نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از Multidatabase Connection به صورت داینامیک

  1. #1

    استفاده از Multidatabase Connection به صورت داینامیک

    سلام دوستان

    من برای تولید یک نرم افزار که به عنوان مثال اکانتینگ دارد و اطلاعات مشتری کالا و مالی را در خود نگه میدارد دارم از Codeigniter‌استفاده میکنم .. ولی خوب برای جلوگیری از افزونگی داده راحتی در بک آپ و Load Balancing‌ برای اینکه کویری های سنگین استفاده نشود اطلاعات لایسنس را و یوزر ها را در یک دیتابیس واحد و بقیه اطلاعات مانند کالا مشتری و مالی را در دیتابیس جدا به ازای هر شرکت میسازم .
    در این صورت نیاز دارم که وقتی یک یوزر به سایت وصل میشود به دو دیتابیس کانکت شوم .
    یک ) دیتابیس واحد برای کنترل لایسنس و اطلاعات کاربری .
    دو ) ارتباط با دیتابیس مخصوص همان شرکت .
    در این حالت یک راه حل وجود دارد آنهم اینست که اطلاعات کلیه دیتابیس های در database.php تعریف شود که تصور کنید ۲۰۰۰ مشتری چه شلوغی ایجاد میکنه در این فایل و حالت بعد این هست که اگر بشود به صورت داینامیک اطلاعات کانفیگ دیتابیس دوم از دیتابیس اصلی در موقع لاگین واکشی شود ولی خوب چطور میشود به صورت داینامیک کانکشن زد به دیتا بیس و کانشکن را زنده نگه داشت ؟

    http://ellislab.com/codeigniter/user...onnecting.html

    و اینهم در نظر بگیرید که دیتابیس های دوم برای شرکت ها به صورت اتوماتیک تولید میشود و ساخت شرکت در کل در لایه نرم افزار صورت میگیرد نه به صورت دستی .

    ممنون .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از Multidatabase Connection به صورت داینامیک

    فکر میکنم بهتره که توی طراحی دیتبایستون تجدید نظر بکنید چون جدا کردن دیتبایس ها سود خاصی براتون نخواهد داشت

    اول اینکه mysql چند ملیون رکورد رو هم میتونه به خوبی پرازش کنه (البته به شرط طراحی درست و آپتیمایز بودن کوئری ها و تنظیمات دیتبایس )

    حداقلش اینه که میتونید برای هر اکانت یه تیبل جدا بسازید نه یک دیتابیس جدا !

    در هر صورت برای لود کردن دیتبایس به صورت داینامیک از توی کد میتونی اینجوری عمل کنید


    $config['hostname'] = "localhost";
    $config['username'] = "myusername";
    $config['password'] = "mypassword";
    $config['database'] = "mydatabase";
    $config['dbdriver'] = "mysql";
    $config['dbprefix'] = "";
    $config['pconnect'] = FALSE;
    $config['db_debug'] = TRUE;

    $this->load->model('Model_name', '', $config);
    // or as gorelative notes, to access multiple databases:
    $DB2 = $this->load->database($config, TRUE);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از یک LINQ چند جدوله و اتصال یک Gridview به آن به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط Behrang_a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 07:25 صبح
  2. سوال: استفاده از Html text در صفحه وب که به صورت داینامیک ایجاد شه
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 16:25 عصر
  3. آموزش: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 12:43 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 22:40 عصر
  5. سوال: قرار دادن ایمیج در هایپرلینک به صورت داینامیک با استفاده از جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •