نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: mail

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    mail

    سلام من تابع ارسال ایمیل رو مینویسم و کاملا هم درست به صورت زیر که می بینید و انتظار دارم وقتی صفحه لود میشود ایمیل ارسال شود اما ایمیل ارسال نمیکنه،آیا من باید فایل php خودم رو دستکاری کنم یا اشکال دیگری دارم؟

    $Name = "Da Duder";
    $email = "a@b.com";
    $recipient = "sherkatealp@alpsanaat.com";
    $mail_body = "The text for the mail...";
    $subject = "Subject for reviever";
    $header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n";

    mail($recipient, $subject, $mail_body, $header);

  2. #2

    نقل قول: mail

    توی لوکال اسکریپت رو اجرا می کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: mail

    دوست عزیز شما ابتدا ببینید که خروجی تابع mail چیست!

    اگر true باشه به این معنی هست که PHP کار خودشو انجام داده !
    اگر false باشه قطعا کدتون اشتباه هست.

    حالا اگر true بود چی ؟

    خوب صد در صد یک ایمیل خطا به ایمیل سرور ارسال میشه (ایمیلی که بصورت پیشفرض وجود دارد)
    و خطا را میگه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    نقل قول: mail

    وقتی بر روی local اجرا میکنم خطای زیر رو میده و بر روی سرور هم هیچ پیغامی نشون داده نمیشه مگر اینکه با دستور if وقتی بنویسم پیغام عدم ارسال رو نمایش میده

    پیغام لوکال
    Failed to connect to mailserver at &quot;localhost&quot; port 25, verify your &quot;SMTP&quot; and &quot;smtp_port&quot; setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\mail\index.php on line 19

  5. #5

    نقل قول: mail

    توی لوکال که امکان ارسال نیست مگر در شرایطی که تنظیم بشه(php.ini)

    سرور رو هم باید مطمئن بشید که میل سرور فعال باشه

    یه تیکت به مدیر سرورتون بزنید ببینید فعال هست یا نه ...

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    نقل قول: mail

    وقتی با دستور print error_get_last میخام نوع خطا برام تشخیص داده بشه پیغام Array1 بهم نشون داده میشه

  7. #7

    نقل قول: mail

    اینجوری استفاده کنید ببینید درست میشه :


    <?php


    $Name = "Mohammad";
    $email = "silverlearn@live.com";
    $recipient = "dr.m.abdollahi@gmail.com";
    $mail_body = "The text for the mail...";
    $subject = "Subject for reviever";
    $header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n";

    if (mail($recipient, $subject, $mail_body, $header))
    {
    echo "Mail is Sent";
    }
    else
    {
    error_reporting(E_ALL);
    }


    ?>

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    نقل قول: mail

    سلام
    نه ایمیل ارسال میکنه نه پیغام خطایی میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: mail

    چک کنید :
    echo function_exists(mail);

  10. #10

    نقل قول: mail

    خوب میل سرور فعال نیست ...

    مشکل از سرور هست....

    اگر از هاست های رایگان استفاده می کنید مشکلی عادی هست....

    و اگر نه به مدیر هاستینگ خود تیکت بزنید تا بررسی کنند ...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: mail

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    توی لوکال که امکان ارسال نیست مگر در شرایطی که تنظیم بشه(php.ini)
    تنظیماتش چیه ؟

  12. #12

    نقل قول: mail

    خوب منظور از تنظیم این بود که شما به یک smtp خارجی وصل بشید

    مثلا با smtp مربوط به حساب جیمیل خودتون

    برای تنظیم این کار اطلاعات زیر را در php.ini پیدا کنید و به مقدارهای خودتون تغییر دهید ...




    SMTP = localhost و smtp_port = 25 و sendmail_from = you@yourdomain و sendmail_path =


    توجه کنید که sendmail_path فقط برای سیستم های یونیکس هست و بطور پیشفرض غیر فعاله ! و نیازی هم نیست اگر از ویندوز استفاده می کنید دست به این تنظیم بزنید.

تاپیک های مشابه

  1. e-Mail
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 16:20 عصر
  2. چطور می شه در سایت خصوصی mail box ساخت؟
    نوشته شده توسط ladan_t در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 07:07 صبح
  3. Mail Server لطفا کمک کنید.
    نوشته شده توسط behrooz در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 23:52 عصر
  4. نحوه بکار گیری از mail asp در برنامه
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 15:10 عصر
  5. e-mail
    نوشته شده توسط sayana در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 07:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •