نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: توضیحات اولیه راجب J2EE , J2ME , J2SE

  1. #1

    توضیحات اولیه راجب J2EE , J2ME , J2SE

    سلام
    خیلی راحت بگم میشه برای من مختصر بگید که هرکدوم از اینها برای چه کاری هستند؟
    خوبJava 2 Micro Edition J2ME که از اسمش معلومه تقریبا . اون دوتا Java 2 Enterprise Edition و Java 2 Standard Edition برای چجور برنامه هایی هستند و چه فرقی باهم میکنند.
    دیدم این قسمتش بیشتر پست داره برای همین اینجا مطرح کردم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    خب j2ee از 13 تکنولوژی تشکیل شده و برای برنامه نویسی تحت وب هست.

    و j2se هم برای برنامه نویسی desktop application هست.

  3. #3
    ممنون
    و احتمالا اینها خیلی به هم شبیه هستند آره؟
    یعنی یادگرفتن یکی میتونه همراه با اونیکیم باشه!
    یه سایت خوب سراغ داری که sample های اینهارو داشته باشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    میشه گفت آره شبیه هستند ولی در مجموع راه درازی در پیش داری . توصیه می کنم قدم به

    قدم پیش بری و حتما از J2se کارت رو شروع کن. بهترین سایتی هم که می تونم معرفی کنم

    سایت سان هست. به آدرس : http://www.sun.com یه جستجو کن کلی کد و کتاب گیرت

    میاد تویه همین بخش هم کلی چیز معرفی شده. پیروز باشی

  5. #5
    لطفا درباره ی j2ee برای من بیشتر توضیح دهید خیلی عجله دارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    تکنولوژی j2ee بر پایه فرضیه کامپوننت‌ها برای طراحی، توسعه، ترکیب کردن و گسترش برنامه‌های Enterprise java bean استوار می‌باشد. چهار چوب j2ee به شما مدل برنامه‌های توزیع شده چند ردیفی، توانایی برای استفاده از کامپوننت‌ها، مدل امنیتی یکپارچه‌ و انعطاف پذیری مدیریت تراکنش را می‌دهد.







    -------------------------------------------
    من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو پیش من جز سخن شمع و شکر هیچ مگو
    سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو ور ازین بی‌خبری رنج مبر هیچ مگو
    ـــ مولانا

  7. #7
    یک منبع فارسی برای یادگیری j2ee نام ببرید؟

  8. #8
    دوستان من اگر کمی با حوصله تر فوروم سایت را جستجو می کردید به جواب هایتان می رسیدید
    منبع فارسی :
    https://barnamenevis.org/showth...t=35313&page=2
    کتاب انتشارات ناقوس 2 جلدی

    j2ee چیست ؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=28978
    VIP=Very Important Person

  9. #9

    سوال در مورد j2me

    با سلام.
    من برنامه ای رو به زبانj2me نوشتم و برای بانک از rms استفاده کردم.اطلاعات توی بانکم باید فارسی باشه ولی وقتی برناممو توی گوشی میریزم فارسی نشون نمی ده.شنیدم باید از unicode استفاده کرد ولی هیچی در موردشون نمی دونم.لطفا راهنماییم کنید .نیاز خیلی فوری دارم.با تشکر.

  10. #10

    نقل قول: توضیحات اولیه راجب J2EE , J2ME , J2SE

    سلام
    از این دو تابع میتونید برای تبدیل رشته بایتها به استرین و بالعکس استفاده کنید
    من خودم کلی دنبال این کدها گشتم تا پیدا کردم
    یه فایل دارم که خیلی بدرد بخوره
    اگه خواستید با ایمیلم تماس بگیرید تابراتون ارسالش کنم
    amin.fallahi1362@gmail.com


    private byte[] String2ByteStream(String s) {
    ByteArrayOutputStream raw = new ByteArrayOutputStream();
    DataOutputStream out = new DataOutputStream(raw);
    try {
    out.writeUTF(s);
    } catch (Exception error) {
    myAlert = new Alert("خطا2");
    mydisplay.setCurrent(myAlert);
    }
    byte[] bs = raw.toByteArray();
    return bs;
    }
    ///////////////////////////////////////////////////
    private String ByteStream2String(byte[] b) {
    String s = new String();
    ByteArrayInputStream raw = new ByteArrayInputStream(b);
    DataInputStream in = new DataInputStream(raw);
    try {
    s = in.readUTF();
    } catch (Exception error) {
    myAlert = new Alert("خطا3");
    mydisplay.setCurrent(myAlert);
    }
    return s;
    }

تاپیک های مشابه

  1. لینک دانلود j2se,j2ee,j2me و همچنین netbeans
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 85
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 17:20 عصر
  2. question about J2EE reference and also recommendation on J2SE reference
    نوشته شده توسط moonlord در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 09:40 صبح
  3. ممنون می شم منو بابت j2se و j2ee راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 23:25 عصر
  4. پیشنهاد برای تغییر نام زیر انجمن های J2EE, J2SE و J2ME
    نوشته شده توسط sokoot در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 21:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •