صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

  1. #1

    Question کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    این کلاس خود table هست که generate کردم ...
     public partial class tblUser
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Lname { get; set; }
    public string UserName { get; set; }
    public string Password { get; set; }
    public string Email { get; set; }
    public string Address { get; set; }
    public string City { get; set; }
    public string Mobile { get; set; }
    public string Tell { get; set; }
    public System.DateTime? InsertDate { get; set; }

    }

    این کلاسی هست که خودم ساختم تاRemember Me رو بهش اضافه کنم ...
      public class SetLogin
    {
    public string UserName { get; set; }
    public string Password { get; set; }
    public bool RememberMe { get; set; }
    }

    این صفحه اصلی ماست - پیج اول سایت
     <div style="float: right">

    @if( Request.IsAuthenticated)
    {
    @:<p>Welcome,@User.Identity.Name</p>
    @Html.ActionLink("خروج", "Logout")
    }
    else{
    @Html.ActionLink("ورود", "login")
    <br />
    @Html.ActionLink("ثبت نام", "GetUser")
    }
    </div>

    این ویو فرم لاگین ...
     <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("نام کاربری")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.EditorFor(model => model.UserName)
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.UserName)
    </div>

    <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("رمز ورود")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.EditorFor(model => model.Password)
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.Password)
    </div>
    <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("رمز ورود")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.CheckBoxFor(model => model.RememberMe)
    @Html.Label("مرا به خاطر بسپار")
    @*@Html.ValidationMessageFor(model => model.Password)*@
    </div>

    و این هم کدهایی که میخام ببینید تو action نوشت م...
     [HttpGet]
    public ActionResult login()
    {
    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult login(Models.SetLogin user)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    Models.ToranjEntities db = new Models.ToranjEntities();
    var query= from f in db.tblUser
    where f.UserName==user.UserName && f.Password==user.Password
    select f.UserName;
    if (query==null)
    {
    ModelState.AddModelError("", "Login data is incorrect!");
    }
    else
    {
    FormsAuthentication.SetAuthCookie(user.UserName, user.RememberMe);
    return RedirectToAction("MainView", "Home");
    }
    }
    return View(user);
    }

    public ActionResult Logout()
    {
    FormsAuthentication.SignOut();
    return RedirectToAction("MainView", "Home");
    }

    لطفا" جایی مشکل داره بگید ...

  2. #2

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    در ضمن اجرا میگیرم ورود و ثبت نام رو میاره .. و خروج رو نمیاره ...
    بعد میرم فرم لاگین ... و اونجا مقدار میزنم نمیزنم و .... هر چی ...
    دوباره میاد تو فرم اولی سایت و هیچ کاری انجام نمیده ..!!!؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    کسی نمی تونه کمکم کنه؟

  4. #4

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    خروج رو وقتی میاره که کاربر وارد شده باشه.
    وقتی لاگین می کنه بایستی نام کاربری یکتا رو پیدا کنی SingleOrDefault.
    بعد پسورد را مطابقت بدی اگه درست بود لاگین رو انجام بده . برای اینکه وقتی مقداری ندادی جایی نره از Validation استفاده کن. سمت سرور و کاربر.

  5. #5

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    ممنون اما
        var query= (from f in db.tblUser
    where f.UserName==user.UserName && f.Password==user.Password
    select f.UserName).SingleOrDefault();

    validation رو از jquery استفاده میکنم ... اون مشکلی نداره ...
    الان یه user و password تو sql دارم . مثلا x3 و 123456 حالا تو لاگین این یوزر و پس رو وارد کردم ....
    دوباره میاد به صفحه اصلی و همون دکمه ورود و ثبت نام رو میاره اون بالا.... یعنی لاگین نشده ....
    اگه میشد باید دکمه خروج رو میاورد دیگه .. مشکل از کجاست؟

  6. #6

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    یه سوال دیگه ..
    اگه بخام مثلا وقتبی لاگین کرد واومد به صفحه اول؟ یه هر صفحه ای باید این کد رو تو اون صفحه ها بذاریم؟
    <div style="float: right">

    @if( Request.IsAuthenticated)
    {
    @:<p>Welcome,@User.Identity.Name</p>
    @Html.ActionLink("خروج", "Logout")
    }
    else{
    @Html.ActionLink("ورود", "login")

    @Html.ActionLink("ثبت نام", "GetUser")
    }
    </div>




    ؟؟؟؟؟
    یه چی دیگه اگه بعد لاگین وارد صفحه ای شد و ما مثلانام و نام خانوادگیش رو خاستیم تا بالای صفحه نشون بدیم چی میشه؟ مثل یاهو که اون بالا نام ما رو میزنه ...؟

  7. #7

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    این خط کد ها چیکار میکنن؟
    1 -
     FormsAuthentication.SetAuthCookie(user.UserName, user.RememberMe);                   return RedirectToAction("MainView", "Home");

    2-
     return View(user);

    البته تو این کدها کاربردشون چیه ؟
    اولی فک کنم واسه این هست که تو سیستم لاگین کننده یه کوکی بسازه ..
    و دومی واسه اینه که مقدار ها رو تو خودش نگه داره تا تو صفحه ای که خاستسم بریم برامون بیاره؟

  8. #8

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    دوستان منم تا همین جا می تونستم بیارمش...
    لطفا" یکی یه راهنمایی کنه نمیدونم چرا کار نمیکنه!!

  9. #9

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    برای اینکه تو همه صفحه هات نام کاربر نمایش بده اون کد رو تو Master layout بزار. اگه از empty استفاده نمی کردی این ها همش موجود بود.
    وقتی میره به صفحه Home یعنی تا Redirect پیشرفته . شاید نام کاربر empty هستش.

  10. #10

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    به نظر من بهتره شما یک پروژه ی asp.net mvc 4 از نوع internet application ایجاد کنید. در این نوع پروژه در کنترلر AccountController یک مکانیسم لاگین به طور کامل پیاده سازی شده است. در این پروژه از simpleMembership provider جهت مدیریت لاگین و یوزرها استفاده می‌شود. در هر قسمت این پروژه اگر مشکلی داشتید حتما بپرسید.
    جهت لاگین باید از (()using (Html.BeginForm@ و یک دکمه از نوع submit استفده کنید. اگر view ی login از این پروژه را مشاهده کنید متوجه می‌شوید.
    همچنین Request.IsAuthenticated بررسی می کند که request شامل اطلاعاتی از یک user هست یا نه. در واقع یعنی اینکه یوزری در سیستم قبلا لاگین شده یا نه و در صورت لاگین بودن، با استفاده از دستور User.Identity.Name می توان از شی User در context وجود دارد، نام کاربری Userرا گرفت.

  11. #11

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    نقل قول نوشته شده توسط star_rh مشاهده تاپیک
    برای اینکه تو همه صفحه هات نام کاربر نمایش بده اون کد رو تو Master layout بزار. اگه از empty استفاده نمی کردی این ها همش موجود بود.
    وقتی میره به صفحه Home یعنی تا Redirect پیشرفته . شاید نام کاربر empty هستش.
    تو لایوت گذاشتم... مستر رو فهمیدم ...
    نام کاربری داره ...
    این قسمت کار نمیکنه عملا ....
     @if( Request.IsAuthenticated)         {
    @:<p>Welcome,@User.Identity.Name</p>

    نمیدونم چشه!! حالا چیزی به نظرتون اومد بگید .. موردم به خدا...

  12. #12

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    نقل قول نوشته شده توسط zahra6688 مشاهده تاپیک
    به نظر من بهتره شما یک پروژه ی asp.net mvc 4 از نوع internet application ایجاد کنید. در این نوع پروژه در کنترلر AccountController یک مکانیسم لاگین به طور کامل پیاده سازی شده است. در این پروژه از simpleMembership provider جهت مدیریت لاگین و یوزرها استفاده می‌شود. در هر قسمت این پروژه اگر مشکلی داشتید حتما بپرسید.
    جهت لاگین باید از (()using (Html.BeginForm@ و یک دکمه از نوع submit استفده کنید. اگر view ی login از این پروژه را مشاهده کنید متوجه می‌شوید.
    همچنین Request.IsAuthenticated بررسی می کند که request شامل اطلاعاتی از یک user هست یا نه. در واقع یعنی اینکه یوزری در سیستم قبلا لاگین شده یا نه و در صورت لاگین بودن، با استفاده از دستور User.Identity.Name می توان از شی User در context وجود دارد، نام کاربری Userرا گرفت.
    یعنی برم از اول پروژه internet application بگییرم :( ... اینجوری راهی نداشت ...

  13. #13

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    User.Identity.Name این از کجا داره اطلاعاتشو دریافت میکنه؟ دیتابیس؟

  14. #14

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    عملا این انجام نمیگیره!!!
    Request.IsAuthenticated

    مشکل این از کجا میشه که نمیتونه کارشو انجام بده.

  15. #15

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    یه internrt application with account controller ساختم که ...
                                                       your logo here

    Hello, capita! Log off



    Home Page.

    Modify this template to jump-start your ASP.NET MVC application.


    که اصلا capita تو دیتابیس من ذخیره شده !!!! اما تو اینترنت اپلیکشن اینجا دیده میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من فقط اینترنت اپلیکشن رو ساختم و اجرا کردم همین!!
    خودمم موندم چرا اینجوری شده ....!!! من به این اصلا دیتابیس نزدم!

  16. #16

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    حالا تو لاگین میرم یا رجیستر رمز و پسورد رو تو قسمت رمز و پسورد مینویسه!! :(
    :(
    :(
    :(

  17. #17

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    میگم Saved Passwords مرورگر رو چک کنید. شاید نام کاربری و رمز عبور شما Save شده. اگه از اون نبود، Cookieها رو پاک کنید ببینید درست میشه یا نه. تجربه نشون داده خیلی وقتها مشکل از کد نیست.

  18. #18

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    مشکل فقط اینه که این قسمت واسه چی نباید مقدار USER رو بگیره ... واسه چی این کار نمیکنه!؟؟
    @if( Request.IsAuthenticated)         {
    @:<p>Welcome,@User.Identity.Name</p>


  19. #19

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    میگم Saved Passwords مرورگر رو چک کنید. شاید نام کاربری و رمز عبور شما Save شده. اگه از اون نبود، Cookieها رو پاک کنید ببینید درست میشه یا نه. تجربه نشون داده خیلی وقتها مشکل از کد نیست.
    اره SAVE هست .. حالا این رو میگم بخاطر این که به عنوان لوکال هاست میخونه ...
    موندم چرا این کار نمیکنه؟
    @if( Request.IsAuthenticated)
    دلیل کار نکردن این دستور چی میتونه باشه؟

  20. #20

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    از کوکی ها هم نبود!! موندم چیکار کنم!!

  21. #21

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    لطفا یه نگاهی به لینک های زیر بکنید؛ ان شاالله که مسئله تون مرتفع بشه.
    http://weblogs.asp.net/jgalloway/arc...templates.aspx
    http://blog.longle.net/tag/simplemembership/
    http://www.dotnettips.info/post/1248...ws-application
    یکی از کامنت های www.dotnettips.info/post/822/asp-net-mvc-18
    http://www.dotnettips.info/post/1409...-asp-net-mvc-4
    موفق باشید.

  22. #22

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    ممنون .اخه مشکل اینه که کد ها من درست هست ...
    اما چرا جواب نمیده!!!

  23. #23

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    تو فرم لاگین (()using (Html.BeginForm@ رو نوشتی یا نه؟ تو این کدی که دادی نیست؟
    اگه نوشتی چک کن ببین مقادیر به درستی به سرور ارسال می شه. یعنی مقادیر خالی نباشند.
    HttpPost رو هم چک کن

  24. #24

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    تو وب کانفیگ چیزی باید تنظیم باشه؟؟

  25. #25

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    لاگینم >
    @model Toranj_Co.Models.SetLogin

    @{
    ViewBag.Title = "login";
    Layout = "~/Views/Shared/UserLayout.cshtml";
    }

    @using (Html.BeginForm()) {
    @Html.ValidationSummary(true)
    <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("نام کاربری")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.TextBoxFor(model => model.UserName)
    @*@Html.ValidationMessageFor(model => model.UserName)*@
    </div>
    <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("رمز ورود")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.PasswordFor(model => model.Password)
    @*@Html.ValidationMessageFor(model => model.Password)*@
    </div>
    <div class="editor-label">
    <b> @Html.Label("رمز ورود")</b>
    </div>
    <div class="editor-field">
    @Html.CheckBoxFor(model => model.RememberMe)
    @Html.Label("مرا به خاطر بسپار")
    @*@Html.ValidationMessageFor(model => model.Password)*@
    </div>
    <p>
    <input type="submit" value="ورود" />
    </p>
    }
    <div>
    @Html.ActionLink("بازگشت/انصراف ", "Index")
    </div>


  26. #26

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    breackpoint کردم ...
    تو لاگین مقدار هارو میفرسته ...
    اما تو home که برمیگرده (Request.IsAuthenticated) رو false زده و @User.Identity.Name رو هم = ""

  27. #27

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    من نفهمیدم این @User.Identity.Name مقدار رو اخر از کجا داره میگیره ؟؟؟

  28. #28

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    Untitled.jpg این عکس از بریک پوینت

  29. #29

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    هنوز نتونستم حلش کنم.....

  30. #30

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    این نمونه کدیه با MemberShip
    AccountModel.cs

    public class LogOnModel
    {
    [Required]
    [Display(Name = "User name")]
    public string UserName { get; set; }

    [Required]
    [DataType(DataType.Password)]
    [Display(Name = "Password")]
    public string Password { get; set; }

    [Display(Name = "Remember me?")]
    public bool RememberMe { get; set; }
    }

    Account.cs

    [HttpPost]
    public ActionResult LogOn(LogOnModel model, string returnUrl)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (Membership.ValidateUser(model.UserName, model.Password))
    {
    FormsAuthentication.SetAuthCookie(model.UserName, model.RememberMe);
    if (Url.IsLocalUrl(returnUrl) && returnUrl.Length > 1 && returnUrl.StartsWith("/")
    && !returnUrl.StartsWith("//") && !returnUrl.StartsWith("/\\"))
    {
    return Redirect(returnUrl);
    }
    else
    {
    return RedirectToAction("Index", "Home");
    }
    }
    else
    {
    ModelState.AddModelError("", "The user name or password provided is incorrect.");
    }
    }

    // If we got this far, something failed, redisplay form
    return View(model);
    }

    _LogOnPartial.cshtml

    @if(Request.IsAuthenticated) {
    <text>Welcome <strong>@User.Identity.Name</strong>!
    [ @Html.ActionLink("خروج", "LogOff", "Accounts") ]</text>
    }
    else {
    @:[ @Html.ActionLink("ورود", "LogOn", "Accounts") ]
    }


  31. #31

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    الان تو لوگ آن چه جوری چک میکنی تو دیتابیس این طرف ثبت شده؟؟؟؟؟
    وبخای با سلکت واکشیش کنی؟

  32. #32

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    آقای
    star_rh
    میشه یه نمونه ضمیمه کنید؟
    خیلی از وقت من رو این مورد گرفته ...

  33. #33

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    Membership.ValidateUser کاربر رو بررسی می کنه ببینه تو دیتابیس هست یا نه.
    این نمونه رو ببین
    http://www.codeproject.com/Articles/...ADO-NET-Entity

  34. #34

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    خیلی خستم کرده...
    حالا اصلا میشه اط این طریق userid طرف رو هم در اورد چون واسه خرید باید یوزر ای دی طرف رو داشته باشم تا بدونم کی چی خریده کی چی نخریده ...

  35. #35

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    کلی ارور داره!!!:(
    اگه تونستی یه نمونه خودت بذاره... اون کدهایی که زده بودم درست بود. نمیدونم چرا کار نمی کرد!!:(

  36. #36

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    اینکه یوزر و پسورد در فرم لاگین نگهداری می شوند به خاطر تنطیمات browser است که مقدار فیلدها را نگهداری می کند مثلا اگر از chrome استفاده کنید اگر در تنظیمات گزینه ی Enable Autofill to fill out web forms in a single click تیک خورده باشد، فیلدها به صورت پر شده نمایش داده می شوند. اگر کوکی را پاک کنید اینها هم خالی میشوند و این موضوع اصلا بد و ناراحت کننده نیست.
    همچنین User در شئ HttpContext قرار دارد و یوزر کنونی را بر می گرداند.
    در پروژه ای که ایجاد کردید، اگر در فولدر Filter کلاس InitializeSimpleMembershipAttribute را بررسی کنید، میبینید که برنامه بررسی می کند اگر دیتا بیسی وجود نداشته باشد، آن را ایجاد می کند.
    اگر ممکن است یک sample از پروژه تان را که کار نمی کند را در اینجا قرار دهید.
    اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید در مورد انواع membership در Asp.Net مطالعه کنید.

  37. #37

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    نقل قول نوشته شده توسط zahra6688 مشاهده تاپیک
    اینکه یوزر و پسورد در فرم لاگین نگهداری می شوند به خاطر تنطیمات browser است که مقدار فیلدها را نگهداری می کند مثلا اگر از chrome استفاده کنید اگر در تنظیمات گزینه ی Enable Autofill to fill out web forms in a single click تیک خورده باشد، فیلدها به صورت پر شده نمایش داده می شوند. اگر کوکی را پاک کنید اینها هم خالی میشوند و این موضوع اصلا بد و ناراحت کننده نیست.
    همچنین User در شئ HttpContext قرار دارد و یوزر کنونی را بر می گرداند.
    در پروژه ای که ایجاد کردید، اگر در فولدر Filter کلاس InitializeSimpleMembershipAttribute را بررسی کنید، میبینید که برنامه بررسی می کند اگر دیتا بیسی وجود نداشته باشد، آن را ایجاد می کند.
    اگر ممکن است یک sample از پروژه تان را که کار نمی کند را در اینجا قرار دهید.
    اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید در مورد انواع membership در Asp.Net مطالعه کنید.
    میخام زیپ کنم فایل رو این ارور رو میده
    file not found or no read permissions'

  38. #38

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    این نمونه ..
    با vs2012 و sql server2012 کار میکنم .
    این فایل رو هم با 7-zip ارشیو کردم ..
    ویو mainlayout چک کردن یوزر وارد شده رو بر عهده داره ...
    بالا دست چپ رو ورود کلیلک کنید و برید لاگین کنید و دوباره برمیگرده به این صفحه اما یوزر رو نمیشناسه .
    !! قبلش هم یه ثبت انجام بدید ...
    یا واسه لاگین یوزر رو capita و پسورد رو 987654
    تو سایت برنامه اپلود نشد اینجا اپلود کردم. لطفا بررسی کنید
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...178573f66568e7

    <a href="http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=c675b703c891b8bca5178573f66568e7" target="_blank">Toranj_Co1.7z</a>

    Toranj_Co1.7z

  39. #39

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    یه موضوعی هست که از اونجایی که من پروژه رو empty گرفتم .....
    در پروژه ای که ایجاد کردید، اگر در فولدر Filter کلاس InitializeSimpleMembershipAttribute را بررسی کنید، میبینید که برنامه بررسی می کند اگر دیتا بیسی وجود نداشته باشد، آن را ایجاد می کند.
    همچین پوشه ای ندارم.!!!
    واسه همین هست که میگم ایا من باید چیزی اضافه کنم؟!!
    لطفا برنامه رو ببینید..

  40. #40

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

     <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="~/Home/Login" timeout="2880" />
    </authentication>

    حل شد ....
    همین رو فقط باید تو webconfig اضافه میکردم .... که نکرده بودم....
    از
    zahra6688

    و
    star_rh

    خیلی متشکرم که تا اینجا همراهیم کردن.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. لاگین کردن به سرور در شبکه
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 02:08 صبح
  2. مربوط به لیست کردن جداول دیتا بیس
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 15:41 عصر
  3. تابعی که مدت زمان لاگین کردن رو برگردونه
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 00:25 صبح
  4. کدهای مربوط به دکمه های صفحه کلید
    نوشته شده توسط sadaf_80 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 00:23 صبح
  5. جلوگیری از لاگین کردن بر روی دو کلاینت
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •