صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 43 از 43

نام تاپیک: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

  1. #41

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    فقط من وقتی لاگین میکنم و تیک remembr رو نمی زنم .. وارد میشم و یک بار برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم میبینم که با اون اسمی که لاگین کردم تو سایت هست!!! یعنی تو حالت remeber me هست . در صورتی که من تیکش رو نزدم!! چرا؟
     FormsAuthentication.SetAuthCookie(user.UserName,us  er.RememberMe);

  2. #42

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    به عقیده بنده یک پروژه دیگر از نوع internet درست کنید و کدهایی که برای لاگین کردن احتیاج دارید از اون کپی پیست کنید تا ان شاالله دچار مشکل نشید.
    موفق باشید.

  3. #43

    نقل قول: کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟

    نه نمیخام با اینترنت اپلیکشن جلو برم...
    دیگه شروع کردم... میخام بدونم تو کد هام چه خبر هست. پروژه فعلا به خوبی داره پیش میره .. ولی سوال بالایی رو موندم که چه جوری به مشکل میخوره ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. لاگین کردن به سرور در شبکه
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 02:08 صبح
  2. مربوط به لیست کردن جداول دیتا بیس
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 15:41 عصر
  3. تابعی که مدت زمان لاگین کردن رو برگردونه
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 00:25 صبح
  4. کدهای مربوط به دکمه های صفحه کلید
    نوشته شده توسط sadaf_80 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 00:23 صبح
  5. جلوگیری از لاگین کردن بر روی دو کلاینت
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •