نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mili22
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    37
    پست
    8

    Question گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir

    سلام خدمت دوستان
    من قصد دارم تا تاریخ سایت رو از روی سایت time.ir بخوانم، کد تا حدی کار می کنه اما مشکل اینجاست که کد، تگ div که حاوی تاریخ و زمان توی سایت time.ir هست رو با خودش به سایت من میاره!!! و این باعث میشه صفحه من بهم بریزه و تاریخ از زمان جدا میشه!!! اگر دوستان کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم


    $string = file_get_contents("http://time.ir/");
    if (preg_match('/<div id="divCurrentDate">([^<]*)<\/div>/', $string, $matches) > 0) {
    $datearr = array();
    $datearr=explode(',',$matches[0]);
    echo $datearr[1]." ".$datearr[0];

    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir

    با سلام
    $string = file_get_contents("http://time.ir/");
    if (preg_match('/<div id="divCurrentDate">([^<]*)<\/div>/', $string, $matches) > 0) {
    $datearr = array();
    $datearr=explode(',',$matches[0]);
    $pos = strrpos($datearr[1],'</div>');
    $time= substr($datearr[1],0,$pos);
    $pos = strrpos($datearr[0],'<div id="divCurrentDate">');
    $date= substr($datearr[0],($pos+25));
    echo $time .' '.$date;

    }

    اینکار چه لزومی داره؟!

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mili22
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    37
    پست
    8

    نقل قول: گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir

    نمی دونم!!! کارفرما از من خواسته چون می گه امکان داره تاریخ سرور مشکل داشته باشه واسه همین تاریخ سایت بهم نخوره!!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir

    نقل قول نوشته شده توسط mili22 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان
    من قصد دارم تا تاریخ سایت رو از روی سایت time.ir بخوانم، کد تا حدی کار می کنه اما مشکل اینجاست که کد، تگ div که حاوی تاریخ و زمان توی سایت time.ir هست رو با خودش به سایت من میاره!!! و این باعث میشه صفحه من بهم بریزه و تاریخ از زمان جدا میشه!!! اگر دوستان کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم

    <?php
    $string = file_get_contents("http://time.ir/");
    if( preg_match( '/<div id="divCurrentDate">(.*?)<\/div>/si' , $string , $matches ))
    $contents = $matches[1];
    echo 'امروز' .$contents;
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن تاریخ شمسی در Text Field
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 10:24 صبح
  2. مشکل : قرار گرفتن تاریخ شمسی بصورت علامت سوال
    نوشته شده توسط night11 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 19:41 عصر
  3. استفاده از تاریخ شمسی در سایت
    نوشته شده توسط s20200 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1385, 08:39 صبح
  4. گرفتن تاریخ شمسی با ضوابط و ماسک
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 14:40 عصر
  5. اکتیو‌ایکس برای گرفتن تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 19:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •