نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    سلام.
    عکس اولی موقع طراحی و عکس دومی در اجرا گرفته شده.
    دلیل اجرانشدن فایل هارو نمی دونم.
    اولایی که شروع کردم درست بود بعدش خراب شد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (63.7 کیلوبایت, 36 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (65.8 کیلوبایت, 37 دیدار)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    با firebug چک کن یا فایل هاتو بذار ببینیم مشکل کجاست!



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    firebug چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    از برنامه نویسان محترم خواهش می کنم کمک کنید.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    دوست عزیز به احتمال زیاد آدرس دهی فایل css اشتباه هست.گفتم اگه مقدوره فایلتون رو بذارین تا چک کنم.یه سرچ کوچولو در مورد firebug بزنین متوجه مزایای فراوان اون میشین



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    شما MaterPage استفاده کردی ؟ آیا Level مستجر پیجتون با Level صفحه تون یکیه ؟

    بهتره توی مسترپیج ، یه ContentPlaceHolder توی Head بگذارید (یادتون نره توی صفحات محتواییتون هم IDش رو درج کنی) . بعد توی هر کدوم از صفحات محتواییتون ، توی تگ ContentPlaceHolder جدید ، جداگانه فایل جی کوئریتون رو مجددا معرفی کنید . (Css غالبا مشکلی پیدا نمیکنه . فقط جی کوئری مشکل پیدا میکنه)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    <%@ Page Title="ارتباط با ما" Language="C#‎" MasterPageFile="~/main.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="ContactUS.aspx.cs" Inherits="MapAds.ContactUS" %>
    <%@ Register src="controls/SendMsgToAdmin.ascx" tagname="SendMsgToAdmin" tagprefix="uc1" %>
    <%@ Register src="controls/StaticPageViewer.ascx" tagname="StaticPageViewer" tagprefix="uc2" %>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" runat="server">
    </asp:Content>
    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">

    <uc2:StaticPageViewer ID="StaticPageViewer3" FileName="فرم_ارتباط_با_ما.htm" runat="server" ShowFrameTable="false" />

    <uc1:SendMsgToAdmin ID="SendMsgToAdmin1" runat="server" />
    </asp:Content>




    این صفحه ارتباط با ما است.
    از یوزر کنترل استفاده کردم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nava_2012
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    167

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    <%@ Master Language="C#‎‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="main.master.cs" Inherits="MapAds.main" %>

    <%@ Register src="controls/msgbox.ascx" tagname="msgbox" tagprefix="uc1" %>

    <%@ Register src="controls/CategoryMenu.ascx" tagname="CategoryMenu" tagprefix="uc2" %>

    <%@ Register src="controls/TopTender.ascx" tagname="TopTender" tagprefix="uc3" %>

    <%@ Register src="controls/MemberMenu.ascx" tagname="MemberMenu" tagprefix="uc4" %>

    <%@ Register src="controls/TopNews.ascx" tagname="TopNews" tagprefix="uc5" %>

    <%@ Register src="controls/TopFreeAds.ascx" tagname="TopFreeAds" tagprefix="uc6" %>

    <%@ Register src="controls/TopBanners.ascx" tagname="TopBanners" tagprefix="uc7" %>

    <%@ Register src="controls/TopExhibition.ascx" tagname="TopExhibition" tagprefix="uc8" %>

    <%@ Register src="controls/HeaderBanner.ascx" tagname="HeaderBanner" tagprefix="uc9" %>

    <%@ Register src="controls/AdminMenu.ascx" tagname="AdminMenu" tagprefix="uc10" %>

    <%@ Register src="controls/Billboard.ascx" tagname="Billboard" tagprefix="uc11" %>

    <%@ Register src="controls/publicPageRepeater.ascx" tagname="publicPageRepeater" tagprefix="uc12" %>

    <%@ Register src="controls/VisitCounter.ascx" tagname="VisitCounter" tagprefix="uc13" %>
    <%@ Register src="controls/StaticPageViewer.ascx" tagname="StaticPageViewer" tagprefix="uc14" %>

    <%@ Register src="controls/TopNewsList.ascx" tagname="TopNewsList" tagprefix="uc15" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <base id="baseUrl" runat="server" />
    <link href="css/StyleSheet.css?v8" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <title></title>
    <asp:ContentPlaceHolder ID="head" runat="server">
    </asp:ContentPlaceHolder>

    <link href="css/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="css/msgbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script src="Scripts/jquery-1.4.1.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://gettopup.com/releases/latest/top_up-min.js">
    </script>
    <link href="css/calendar.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script src="Scripts/JsFarsiCalendar.js" type="text/javascript"></script>
    </head>
    <body runat="server" id="body1">
    <form id="form1" runat="server">

    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" EnableHistory="True">
    </asp:ScriptManager>
    <div id="logoDiv">
    <uc11:Billboard ID="Billboard1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <div style="float:left;width:450px;">&nbsp;</div> <img style="height:99px;width:306px;display:block;margi n:0px 35% 0px auto;padding-top:10px;" alt="" src="img/logoAlborz1.png" />
    <img src="img/logoAlborz2.png" style="display:block;position:absolute;top:0px;rig ht:10px;z-index:499;"/>
    </div>
    <div id="topMenu" dir="rtl">
    <img src="img/topMenuLeft.jpg" style="float:left;" />
    <div id="topmenuLinks">
    &diams;<a href="index.aspx">صفحه نخست</a>
    &diams;<a href="MapSearch.aspx">جستجو در نقشه</a>
    &diams;<a href="DiscountPlace.aspx">اصناف تخفیف دار</a>
    <uc12:publicPageRepeater ID="publicPageRepeater1" EnableViewState="false" runat="server" />

    &diams;<a href="contactus.aspx">ارتباط با ما</a>
    <br /> <center>« تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است. »</center>
    </div>
    </div>
    <%-- <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {
    $('#newsBar').width(screen.width - (204 + 188));
    $('#tableMain').width(screen.width); $('#leftSideBar').width(204); $('#rightSideBar').width(188); $('#centerContentTd').width(screen.width - (204 + 188));
    });
    </script>--%>

    <table id="tableMain" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td id="leftSideBar">
    <!-- Enamad code -->
    <center><iframe src="iframe.htm" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe></center>
    <!-- end Enamad code -->
    <uc10:AdminMenu ID="AdminMenu1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <div class="menuHeader">
    منوی اعضا</div>
    <div class="menuContent">
    <uc4:MemberMenu ID="MemberMenu1" runat="server" />

    </div>
    <div class="menuHeader">
    بنرهای تبلیغات</div>
    <div class="menuContent">
    <uc7:TopBanners ID="TopBanners2" runat="server" BannerType="LeftBanner" EnableViewState="false" />
    </div>
    <div class="menuHeader">
    آمار سایت</div>
    <div class="menuContent">
    <uc13:VisitCounter ID="VisitCounter1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <uc14:StaticPageViewer ID="StaticPageViewer1" runat="server" FileName="script.htm" ShowFrameTable="false" EnableViewState="false"/>
    </div>


    <div class="menuHeader">
    مزایده&nbsp; و مناقصه ها</div>
    <div class="menuContent">

    <uc3:TopTender ID="TopTender1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <a class="centeredLink" href="tenderArchive.aspx">آرشیو مزایده و مناقصه ها</a>
    </div>
    <div class="menuHeader">
    اخبار و دانستنی ها</div>
    <div class="menuContent">

    <uc15:TopNewsList ID="TopNewsList1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <a class="centeredLink" href="NewsArchive.aspx">آرشیو اخبار و دانستنی ها</a>
    </div>
    <div class="menuHeader">
    لینک دوستان</div>
    <div class="menuContent">
    <!-- نمایشگاهها برای نمایش لینک دوستان استفاده شد -->
    <uc8:TopExhibition ID="TopExhibition1" runat="server" EnableViewState="false" />
    </div>
    </td>
    <td id="centerContentTd">

    <uc5:TopNews ID="TopNews1" runat="server" EnableViewState="false" />

    <uc9:HeaderBanner ID="HeaderBanner1" runat="server" />

    <uc1:msgbox ID="msgbox1" runat="server" />
    <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">



    </asp:ContentPlaceHolder>
    <div id="block" style="width:600px;height:4px;">&nbsp;</div>
    </td>
    <td id="rightSideBar">
    <div class="menuHeader">لیست </div>
    <div class="menuContent">

    <uc2:CategoryMenu ID="CategoryMenu1" runat="server" EnableViewState="false" />

    </div>
    <div class="menuHeader"></div>
    <div class="menuContent">
    <uc7:TopBanners ID="TopBanners1" runat="server" BannerType="RightBanner" EnableViewState="false" />
    </div>
    <div class="menuHeader">آگهی های رایگان</div>
    <div class="menuContent">

    <uc6:TopFreeAds ID="TopFreeAds1" runat="server" EnableViewState="false" />
    <a href="FreeAdsArchive.aspx" class="centeredLink">آرشیو رایگان</a>
    </div>

    </td>
    </tr>
    </table>

    <div id="footer">

    &diams;<a href="index.aspx">صفحه نخست</a>
    &diams;<a href="MapSearch.aspx"></a>
    &diams;<a href="DiscountPlace.aspx"></a>
    <uc12:publicPageRepeater ID="publicPageRepeater2" runat="server" />

    &diams;<a href="contactus.aspx">ارتباط با ما</a>

    </div>
    <div style="width:100%;text-align:center;">
    <uc14:StaticPageViewer ID="StaticPageViewer2" runat="server" FileName="متن_پایین_سایت.htm" ShowFrameTable="false"/>
    <br /><a href="http://siteDesignIran.com" style="color:Red;" title="طراحی وب سایت ، برنامه نویسی ، بازاریابی اینترنتی ، طراحی سایت مشهد">طراحی وب سایت ایران</a>
    <br />
    برای نمایش بهتر سایت از مرورگر <a href="http://firefox.com" target="_blank"> موزیلا فایرفاکس </a>استفاده نمایید
    </div>

    </form>
    </body>
    </html>



    اینم مستر پیجمه.
    آخرین ویرایش به وسیله nava_2012 : جمعه 19 مهر 1392 در 10:59 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    دوست عزیز ؛ کدهاتون رو در قسمت کد وارد کنید تا بشه خوند و متوجه شد !!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: دلیل اجرا نشدن فایل های css وjavascript در پروژه من چیست؟

    خوب داداش یه مشکل این میتونه باشه شما از user control استفده میکنید که با مستر پتج تو یه پوشه نیست در زمان طراحی همه چیز درسته اما زمان اجرا جون مستر و user control ها در صفحه ب هم ترکیب میشن آدرس دهی css ها و عکسها به هم میخوره. باهد همه رو تو یه پوشه بزاری تا آدرس ها بعد از کامپایل هم درست باشه

تاپیک های مشابه

  1. لود نشدن فایل های css و ... هنگام استفاده از struts
    نوشته شده توسط trustmiracle در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 23:32 عصر
  2. اجرا نشدن فایل های فلش
    نوشته شده توسط farghabil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 09:17 صبح
  3. سوال: دلیل اجرا نشدن کدهای jquery در سیستم های متفاوت چیست ؟
    نوشته شده توسط asma65 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 09:25 صبح
  4. دلیل اجرا نشدن فایل فلش بعد از ساخت ستاپ
    نوشته شده توسط LEILAFATHI در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 17:54 عصر
  5. دلیل اجرا نشدن فایل exe در کامپیوترهای دیگه
    نوشته شده توسط ابی بنی حسینی در بخش Foxpro
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •