نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر (حل شد)

  1. #1

    دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر (حل شد)

    سلام دوستای گلم

    من یه مشکل دارم
    یه سایت طراحی کردم که پرداخت اینترنتی هم داره . کاربر یه سری ورودی ها مثل اسم و ایمیل اش رو میده بعد روی دکمه پرداخت کلیک میکنه . زمان بازگشت از بانک با متد POST فقط شماره تراکنش بر میگرده به یه پیج از سایت ام . حالا من چطوری می تونم به اسم و ایمیلی که قبل از redirect شدن به بانک وارد کرده بود دسترسی داشته باشم ؟ می خوام اگر تراکنش موفقیت آمیر بود توی دیتابیس یه insert انجام بدم
    $_SESSION
    ENV
    REQUEST
    همه رو امتحان کردم اما null رو بر می گردونند . تورو خدا کمک کنید گیر اینم

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر -فوری فوری-

    نام و ایمیلش رو اول قبل از ریداریکت کردن به بانک یه جایی مثل بانک اطلاعاتی ثبت کن اگر بعد از برگشت از بانک تراکنش موفقیت آمیز بود یه فیلد دیگه داشته باش و اونو مثلا با true پر کن و اگر تراکنش موفقیت آمیز نبود رکورد مورد نظر رو حذف کن...

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر -فوری فوری-

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    نام و ایمیلش رو اول قبل از ریداریکت کردن به بانک یه جایی مثل بانک اطلاعاتی ثبت کن اگر بعد از برگشت از بانک تراکنش موفقیت آمیز بود یه فیلد دیگه داشته باش و اونو مثلا با true پر کن و اگر تراکنش موفقیت آمیز نبود رکورد مورد نظر رو حذف کن...
    خوب از کجا بفهمم اطلاعات برگشتی از بانک مربوط به کدوم یوزر هستش ؟ اگه دو تا یوزر توی یک بازه زمانی برای خرید اقدام کنند من توی بانک دو تا رکورد دارم که فقط شامل نام و ایمیل هستش ! شماره تراکنش رو چطوری بهشون نسبت بدم ؟

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر -فوری فوری-

    ببین شما برای بیشتر بانک ها یه چیزی شبیه این آرایه ارسال می کنید



    $params = array(
    'pin' => ... , // this is our PIN NUMBER
    'amount' => $amount,
    'orderId' => $orderId,
    'callbackUrl' => $callbackUrl,
    'authority' => $authority,
    'status' => $status
    );


    حالا ایمیل و نام طرف رو هم گرفتید و وقتی authority منحصر به فرد برای سفارش جدید ساخته شد این شماره رو با آی دی نفری که در دیتابیس ذخیره کردین رو با هم تنظیم کنید ...

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای سایت پس از redirect به سایت دیگر -فوری فوری-

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    ببین شما برای بیشتر بانک ها یه چیزی شبیه این آرایه ارسال می کنید



    $params = array(
    'pin' => ... , // this is our PIN NUMBER
    'amount' => $amount,
    'orderId' => $orderId,
    'callbackUrl' => $callbackUrl,
    'authority' => $authority,
    'status' => $status
    );


    حالا ایمیل و نام طرف رو هم گرفتید و وقتی authority منحصر به فرد برای سفارش جدید ساخته شد این شماره رو با آی دی نفری که در دیتابیس ذخیره کردین رو با هم تنظیم کنید ...

    واااااااااای درست میگید . من دقت نکردم . مرسی دوست عزیز . شرمنده کردید واقعاً !!!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به متغیرهای تعریف شده در فایل global.asax
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 12:07 عصر
  2. چگونگی دسترسی به متغیرهای asp.net در JS
    نوشته شده توسط oracler در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 13:36 عصر
  3. آموزش: عدم استفاده از GET_$ جهت دسترسی به متغیرهای ارسالی
    نوشته شده توسط Sajjad.Aghapour در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 15:35 عصر
  4. سرچ در کل بانک یه وب سایت و بعد redirect
    نوشته شده توسط ClaimAlireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 09:09 صبح
  5. دسترسی به متغیرهای static عضو یک کلاس از داخل DLL
    نوشته شده توسط sh_roohani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 09:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •