نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

  1. #1

    Exclamation مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    سلام
    من تازه یادگیری PHP رو آغاز کردم. ومب رو هم روی سیستمم نصب دارم. الان مشکل من اینه که هر کدی رو که می نویسم، نمی تونه متغیر ها رو تشخیص بده ( شکل زیر ). چی کار کنم که مشکلم حل بشه؟
    این هم کدم:


    <?php
    print "<h2><center><b>Hello, $FirstName.</b></center></h2><br>\n";
    ?>


    ممنون


    eror.PNG
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    متغییر خودتون رو اول مقدار دهی کنید تا مشکلتون حل بشه....



    <?php
    $FirstName = "mohammad";

    print "<h2><center><b>Hello, $FirstName.</b></center></h2>\n";
    ?>

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    متغییر خودتون رو اول مقدار دهی کنید تا مشکلتون حل بشه....



    <?php
    $FirstName = "mohammad";

    print "<h2><center><b>Hello, $FirstName.</b></center></h2>\n";
    ?>
    ممنون
    اصل این کد رو در کتاب آموزشی نوشته بود برای این که درباره متد Get توضیح بده و این که چطور می شه از توی URL به متغیرش مقدار دهی کرد. البته قبلش هم یه فرم ساده رو آموزش داده بود به شکل زیر. در خود عکس آموزشی نتیجه رو کامل نشون داد ولی من باز به مشکل فوق خوردم. کد ها به شرح زیر هستن:
    کد HTML:
    <body>
    <form action="HandleForm.php" method="post">
        First Name <input type="text" name="firstName" size="20"><br>
        Last Name <input type="text" name="lastName" size="40"><br>
        Email <input type="text" name="email" size="60"><br>
        Comments <textarea name="comments" rows="5" cols="40"></textarea><br>
        <input type="submit" name="submit" value="Submit!"><br>
        <br>
        <input type="reset" name="reset" value="reset">
         </form>
    
    </body>

    <?php
    /* This page recives handler data */


    print "Your First Name is $firstName.<br>\n";
    print "Your Last Name is $lastName .<br>\n";
    print "Your Email is $email <br>\n";
    print "This is what you say:<br>\n
    $comments <br>\n";

    ?>



    باز هم همون خطا. در کتاب هم دقیقا همین شکلی نوشته.

    میشه راهنمایی کنید؟

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    کد فایل php شما باید به صورت زیر تغییر کنه :


    <?php
    /* This page recives handler data */
    $firstName = $_POST['firstName'];
    $lastName = $_POST['lastName'];
    $email = $_POST['email'];
    $comments = $_POST['comments'];

    print "Your First Name is $firstName.\n";
    print "Your Last Name is $lastName .\n";
    print "Your Email is $email \n";
    print "This is what you say:\n
    $comments \n";

    ?>

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    خدا عمرت بده دمت گرم
    مث این که کتاب مشکل داره. می شه یه رفرنس خوب و قوی بهم معرفی کنی؟ اگه ترجمه باشه که خیلی خوب می شه.
    بازم ممنونم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای پرونده های PHP با Wamp

    خواهش می کنم ....

    می تونی از منبع مهندس عزیز خودمون آقای شهرکی استفاده کنید :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...AB%D8%A7%D9%84

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای کد های PHP
    نوشته شده توسط MehrdadSComputer در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 13:17 عصر
  2. کمک (مشکل دز اجرای کلاس های جاوا)
    نوشته شده توسط extreme در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 06:47 صبح
  3. مشکل در اجرای پروژه های سابق
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 16:48 عصر
  4. مشکل در اجرای برنامه های ASP
    نوشته شده توسط spiderman در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 19:27 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 23:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •