نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حقوق کارمندان با switch

  1. #1

    Angry حقوق کارمندان با switch

    سلام دوستان من با سویچ کلا مشکل دارم هرجور مینویسم باز نمیشه میشه کمک کنید؟
    میخام درصد مالیات حقوق کارمندان حساب کنم که اگر بین 100تا 200 بود چیزی کم نکنه اگر بین 200 تا 300 بود ده درصد ملیات کم کنه ، تا این قسمتشو نوشتم ولی نمیتونم با سویچ کار کنم همش ارور میده ممنون میشم کمکم کنید
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = "";
    double a,b,c;
    a = Convert.ToDouble(textBox2.Text);
    b = Convert.ToDouble(textBox3.Text);


    c = a / b;

    MessageBox.Show("hoo "+c);

    string sa;
    switch (sa)
    {
    case 'm':




    آخرین ویرایش به وسیله lover2020 : جمعه 19 مهر 1392 در 22:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: حقوق کارمندان با switch

    این که برای این سایت خیلی اسونه چرا هیشکی جواب نمیده ؟من باید فردا ببرم سر کلاس:(

  3. #3

    نقل قول: حقوق کارمندان با switch

    می توانید با یک شرط رشته sa را مقدار دهی کنید و در switch کیس هایی برای آن تعریف کنید که کار درستی نیست(کد را دو برابر می کنید) و با توجه به این که از switch نمی توان در مورد داده های اعشاری استفاده کرد بهتر است به جای آن از دستور If استفاده کنید...

    در ضمن برای کم کردن 10% از حقوق هم به این شکل عمل کنید:

    a -= 0.1 * a;


    موفق باشید...
    آخرین ویرایش به وسیله farhad.k.t : جمعه 19 مهر 1392 در 23:41 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حساب حقوق کارمندان ساعتی
    نوشته شده توسط mojahed.morteza در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 13:56 عصر
  2. سوال: مشکل در ثبت تغیرات حقوق کارمندان
    نوشته شده توسط qhoqnose در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1388, 13:17 عصر
  3. پایگاه داده ها - لیست حقوق کارمندان
    نوشته شده توسط daoudfakhry در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 20:30 عصر
  4. پایگاه داده ها - لیست حقوق کارمندان
    نوشته شده توسط daoudfakhry در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:09 عصر
  5. پایگاه داده ها - لیست حقوق کارمندان
    نوشته شده توسط daoudfakhry در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •