارش در کریستال ریپورت با ساخت یک Datatable دستی

    با سلام
    من یه Datatable دستی ساختم که یک سطر دارد در این سطر سه مقدار از نوع double دارد. و قرار که این DataTable رو به گزارشم بفرستم اما در کریستال ریپورت گزینه رسم چارت غیره فعال هستش.
    الان برای رسم نمودار دایره ای که مقادیرش داخل این DataTable هست باید چی کار کنم ؟
    ممنون.

        DataTable table = new DataTable();
    table.Columns.Add("a", typeof(double));
    table.Columns.Add("b", typeof(double));
    table.Columns.Add("c", typeof(double));
    table.Rows.Add(a,b,c)


    نحوه ارسال DataTable به کریستال هم به روش زیر هستش.

    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load(Application.StartupPath + "\\CrystalReport1.rpt");
    rd.SetDataSource(table);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd
    ;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: ساختن گزارش در کریستال ریپورت با ساخت یک Datatable دستی

    سلام کسی نبود.
    MHSmity

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت گزارش با کریستال ریپورت وی بی نت 2008 تحت شبکه وصل بشه به بانک اطلاعاتی عباسی ماتک
    نوشته شده توسط ali_mataki2006 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 09:56 صبح
  2. سوال: یک ارور هنگام ساختن گزارش با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mina.net در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 05:42 صبح
  3. ساخت گزارش با کریستال ریپورت در C#‎
    نوشته شده توسط hamidtb در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 19:40 عصر
  4. ساخت گزارش در کریستال ریپورت با بانک و جداول sqls
    نوشته شده توسط علی کاکرودی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 23:34 عصر
  5. ساخت گزارش با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ebi_baba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 19:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •